Aldrig ge hjärtat rakt ut

Igår så var jag och åt på björkhhällan tillsammans med min kära far, efter det så körde vi ut och övningskörde. Gick faktiskt riktigt bra, och det börjar till och med lite roligt. Körde i en hel timme och sen körde jag endan hem till Nathalie där pappa sen fick ta över och köra hem igen eftersom jag skulle stanna där. Väl framme hos Nathalie så gick vi ut och hoppade studsmatta, gjorde en hel del nya konster bland annat "stjärnan" och "stearinljuset", mycket proffsigt om jag får säga det själv! Efter att ha hoppat en timme så var vi riktigt anfådda och varma så vi begav oss in och gjorde huvudaktiviteten - tittade på one tree hill! Blev klara med säsong 4 och hann även titta första avsnittet på säsong 5. Finns förmodligen inget bättre program, I love it.

Idag vaknade jag tidigt och åt frukost redan klockan 9. Där efter har jag gjort lite till på historia arbetet, tränat och ätit middag. Nu ska jag titta på "the power of 10" och "sanningens minut" som båda är ganska roliga program som går på 5:an, blir nog även att äta en tallrik ottos glass om jag känner mig själv och mina söndags kvällar rätt.

p.s. jag har lärt mig lägga in bilder här. det var ju sjukt lätt, gömt bakom ett litet träd ;) därav får ni den här söta jordgubben här av två anledningar :
1. Jordgubbar är sinnesjukt gott. Jag älskar det.
2. Jorgubbar är ett fint bevis på att sommaren närmar sig och jag, som alla andra, älskar sommaren.

image4


För alla oss som inte vet vad vi vill

Igår efter skolan så lagade jag och Hannah hamburgare hemma hos mig innan vi cyklade upp till IP och kollade på när Tollarps A-lag spelade fotboll. Det är verkligen sommarkänsla på det! Efter att ha stått där i två timmar och snackat skit med Ellen och Nathalie (och sett Tollarp vinna med 2-1) så cyklade vi hem igen och åt kladdkaka, glass och jordgubbar, mumma! :) Trött som attans var jag så somnade redan klockan halv 12.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, har ätit frukost och därav gjort frukt smoothie till mig och mamma och skrivit lite på mitt historia arbete som handlar om slavhandeln i sydamerika. Inte världens roligaste sysselsättning en lördag men det måste göras det också, och det har faktiskt gått ganska bra (kanske tack vare att jag ätit ett paket ballerina under tiden?). Nu ska jag i alla fall ta en paus och gå och duscha.

Do feel like a man when you push her around.
Do you feel better now when she falls to the ground.


/ yours truly M.


Jag är sämst, jag vet

Någon som kan lära mig hur man lägger in bilder på bloggen?

Att fånga en fjäril

att kunna gå utan strumpor, med solglasögon, klänning och äta glass utomhus utan att bli blå om läpparna - det är lycka!
Äntligen är våren här och det finns nog inget som får en på så bra humör! =) detta är förmodligen en av anledningarna till att min dag har varit så bra! Började med att jag vaknade vid 8, stack ut och sprang en runda innan jag åt min underbara frukost bestående av havregrynsgröt, därefter duschade jag och tog bussen in till stan Väl inne i stan så hade vi bara en lektion därav jag satt och ritade rödluvan och vargen i tre timmar, hann dock bara bli klar med rödluvan men söt blev hon allt! =) Efter det så kom mamma och hämta mig så körde vi till yngsjö för att handla glass på Otto's, mycket glass blev det också så nu är jag väl förberedd på sommaren!
Nu när jag kommit hem så har jag varit ute och gått en runda och ikväll blir det desperate housewives! Kan det bli bättre än så här?

Sommaren kommer iaf bli något speciellt därför att:
 - Jag ska se Kent och Håkan Hellström i helsingborg den 23 juli
 - Jag ska till Ivö och cykla
 - Jag ska till stockholm med Frida
 - Jag ska sola, i stort sett alltid.
 - Jag ska äta otto's glass på stranden.
 - Jag ska slå rekordet i strandtennis
 - Jag ska grilla på stranden
 - Jag ska bo i åhus med Frida
 - detta är mitt sista "riktiga" sommarlov. (det känns dock mer läskigt än bra faktiskt).

/ yours truly M.


Hello sunshine

Pink Lady. Jag säger bara det, smaka dom äpplena! Det är förmodligen världens godaste äpplen som någonsin gått i ett par skor (iofs kanske inte så många äpplen som går i skor? men om dom nu gjorde det så hade dessa varit dom bästa). Vilket fall som helst, jag har aldrig varit en sån som älskar äpplen men dessa är underbara, måste provas! :)

Denna helgen har varit något utöver det vanliga, och det finns en anledning till detta - solen! Äntligen har det blivit vår och jag kan ta fram alla mina våraktiga klänningar som jag varit rädd att jag aldrig skulle få tillfälle att använda och kunna ha mina nya vita skor utan att vara rädd för att dom ska bli smutsiga av regn och slask.
Jag har till och med solat utomhus för första gången detta året, det skedde igår ute i Hannahs trädgård. Det var helt underbart (fast det blåste lite kallt ibland). Det finns inget jag älskar så mycket som att sola (förutom shoppa och äta glass då givetvis).
så hoppas nu detta håller i sig, för annars blir jag djupt besviken. Men nu ska jag klä om mig för att ha uppvisning med gymnastiken.

Vad jag vill nu är att se dig som i slowmotion, när du går sönder inuti,
så som jag gjorde.


/ yours truly M

Nästa gång du lovar något allt

kärlek är ett brev skickat tusen gånger är nog förmodligen världens bästa låt för tillfället.

Vad jag bryr mig om nu,

är att du kommer nära mig,

även om det är försent

att älska dig

Vad jag bryr mig om nu

är att från samma säng

lyssna till samma regn


vad jag bryr mig om nu

är att få ut dig ur skallen

är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen

den tar slut till sist

det jag bryr mig om nu

är att aldrig ge hjärtat rakt ut - <3 <3 <3

känns som denna låten är skriven speciellt till mig.

/ yours truly M


One day this world is going to end.

idag blev jag väckt klockan 07.53 av att få sms, men det var ett väldigt trevligt sms att bli väckt av, för DEN 23 JULI SKA JAG KOLLA PÅ KENT I HELSINGBORG!
jag längtar redan ihjäl mig . <3

en annan positiv sak som hänt denna veckan var att i tisdes fick jag brev från cultrual care och gud vad jag önskar att det var år 2010 just nu. 

The fear of letting someone in. Coming close to someone and then it doesn't work out.  -
the story of my life.

/ yous truly M.


Play by the rules

5 viktiga regler för kärlek:

1. Visa dig inte för intresserad. Ingen vill att den andra ska vara alltför intresserad, man vill inte ha någon som ligger på knä och viskar "jag älskar dig, jag älskar dig, jag längtar längtar längtar efter dig alltid när jag är inte är med dig". Sånt funkar bara inte. Nej, man vill att den andra ska vara kylig och spännande och verka lagom ointresserad. Trist men sant. Ärlighet kan du glömma. Spela teater är det som gäller. Man vill vinna dig, inte ha dig gratis.

2. Efteråt kan man inte bli vänner. Du är kär i någon, du lär känna denna person och kommer den nära som aldrig förr. Ni får se varandra nakna, och inte bara nakna så som utan kläder utan även nakna utan att spela några roller. Du kan vara dig själv och ni tar fram det bästa hos varandra. Sånt där fint. Sen tar det slut. Och då är man helt enkelt tvungen att slänga bort varandra. Inget av allt det där fina betyder något alls längre. Allt eller inget. Man blir aldrig vänner efteråt.

3. Du kan inte älska lagom mycket. Allt eller inget. Aldrig lagom mycket. Du har inget val, du kan inte vara smart., du kan inte sätta upp några regler och förklaringar och tro att du blir bättre och bättre på de här lekarna.
Du drabbas och sen har du inget val, du blir dum i huvudet av att vara förälskad. Det vet alla. Du blir en liten dum småunge.

4. Det finns ingen rättvisa. Du kan vara hur shysst och snäll och ärlig som helst och ändå bli fimpad och bortkastad. Den som älskar mest är alltid i underläge. Orättvist, men sant.

5. Hur ont det än gör så dör du inte. Man dör inte av hjärtesorg. Okej, du gråter. Svek, svartsjuka, falskhet, lögner. Okej, sånt gör ont. Men du dör inte, även om det känns så.
Man dör av cancer eller i en bilolycka eller drunknar eller blir innebränd eller ihjälsparkad eller nåt, men inte av brustet hjärta, inte av kärlek som tar slut. Och du tar inte livet av dig heller, det är bara en barnslig tyck-synd-om-mig-idé. Nej, du överlever. Livet går vidare.

- "Per Nilsson - the return of hjärtans fröjd"

Vårkänsla

Idag så verkade det som om våren till slut faktiskt hade bestämt sig för att titta fram lite. Det kan också bero på att vi ställde fram klockan i helgen (vilket är fruktansvärt då man helt plötsligt bara blir bestulen på en hel timme!) som det känns som  kvällarna är så mycket ljusare. förmodligen ganska logiskt. Fint är det iaf!
Snart dags för en picknick (gärna många fler än en) i tivoliparken! :D

Denna veckan blir jobbig, massa träning att ta igen efter ett lov utan träning pågrund av att jag varit sjuk och lat och alldeles för mycket onyttigheter (som vanligt) + så häääääääääääär mycket läxa. sjukt drygt. Men i helgen så är det iaf bra, för då fyller både min bror och min frida år, på samma dag till och med. Så på lördagen blir det en massa firande! :)

Come over to the dark side, we have cookies =)

/ yours truly M.

RSS 2.0