Novemberlov i oktober

Äntligen är det lov, gud så underbart det är. Och lovet hade inte kunnat börja bättre heller - slutade tidigt i fredags och sen hade jag en mycket mysig fredagkväll, lördagen var inte fullt lika mysig men väldigt väldigt rolig! :D och idag så kände jag mig något sleten, vilket man nog kan förstå efter gårdagen. Men jag har haft det hur härligt som helst när jag har gått runt i pyjamas hela dagen, tittade på One tree hill och käkat tonvis med onyttigheter. Kan det bli bättre? :) Imorgon så ska jag och josefin titta på desperata hemmatanter och sen i veckan ska jag bland annat jobba, gå på bio och åka till malmö! :)

Thanks for the memories, even though they weren't so great.

/ yours truly M .

Söndag

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går
 ,  lars winnerbäck - tidvis <3

idag ska jag plugga , och det känns precis lika tråkigt som det låter. Har Naturkunskaps prov i veckan + Multimedia & Svenska som måste göras. Fyyy vilket tråkigt sätt att spendera en söndag på. Men jag ska nog kunna klämma in lite TV-tittande och glassätande också, om jag känner mig själv rätt! =)
Jag har sagt det förr men jag säger det igen, jag älskar hösten! den är så sjukt mysig!

/ yours truly M .

Ekenabben

Nu sitter jag och fördröjer tiden och väntar på att min textlektion ska ta slut, sen kan helgen börja. Idag har vi varit på utflykt i Kristianstad och fått supergod fika på lektionen, ganska mysigt faktiskt! :) men nu ska jag snart ta bussen hem och så ska jag laga mat tillsammans med min superpingla, vid namn Frida Ekelund. Och efter det ska vi in till stan igen och så ska vi hem till Nichlas och umgås med han och Christoffer lite :)

Förövrigt så har dagen gått åt att gnälla över min megafinne jag har bredvid näsan !! blä på den. Men Janina tröstade mig och visade att det finns dom som har det värre än mig, om du också känner dig depp över en finne så kan du ju spana in den länken här under :)
http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3DmOH333Br4IM

Smarta flickor skriver löften med blyerts -

/ yours truly M .




Du är min idol.

Ikväll har jag haft en riktigt hemma kväll i soffan , först ska såg jag på Idol (HEJA KRISTOFFER, för han är så härlig) och sen så jag käkade jag ett helt paket Otto´s som min pappa hade varit rar nog och köpt åt mig, och sen tittade jag på Nina Frisk. Fick höra idag i skolan att den VISST DET innehöll sex, så då var det bara att hemma och hyra den direkt ;) Haha. Den var väl lite små rolig, men trots en del sexscener så har jag faktiskt sett betydligt bättre filmer. Men nu tänkte jag snart hoppa i säng för imorgon ska jag vara pigg och glad för då ska jag till Nova lund med mina favorit tjejer - Mamma, Frida och Nathalie! :D

"Sådana skor hade min mamma på 90-talet, helt ärligt" - haha ^^

/ yours truly M.

En oktober dag

Olle & Olla Olsson, nog det sötaste namnen jag någonsin har hört! för er som undrar så heter Annas farmor och farfar så. Jag ska döpa mina barn till det! :)

En annan söt sak är att min pappa ringde idag och berättade att han hade köpt en hundvalp! :D en blandning mellan cockerspaniel och pudel tydligen. Låter urgulligt, och det finns nog inte en valp i världen som inte är urgullig heller! Den kommer iaf nästa helg och sen händanefter så vet jag vad jag kommer göra när jag jobbar och för er som inte vet så är svaret på den frågan - gosa exakt hela tiden! :)

Men nu ska jag se på DH med mamma och sen nana mig själv. för gud vad jag är trött nu för tiden, somnade idag när vi såg på film i skolan (iofs så sov halva klassen men ändå) och sen somnade jag på bussen hem och drömde att jag hade råkat åka till Åhus istället, så när jag vaknade så blev jag jätterädd men så visade det sig att jag trots allt var i kära Östra Vram :) Men sov gott mina vänner! 

you can be a big part of someones life without even know it.
 
/ yours truly M .

Matteprov.

Igår så krossade Josefin mitt hjärta.
man riktigt hörde hur det krasade när hjärtat gick i tusen bitar.
hemskt sorgligt.
Verkligen tur att jag har fler i mitt skåp :)
[ för er som inte vet så var det en av mina hjärtformade flingor som hon trampade på ]

förövrigt så har vi precis haft terminens första prov och vårt livs första prov i Matte B. Det gick bra känns det som, men det återstår och se när man får tillbaka det .
Idag efter skolan så ska jag nog gå och handla mig något fint klädesplagg att ha på mig när vi ska ut imorgon, känns som det behövs fastän mamma alltid klagar på att det är helt OMÖJLIGT att få in mer kläder i min garderob som är fullproppad. Väldigt knasigt faktiskt.

Den borglömda konsten att bevara en hemlighet -

/ yours truly M .


Måndag morgon.

Sitter i skolan och har inget att göra, har redan spelat yatzy i en timme och lyckades komma 6:a av ALLA på lunarstorm, känner mig stolt och jag har hört att man ska sluta när man ligger på topp så jag bestämde mig för att göra något annat. Och då kan jag ju passa på att berätta vad jag har gjort i helgen :

 i fredags var jag på bio och såg Adam Sandlers nya film - härmed förklarar jag er Chuck & Larry, riktigt bra faktiskt! :) dock en aning sjuk imellan åt. 
I lördags så var jag och Nathalie uppe redan klockan sju och gick ut och gick en runda, sen in till stan för att äta frukost och sen vidare på massage och ansiktsbehandling, riktigt härligt! Så skulle man haft det varje helg, inte konstigt att kändisar är snygga egentligen! :P 
Skulle kört go-cart med tjejerna på eftermiddagen men pågrund av det tråkiga vädret (regnade som VANLIGT) så kunde vi inte köra, hemskt trist! Men istället så lagade jag och Nathalie mat hemma hos henne - kyckling och pommes! innan allt det andra folket kom, resten av kvällen spenderandes med att spela pictonary :D och gissa vem lag som vann? ni förstår givetvis att det var mitt ! :D 

Snälla du förlåt mig, jag glömde vem jag var.
Snälla sluta lyssna, glöm allt jag sa. - kent <3 

/ yours truly M . 


RSS 2.0