I'm head over hills for you

Idag blev det en runda på stan med mamma, inhandlade mig en ny vindjacka, joggingskor, en strandväska, mascara, brun utan sol (kan behövas i detta pissvädret) och en scarfs. Me like! Sen blev det även att gå och ta en glass (Otto's of course) med mormor när solen tittade fram en liten stund! :) Härlig dag!  
Nu har jag precis ätit lasange och får nog ta och städa upp lite på mitt rum innan Hannahpannah kommer hit, så ska vi se på film! :) 

Sommarnatt

Nu ska jag se på rysare och äta jordgubbar, mums!
hejdå!

Your empty lies

Igår hade jag en mysig dag, låg i sängen och tittade klart på säsong 1 av sex and the city medans det regnade och åskade ute, härligt! :) Sen tog jag bussen in till stan och kollade runder lite innan Nathalie också kom in, så gick vi och käkade på HoB! Underbart gott, körde på fullkornspasta och allt med för att vara lite extra nyttiga! :) Sen inhandlade vi popcorn och jordgubbar och begav oss till Kosmorama där vi bänkade oss för att se på bio - Sex and the city, the movie!
Den var precis lika bra som alla har sagt, riktigt, riktigt bra tjejfilm! Det blev en hel del både tårar och skratt! Och att den varade i 2,5 timme märktes inte ett dugg, tiden bara flög förbi :)
Efter filmen så stack vi hem till Nathalie och försökte städa hennes garderob (kvinnan vägrar ju att slänga något alls så det gick inte så bra), så istället låg vi bara och snackade innan vi till sist satte på en film och somnade!

Idag har vi ätit supergod frukost och varit en snabbis runda på gymmet. Ska fixa till mig lite nu för sen blir det att dra sig upp till IP och stötta vårt A-lag, kan ju hålla tummarna på en roligare match än sist! ;)


What is mine was always yours

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, att jag lade mig i sänge och kollade på SATC alltså, fastnade istället här med Mik och internetshoppade en del! Gud vad roligt det är, att kunna shoppa sittandes helt stilla och slippa skoskav och att stå i kö! I love it!
Har i alla fall bestämt mig för att köpa detta: 

     detta från www.junkyard.se 


  denna från www.stylebystars.com 

LOVELY :)  - godnatt gott folk

Just like it should be

Idag har jag haft full upp, har jobbat och sen följde jag med Emil och tittade på hans mormor och morfars hästar som hade fått föl. Supersöt verkligen, och helt gosig! Den bet dock mig i armen en gång vilket gjorde lagom ont men sånt får man ta. :) sen körde vi direkt vidare till träning där vi även mötte Nathalie!
Efter träning så kom jag hem och så överaskade mamma mig med att dom hade beställt pizza, vilket gladde mig som var enormt hungrig! Så det blev en kebabpizza med tjock botten och bearniesås, MUMS!
Nu tänkte jag snart slänga mig i min säng och kolla på SATC (om jag någonsin lyckas slita mig från datorn). Imorgon ska jag faktiskt se SATC filmen på bio tillsammans med Nathalie, vilket ska bli great eftersom alla säger att den är super!

I don't love you anymore

Idag så har jag jobbat en stund och sen blev det en runda på stan, inhandlade mig tre par skor (tidernas största impulsköp någonsin), ett supersnyggt nagellack som passar perfekt med det ena paret skor och ett par nya tights eftersom min förra var så slitna. 

     
Nu ska jag se en film som heter "In the land om women" , det ska bli oerthör spännande eftersom min favorit hunk Mr. B (Adam Brody) spelar huvudrollen. Den känns alltså som att det inte finns någon risk att den är dålig (och även om den är det så bryr jag mig faktiskt inte, jag får ju trots allt titta på något väldigt vackert i 1,5 timme). + Att jag har läst på Emmas blogg att den ska vara bra! ;)

 

No more blood to bleed

Har varit ett litet blogguppehåll nu och det kan förklaras så enkelt som att i lördags natt vid 02.00 tiden så hittade jag en lapp på mitt rum som sa att jag och Nathalie skulle infinna oss på Lingvallen (en bit utanför Ängelholm) klockan 9 följande morgon, vilket vi helt hade glömt bort. Så det blev att ringa upp Nathalie, ha panik i ungefär 40 minuter eftersom kursen kostade 2500 kr som vi själva hade fått betala om vi inte dykt upp, innan det till slut löste sig så att min översnälla pappa körde oss dit. Han är bäst!

Såå, nu är vi precis hemkomna. Kursen gick ut på att lära sig hålla gympa för småbarn som vi ska göra till hösten. Det var ganska långtråkigt då det mest bestod av teorilektioner hela dagarna men vi fick göra det bästa av situationen då vi den ena kvällen gick till havet och tog lite kort och den andra kvällen hade vi skönthetskväll! :)
Men nu är det riktigt skönt att va hemma och få äta lite GOD mat och sova i min egen underbara säng.

Kommer kanske upp lite bilder senare om ni har tur :)
Soo long suckers!

I don't love you anymore

Sov länge idag, endan till halv 12 (vilket är otroligt sent för att vara magdalena nilsson som oftast går upp vid 9 tiden även om hon varit ute kvällen innan) och kan därför inte somna nu. Men det gör ingenting för jag har suttit och kollat runt på saker som jag ska köpa, känns nästan som att gå på stan ju ;)

Bland annat denna ursnygga väskan där jag även kan få plats med min laptop!



Och dessa hörlurarna hade blivit så galet snygga ihop med min ipod (jag har en sådan här grön nämligen) 

        

detta ska inhandlas så snart väskan har kommit in på lagret eller tills jag tar mig till malmö (fanns nämligen på lager där).

Men nu ska jag först sova, godnatt!
/ Kärlek från M .

Sooner or later

Midsommar igår var grajt! Började med att jag och Nathalie hade galet mycket packning (två ryggsäckar då den ena var FULL av potatis och därav vägde GANSKA mycket, tre kassar, blommor , paraply och en jordgubbstårta) vilket gjorde att bussturen från tollarp till åhus var väldigt jobbig och vi blev därför ganska lättade när mik, tess, davve och henke kom och mötte oss i åhus och tog vår packning på sina cyklar.
Väl hemma hos Henke så började vi grilla och fixa till maten (mina moröttsköttbullar var väldigt eftertraktade) och sen äta och sjunga snapsvisor! I LIKE THE SNAPS AND THE SNAPS LIKE ME!
Där efter blev det att dansa runt den mycket vackra midsommarstången som killarna hade gjort och sen leka rinkabyfyllan (som förövrigt är min absoluta favoritlek), trådleken och kubb! Blev även lite snapsvisor til och sen fick vi äta glass (ovispad grädde till vissa) och jordgubbar samt MIN vackra jordgubbstårta som jag hade slitit så hårt med då både kakbottnarna och jordgubbssylten var hemmagjorda! (H)
Blev även en tripp ner till havet och kollade läget innan vi tog nattbussen hem vid klockan 2. Sjuk bussfärd med en sjuk busschaufför, men hem kom vi i alla fall! :)

Bilder från midsommar kan ni se på min bilddagbok om någon dag, för om jag känner mig själv rätt så kommer jag varken ha tid eller ork att lägga upp alla på både bloggen och bilddagboken. Sååå 
 http://kallamigmaggan.bilddagboken.se/





Idag har jag köpt hela boxen av sex and the city, har aldrig sett den förr men förpackningen är så snygg (det är en rosa/svart  skokartong) och jag antar att jag kommer gilla den eftersom den handlar om sex och shopping i new york! Så idag har jag roat mig med att ligga i min säng och titta på det! :)


Flickorna har blommor i sitt hår

Känns som att det mesta är planerat inför morgondagen och det verkar bli en superkväll! Ska spenderas hemma hos Henke i åhus med honom och lite andra trevliga filurer och kvällen ska bestå av mat, midsommarstång, snapsvisor, lekar, dricka, jordgubbar och massa annat kul - alltså verkar det bli en toppen midsommar!! hoppas bara att solen ville titta fram lite också och inte bara regnet.

just nu står min sockerkaka i ugnen, som ska bli bottnen på min jordgubbstårta som jag ska göra till imorgon. Inte för att jag tycker om tårta så speciellt mycket (som alla säkert vet så föredrar jag glass) men det känns ändå som lite äkta midsommarstämning med en jordgubbstårta, så så fick det bli!

Trevlig Midsommar alla!

ger er även lite bilder från förra årets midsommar, enjoy!


   

     

   


Att få ut dig ur min skalle

Jävla skit match är ungefär allt jag har att säga. Har man laddat upp med tidernas snyggaste målningar (var ju tvugna att uppdatera oss, kan inte ha samma målning varje match) men inte fan hjälpte det! Jag säger (jag hatar egentligen detta ordet men det passar in nu) som Josse sa ungefär hela matchen: FITTA!
Aja, kul kväll iaf och det avslutades med en tripp till förr i tiden då vi kollade på en massa fest/pos bilder från äldre dagar. :)

Nu ska jag sova en sväng och imorgon står det följande på schemat: Städning (ett av mina tusen oseriösa sommarjobb), Övningskörning med pappa, jobba i butiken, träning!

Vad jag bryr mig om nu, är dina armar om mig .
Även om jag vet, att jag måste glömma dig . <3

Jag tror, jag tror på friheten

Igår var min första jobbedag, ganska trevligt faktiskt, speciellt eftersom min kära vän Nathalie kom och hälsade på mig med kanelbullar som hon bakat! Det uppskattades kan jag lova! :)
Efter jobbet körde jag och N upp till IP och kollade på Tollarps A-lag, som förövrigt sög då dom förlorade med 1-0. Trist, men vi piggade upp oss själva med att köpa en supergod glass!

Idag är jag och jobbar hos mamma, men ska ta bussen hem nu och sen vidare bort till Tollarps överskottsbutik (jag är flitigheten själv som arbetar på två olika ställen på samma dag).
Ikväll blir det fotboll hemma hos mig med tjejerna, trist nog kunde Mik och Tess inte komma men dom får sitta hemma och hålla tummarna! GO SWEDEN!!

I'm a loverhater

Ikväll blev det att äta dom berömda revbenen nere i åhushamnen, riktigt goda faktiskt så även jag kan bli en av dom tusen som rekomenderar dom! Där efter blev det glass, lite trist att det regnade men det stoppade inte mig,  mitt motto är "det finns inget dåligt glassväder, bara dåliga glasskläder", haha.
Sen fick vi köra hem och dela ut pappas paket, av mig fick han en Orkidé (en blomma alltså, och INTE reklambyrån där jag hade min praktik -jag är så vitsig-)  eftersom han samlar på sådana så det blev han glad över!

Nu är jag hemma och ska snart sova, ska faktiskt jobba imorgon! så om ni har vägarna förbi Tollarps överskottsbutik så kan ni ju titta in!

Tjingeling!

You tell me that you need me

Idag gick jag upp tidigt och traskade hem till Hannah, som kom hem från Italien igår. Vi gick vår traditionellla promenad som tog ungefär en timme, vilket inte märktes eftersom vi hade så mycket att prata om. Händer trots allt ganska mycket i vår lilla by på en veckas tid, förvånande! Därefter gick vi bort till Hemköp och inhandlade frukost som bestod av frallor som vi sen avnjöt hemma hos henne! Jag hann även kela lite med hennes HERMELIN (inte kanin) innan jag begav mig hemåt igen då Hannah skulle jobba.

   

Sen dess har jag inte gjort mycket - kollat på Gossip girl och sovit i min soffa, men det är ganska mys en dag som denna då det ösregnar ute.
Ikväll ska jag till Åhus och äta mat med min familj för det är pappas födelsedag idag! Grattis papps! :)<3

if you saw the world through my eyes

idag har jag badat, det var kul
nu är jag hungrig
så jag ska äta glass och läsa en bok!



Brunbrända ben

Har inte haft tid att vara inne på datan på evigheter (hela helgen) och får därför uppdatera er snabbt om hur min helg har sett ut. Fredagen gick ut på att åka till stan och handla mat med mamma och sen hem och baka bullar (brödbullar, inte kanelbullar alltså). Det blev alltså debut för mitt älskade förkläde som jag köpte när jag var i malmö med mamma och mormor! Måste ju säga att det blev ännu roligare att baka om man hade ett sånt fint förkläde på sig!
Paralellt med att jag bakade så läste jag även en bok "Innan jag dör" av Jenny Downham, väldigt bra då den faktiskt fick en att uppskatta livet lite mer än vad man ibland gör (gud vad jag djup jag är!!), och till tess och mik - den var på 301 sidor ;)
På kvällen blev det grillat och hyra film med mamma och precis när vi satte oss för att titta så kommer Nathalie och joinade oss i soffan!

Lördagsdagen bestod av att äta min otroligt goda frukost (citat från Nathalie) och sen köra upp på Tollarps IF loppis. Riktigt roligt var det att gå på loppis och jag blev helt galen och inhandlade en kaffe servis, en bricka och pall som jag och N ska måla om och till sist även en stol åt mamma. Allt detta under hundralappen, bara för att jag är så bra på att pruta ;)

 
min fina kaffeservis :)


På kvällen blev det att åka till Mik's place i Åhus, titta på fotbollen och käka pizza på golvet! Riktigt härligt fram till de sista förlängningsminuterna då spanien gör mål och sabbar allt! Detta gjorde Nattis och Mik så besvika att dom till och med tvättade bort de fina målningarna. Men efter matchen slut så gick vi ut och så kom Davve och Henke och möte oss samt skjutsade oss på cykel hem till Henke, tre stycken på varje. Och jag kan ju utan tvekan säga att jag, mik och henke var BÄST, eller iaf bättre än dom andra tre som låg ungefär 100 meter bakom oss.
Hos Henke blev det att spela något stötspel, dricka lite och se på skräckfilm innan jag och Nathalie fick skynda oss till bussen som skulle ta oss till stan.

Bilder från kvällen kommer senare :)


Men det är på dig jag tänker, i hemlighet.

Idag fick jag en jättefin kruka av mamma (jag hittade den och sa att jag ville ha den). den är ganska gammal och det är en och annan spricka i den, men det är nog det som gör att jag gillar den så mycket!


Sol, vind och vatten

Igår så jobbade jag fram till lunch, då gick jag upp till mormor och åt pannkakor och sen vidare ut på stan och shoppade lite. Var längesen jag var inne i stan och även om det har varit bra för min plånbok så har det känts ganska trist, så det var skönt att göra av med lite pengar! ;) Inhandlade mig en fin blomma att ha i håret, en jättesöt "blus" (låter sjukt tantigt men det är nog det rätta ordet), hårband, trosor och ett par skor! jag blir verkligen lycklig av att handla, framförallt när jag är så nöjd med mina köp som jag var igår!

På kvällen anlände Frittsigumman till mig, var meningen att vi skulle haft en mysig picknick men pågrund av det tråkiga vädret (dumma dumma väder!!) så fick vi nöja oss med att vara inomhus. Gjorde en liten upprepning på häromkvällen så vi körde och plockade lite jordgubbar igen. Dock inte lika smärtfritt som sist eftersom denna gången var vattenspridarna på över hela åkern, men vi offrade oss och blev en aning blöta! Allt för våra jordgubbar ;)
Under tiden vi satt där och plockade så kör helt plötsligt en bil förbi, saktar ner, och ut stiger en polack! Vi blev givetivs livrädda och trodde att han jobbade där. Han vinkar åt oss och visar att han vill prata med oss , så försiktigt går vi ut och det visar sig till vår tur (?) att han bara ville bjuda oss på en cigg och ragga. HAHA. komiskt värre.
Men sen när han kört så skyndade vi oss iaf att plocka ihop och köra hem till mitt rum och slå på vänner! Ännu en helmysig kväll!  =)

Jag fick min kamera häromdagen också, så nu var den äntligen färdigladdad så att vi kunde använda den för att dokumentera vår kväll!



Frida är söt söt söt.



Vattenspridarna som var på över hela åkern.



Fritts ger sig ut!



Smile like you mean it!



Lägg märke till den lille vite, det är fridas jordgubbe det! visst ser den gooooood ut? ;)



Hej på dig!

Himlen är blå

Här kommer bilderna sen fotbollsfesten hos elinpelin! enjoy :)

       
     


        
    

     

Nu laddar vi inför Spanien på lördag!


Kom igen och skrik!

Precis hemkommen från Elin där vi haft fotbollsfest ikväll - jag, elin, josse, mik, tess och emmies! Kul kväll och bilderna kommer senare när josse/emma/mikaela fått tummarna ur sina små söta gumpar och skickat dom (kan hända att ni får vänta några dagar då alltså). Även om jag inte är världens största fotbollsfan så var det ändå jävligt kul att se Sverige vinna över Grekland med 2-0! Kan bero på vår stora insats som trogna fans då vi hade sverigetröjor/halsdukar/HATTAR och var sminkade gul och blåa i ansiktena (Mik var dock mer grön än gul/blå när hon åkte hem men det har hon endast sig själv att skylla för ;))
Nu ska jag i alla fall sova, ska upp vid sju imorgon eftersom jag ska jobba. Ska jobba på min mammas företag så ska med ut på något ställe och vara "assistent" åt henne, vet ifan vad jag som inte vet ett skvatt om ekonomi kan göra men det ska nog gå fint! Inställningen är 90%, som jag har lärt mig ikväll =)

Sleep tight!


Little miss sunshine

Igår så kom Frida och hälsade på hos mig på eftermiddagen, vi lagade mat och snackade en massa skit innan vi efter mycket tjat från Nathalie körde upp och kollade på Tollarps A-lag när dom spelade fotboll. Stannade dock bara första halvlek för sen övergav vi fotbollen för att köra och plocka jordgubbar (som dom sanna busfrön vi är).

       

Var nära att bli upptäckta en gång så då fick vi lite panik och slängde oss rätt ner i jorden, sjukt komiskt när vi sen låg där bland alla jordgubbarna och bilen bara körde vidare! =)

   

Men sen körde vi hem nöjda och belåtna och åt våra kära jordgubbar med lite (mycket) vaniljglass, mmm så gott det är!! :) Hittade även till min stora lycka Eva och Adam - 4 födelsedagar och ett fiasko. Har varit av med den några år så jag blev väldigt glad när vi till sist hittade den. Så det blev att titta på den givetvis, den är lika rolig varje gång man ser den!
 
   

Tack för en superduper kväll, du är så bra! :) <3

Kom så ska vi leva livet

Jag har blivit helt såld på Gyllene tider! Kan hända att det beror på att det (äntligen) är sommar och ingen kan förneka det faktum att Gyllene tider är den bästa sommarmusiken. även om det är samma låtar som spelas varje år så tröttnar man inte. Så, nu sitter jag här mitt i natten och lyssnar på musik och funderar på att sova. Men först så ska jag ge er mina topp fem Gyllenetider hits!

Juni, Juli, Augusti
Sommartider
Tuffa tider
När alla vännerna har gått hem
När vi två blir en     <3

Imorgon blir det att åka till stugan och stranden med pappa. Ska va där i helgen, sola och ha det mysigt : )



hela året har jag väntat på juni, juli, augusti
allt känns mycket bättre då
juni, juli, augusti
allt verkar mycket lättare då
juni, juli, augusti.
vindarna är varma då.

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Idag var sista dagen på min praktik, HALLELUJHA MOMENT säger jag bara! Det har varit helt okej, men jag föredrar faktisikt skolan, så mycket lättsammare och roligare. Blev att köpa Otto's glass med Josse på lunchrasten, underbara underbara Otto's. Chokladdoppet (som annars är en tradition för mig) var slut så jag fick testa något nytt - mjölkchoklad topping, som visade sig vara en ljuvlig överaskning. Riktigt gott var det och jag rekomenderar det varmt!
Jag måste bara säga det,  som sann glassälskare (läs proffs) så kan jag härmed tillkännage följande - Otto är ett geni! det är inget snack om saken.  

Ikväll blev det även en runda hem till elin och käkade lite glass (väldigt nyttig dag det här känner jag) samt tittade på hennes urgulliga kattungar! "DOM KOMMER!" haha.
Imorgon ska jag ligga ut i solen och steka, blir förmodligen även ett dopp eller två, sen bär det av in till stan på min kusins student.

Ciao

     

Träden stod i blom

Efter att jag slutat praktiken igår så gick jag en snabb runda på stan innan jag gick bort till Make-up store. Utnyttjade mitt presentkort som jag fick där i julklapp, det var då verkligen på tiden eftersom det gick ut i juni (väldigt kort hållbarhet på ett presentkort enligt min mening). Man får då en sminkning på 50 minuter samt produkter för ett belopp på 500 kr, verkligen prisvärt! Jag gillade det jättemycket, riktigt trevlig var hon som gjorde det samt att jag lärde mig ett och annat.
Jag valde att göra en festsminkning vilket gjorde henne jätteglad, tydligen inte så många som vågar sig på det. Men jag tyckte det var roligare att testa något annorlunda som jag aldrig själv skulle göra, så det slutade med att hon målade mig i blå/turkosa färger med lite svart sot. Blått är ju annars inte färgen man vanligtivs har på bruna ögon men resultatet blev väldigt fint och jag skulle lätt kunna gå ut på fest så! Blev att jag även köpte en superbra concealer och två ögonskuggor! :)

          


Där efter så gick jag och möte Nathalie, vi traskade ner mot tivoliparken i tron om att vi var tidiga (var 45 minuter innan "showen" skulle börja). Det var vi inte, i alla fall inte jämfört med dom tusentals andra som förmodligen varit bänkade där sen klockan två i eftermiddags. Men vi fick ganska bra platser mitt i solen och började upp vår picknick korg som bestod av frukt, dricka och massa kakor. (helt och hållet Nathalie förtjänst, en poäng till henne!)
Hann även bli uppraggade av några mindre mysiga killar som kom och satte sig hos oss innan showen började, dom flyttade sig dock efter att vi suttit med ryggen mot dom i cirka tio minuter.
Mysig kväll rakt igenom men höjdpunkten var helt klart OOOOLAAAA! Blev även att jag ställde mig och köade som en annan desperat fjortistönt i hans autografkö, men fanns en viss skillnad mellan mig och alla andra som stod där - jag ville inte ha hans autograf utan jag ville GE HAN MIN. Tyckte själv att det var ganska vitsigt av mig, framförallt eftersom jag skrivit mitt telefonnummer längst ner. Han verkade också tycka det var ganska roligt för han tackade fint för den. :)
Sen tog jag och Nathalie bussen hem och jag var mega trött så stupade direkt i säng!

        

Love in stereo

image45

Ikväll blir det picknick samt att titta på Ola svensson i tivoliparken. :)
Jag vet att det är löjligt, men jag är seriöst kär. Han är sveriges motsvarighet till Adam Brody!

Funderar på att ha röd klänning och högklackade skor så att han blir lockad att bjuda ut mig på dejt, hahaha. ( Internt skämt som bara vissa fattar ;) ]

Våra hjärtan slog i samma takt

Igår var Tessan och Mikaela här och käkade pizza (therese ville dock hellre ha kebabtallrik). Efter att vi suttit och smällt maten och snackat i ungefär en timme så kom Nathalie lagom till att vi skulle gå ut en promenad med mina hundar, hamnade då även i affären och köpte lite glass och godis som vi åt på vägen hem till mig. Blev sen att prata en massa på mitt rum och kolla igenom en del kul saker jag har på min data (den är väldigt hemlighetsstämplad) innan vi tills sist satte på filmen som var JÄTTEBRA (dom andra sa iaf det, jag sov en liten stund). Sen somnade vi alla lite huxflux och imorse blev det att snabbt äta frukost och sen fick damerna bege sig hemåt. Mikaela och Therese råkade tyvärr missade bussen precis (jag hade sagt lite fel, trodde den gick prick kvart över medans den gick 12 över), men det löste sig eftersom mamma körde dom in istället så att Mik inte skulle bli sen till sitt jobb.
Blev då även att jag och mamma körde och handlade mat eftersom vi ändå var i stan, men när jag till sist kom hem så lade jag mig i solen och  började "Mina hemligheter" som jag lånade av Hannah igår. Sjukt bra bok, jag kan ju lägga till att jag även läste klart den idag. Den rekomenderas starkt!!

Men nu ska jag ta och äta, blir grillat idag och jag är vrålhungrig!

image44

Morgan idag när vi solade. "That's my cool, and I can't take it of" (H)


RSS 2.0