Att blogga eller inte blogga.

Ikväll har jag fått klagomål på att jag ej är så seriös med min internetblogg vilket kändes som ett hugg i hjärtat. Såå nu ska jag ta tag i detta och vara seriös ^^ men det är faktiskt inte lätt att vara en upptagen kvinna som inte hinner blogga överallt (eller inte ha något liv och faktiskt ha blogg på  3 olika ställen?).

Men då ska jag ta och berätta vad jag har haft för mig i min underbara helg. Igår så var jag och pumpade på gymmet med Nathalie, jag känner verkligen vilken biff jag har blivit. Och så var jag i stan med min kära bror och hjälpte honom att handla ett par ursnygga jeans (tummen upp Magdalena). På kvällen så var jag hemma och såg på Music & lyrics, det var mys :) Idag vaknade jag på ett av de bästa sätten som det finns att vakna på - att Frida ringer och väcker mig och vill snacka lite skit (: det var oerhört trevligt och efter jag var färdig med det så joinade jag mina föräldrar som åt frukost, om man sen vill höra fortsättningen på min dag så kan man läsa min blogg på Lunarstorm.se? eller så är man kanske bara glad att man slipper? ^^

Om man lyckas ta mig i från msn nu så ska jag lägga mig i min gosiga säng och drömma bort några timmar. Imorgon är det grilltime! (:

Vi kisade mot kameran och log.

/ yours truly M .

Regn, regn och lite regn till.

Regnar idag, men det är ju inget ovanligt för det har det gjort nästan varje dag hela sommaren. Jag som trodde att det här med global uppvärmning skulle göra att det blev varmare och inte kallare ^^
men eftersom jag inte ska deppa ihop över detta så har jag gjort en liten lista över bra saker med regn:

1. man har anledning att sitta inne och mysa med filt och värmeljus.
2. man kan se på film hur mycket man vill utan att känna sig lat.
3. man förväntas inte vara brun.
4. man kan hoppa i vattenpölar, vilket är jätteroligt. 

- Om kärleken vore onödig bara för att den inte varar för alltid
så vore livet onödigt av samma anledning. -

/ yours truly M


Keeeeeeent .

Är bäst .
jag skulle bli galet glad ifall jag fått åka på en konsert med dom.
jag skulle hoppat och studsat och bara varit glad.
det är fan synd att jocke berg är så ful, annars hade jag nog varit kär i honom :)
jag är nog den enda i hela världen som blir lyckligt glad av att lyssna på deras deppade låtar, men det är bara för att jag har en sådan estisk c4-själ, haha :)

du är min hjälte , för du vågar vara rak.
du är min hjälte , för du är precis så svag som jag .

yours truly / M

RSS 2.0