Skånetrafiken .

hatar dom just nu, har ju ändrat alla bussarna så nu finns det inga som passar längre, ska in till stan idag och antingen fick jag stressa som en idiot och ta bussen kvart över 12 från E22 eller så får jag vänta tills kvart i 2, varför går det ingen därimellan? aja, nu får jag iaf sitta här och vänta i en halvtimme till (:
men så kan det vara, ska iaf in till stan och handla vilket är något av det roligaste jag vet och jag har inte gjort det på länge så känner mig riktigt taggad ^^ . Sen kommer även min väninna frida in till stan när hon har jobbat färdigt :)<3

Det tar minde tid att göra en sak rätt,
än att förklara varför allt gick fel. -


yours truly / M .

Nybörjare

Är jag här på blogg.se , men jag ska ge det ett ärligt försök! :)

ska berätta att jag hade hoppats på att få sola idag men att det inte gick eftersom solen är blyg & bara gömmer sig bakom molnen hela tiden, synd. Men jag hoppas på bättre tur i veckan.
Och så ska jag också berätta att jag är sjukt ledsen över att min data är en enda katastof, jag får sitta inne på webmessenger och kan inte ens lyssna på musik! för er som inte vet så hände det något konstigt med min kära dator när det åskade häromnatten, den blev kanske rädd och fick en hjärtinfarkt?
vilket fall som helst så funkar den inte som den ska för tillfället.

- Smarta flickor skriver löften med blyerts -

/ yours truly M .

RSS 2.0