Tired of meeting Mr. Wrong

Idag har det varit jobb för hela slanten! Mindre kul, men det får gå. Ikväll har det därimot planerats en väldigt spontan utflykt till Karlskrona som ska ske imorgon kväll. Jag och Nathalie ska ta tåget dit efter jag slutat jobba vid 6, sen ska vi "båtcampa" där tills på fredagkväll med Werner och gänget, vad båtcampa nu kan innebära? Jag blev dock smått skeptisk inför det hela när Werner sa att vi får duscha i havet och gå på toaletten utomhus. Men va fan, det är ju oftast spontangrejerna som blir roligast.
Så vi hörs på fredag, då ska jag berätta om jag överlevt. :)

Inte ett moln, så långt ögat kan nå

Idag blev det en oväntad stranddag. Köpte med oss frallor, plockade upp Nath och Eken och sen körde vi till bryggan. Det blev den seriösaste stranddagen hitintills då vi hade med oss frukost, saft, massa vatten, brassestolar, strandtennis, boll och för övrigt låg bland dom vuxna en bit bort från bryggan. Mogna nog att prata pension kanske?
Ännu en fin dag men väldigt mycket bad (jag och Tess besökte till och med Kroation ;)) och annat skojsigt! Bland annat så blev jag lite övertrött vid ett tillfälle och tjatade till mig tillåtelsen att gräva ner Eken i sanden! Jag och Tess lyckades ganska snabbt, fixade till och med både bröst och gravid mage!

  

Nu är jag hemma från stranden och ikväll är det slappkväll. Grannarna är här och grillar så jag har fått leka med Iben hela kvällen, har bland annat blivit utnämnd till den bästa studsmattehopparen hon vet, det ni ;)
Men nu är jag helt slut, blir nog att krypa till kos tidigt ikväll känns det som!

What a wonderful world

Ojojoj, vilken toppenhelg det har varit!

I lördags var jag på bröllop, mina grannar som gifte sig. Det är alltid så kul att gå på bröllop, man känner hur kärleken flödar (vilket det faktiskt gjorde då jag och mamma bevittnade hur två av gästerna fann varandra under festen senare på kvällen). Bröllopsfesten hölls på Bäckaskoga slott vilket var sjukt vackert, helt perfekt väder (jag var dock litelitelite avis på resten av basen som låg och stekte på stranden). Men det var en väldigt trevlig dag/kväll//natt :)







Det blev inte säng förens vid halv 3 på natten och sen var det att gå upp igen kvart i 8 på morgonen. Inte mycket sömn där inte! Mamma körde då hem mig till Mikaela där det sen blev bilresa med BASEN och GASEN mot tomelilla och därmed TOSSELILLA!! För er som inte vet så består GASEN av davve, alex, eken (även erik och henke som dock inte var med idag). Gud vilken toppen dag det blev! Solen var på topp och stekte hela dagen lång vilket  var sjukt passande efter badlandet var riktigt stort med massor av vattenrutschkanor och annat kul som vi roade oss på några timmar! Vi rode även ut med en båt , 6 pers i en liten eka och Nathalie som ror, hur bra kan det gå? Inte särskilt bra! Det resulterade i att vi var ungefär en cm från att välta över 1407057 gånger och både jag och Alex blev smått (hela min rumpa var dyngblöt) blöta, men det var riktigt kul och vem har dött av för mycket spänning i livet?
Vi åkte även karuseller, framförallt extreme fly som vi åkte 3 gånger, grillade korv, lekte med dinosaurier och en massa massa annat! Fastän vi var där från 11 till 6 (förutom Mik som åkte hem tidigare) så hann vi knappt med att göra allt, hade lätt kunnat stanna några timmar till!

  har tyvärr inte så mkt bilder från Tosselilla eftersom Mik hade kameran och hon åkte hem tidigt. Jag ska nog ta åt mig hennes råd och börja ta med min "hightech kamera" så jag slipper gnälla över bilderna ;). Men här är iaf två som vi tagit med min mobil när vi hittade dinosaurier mitt inne i skogen!



Men bristen på sömn visade sig dock i slutet då jag somnade i en solstol den sista stunden medans de andra badade. Var som död på bilresan hem men när vi sen kom hem till mig så blev jag pigg igen och då blev det bad i poolen innan alla gick in och duschade. Sen beställde hela gänget pizza som vi förtärde på en picknick filt ute i floraparken som ligger utanför mitt hus. Riktigt mysigt!
Efter att vi kört Eken till bussen så gick vi andra som var kvar (jag, Tess, Nath, Alex och Davve) in och spelade spel - Trodde du ja! Kul spel som resulterade i en massa galenheter, bland annat så stoppade Davve huvudet i toastolen, Tess kröp runt på golvet som en orm och alla fick möjligheten (eller straffet?) att lukta i mina armhålor.
Sen körde Nathalie hem och vi andra började bädda för natten och lite vännertittande innan vi alla somnade.

  Davve - blöt och .. ren?

 Tsss, tessan (H)

 Än en gång, Davve är i farten med sylt i hela fejset! :D

 I Alex hår smälte en isbit

Är livrädd att fastna här

Faaaaaaan vad jag blir galen av att inte ha min egen data.
Jag har inga bilder
Jag har ingen musik
Jag kan inte ladda ner all musik som jag vill ha
Jag kan inte göra någonting
dampdampdamp.

Men snaaaaart kommer båda min datorer , förhoppningsvis nästa vecka.

Att säga som det är

Igår så jobbade jag hela dagen, sjukt surt när jag visste att resten av basen låg på stranden och stekte, blev dock lite gladare när dom kom hem till mig och käkade pizza på kvällen. Jag kom då med den braiga idéen att vi skulle ha picknick på mitt tak vilket visade sig vara galet mysig! Så där satt vi i ungefär 3 timmar, pratade och hade det hur kul som helst innan vi till sist frös så mycket att vi bestämde oss för att gå in och kolla på film istället.

I morse vaknade vi alla utvilade och började förbereda oss för en dag på stranden, var till och med så seriösa att vi köpte med frallor som vi skulle ha att äta sen (vilket var ett bra beslut eftersom det smakade sjukt fint!!).
Så idag har det varit stranden som gäller, man får ju passa på så länge vädret är på topp (det är ju inte allt för ofta). Träffade även Alex, Davve och Erik på stranden och eftersom Alex brukar läsa min blogg så ska jag skicka en extra hälsning till honom här: HEJ ALEX! :)
För att sammanfatta det hela så har det varit en bra dag med mycket bad, skratt, glass och gott sällskap!

(sjukt tråkigt att vi alltid tar alla foton med Miks kamera så att man aldrig kan lägga in foton som vi tar förens flera dagar senare men ni får helt enkelt överleva ändå, dom kommer ju som sagt senare!)

Jag vill ha dig nu

Ikväll blev det middag med familjen på rökeriet i yngsjö, där frida även var och uppträdde. Hon var så duktig så min lilla sångfågel (precis som alltid). Det blev varmrökt lax och potatis, mums!
Jag fick även paket eftersom det var min namnsdag idag - ett guldarmband och ett par trosor. Jag gillar att ha namnsdag!!

Nu sitter jag här och myser i fleecetröja och lyssnar på lars winnerbäck! Åååååh, vad han är bra! jag är helt kär i alla hans låtar. Känner mig då även en aning myssugen vilket är lite trist, men jag får trösta mig själv med att jag ska se lassegubben den 6 augusti!

jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är  - <3




I just don't care anymore

Nu ska jag se på sex and the city och sen sova
imorgon är det jobb
imorgon är det magdalenas namnsdag.
kulkulkul.


sov gott

You don't see me like I wish you would

Igår blev det film (13 snart 30) hemma hos Hannah, blev även att vi käkade lite värmepizza och kanelbullar mitt i natten, fint det! Jag hade dock glömt ta med den hemmalagade jordgubbssaften som vi hade hemma så var tvungen att springa hem och hämta den, Hannah tog då tiden och jag måste säga att jag är sjukt nöjd med att jag hann springa hem till mig och ner i källaren, leta upp saften och sen tillbaka till hannah igen på mindre än 3 minuter!! 

Idag däremot så har jag varit duktig och tränat en runda, där efter belönade jag mig själv med att ta en tur på stan. Ett tips till alla shoppinggalna tjejer är att Bianco har halva priset på REA-priset just nu vilket betydde att jag inhandlade mig två kuvertväskor, skydd till solgglasögonen, ett par högklackade skor och ett armband för 270 kr! Sånt gör mig lycklig!
Där efter tog jag bussen till yngsjö och hem till Fridas stuga där det blev  prat, minigolfspelande, mys på stranden och film! Alldeles för länge sen vi sågs sist men det var lika trevligt som alltid :) 

 

You are not there anymore

Igår blev det en runda på beachhandbollen med mamma, Nathalie och Tess samt Mikey som också kom sen. Tittade på när bland annat min storebror, Josse och Henke spelade.

På kvällen blev det en slappkväll hemma hos bas T då hela basen var samlad (alltså jag, Nathalie, Mik och Tess). Vi satt på Tessans golv och snackade, åt 2 påsar popcorn samt paj (som hennes syster så snällt hade bakat åt oss) i ungefär 3,5 timme. Men det var mycket trevligt, vilket det alltid är när mina favvispersoner är samlade :)



Idag har jag bakat kanelbullar i mitt fina förkläde och fikat med mormor! :)


I'm holding out for a hero

Mina senaste två inlägg har verkligen varit av den längre sorten. Men så blir det när det händer mycket kul men tiden att blogga är knapp.

Imorgon ska jag ha myspys med tjejerna! det är ju såå längesen vi träffades alla fyra (endan sen i onsdes) ;)
Så vi får väl ut och fiska eller något helt enkelt! (mycket internt och mycket roligt skämt!)

  

tillger er här även några fina bilder från t-rock i lördags.
har även lagt upp några stycken på min bilddagbok nu så feel free to take a look!
Själv så ska jag se på film med mamsingen nu!

So long suckers!


Over the rainbow

Igår förmiddag bar det av till Karlskrona tillsammans med Mik och Nathalie. Även om tågresan varade i 1,5 timme så flög tiden förbi medans vi snackade, åt frusna kanelbullar och flätade hår.
Väl framme i Karlskrona så gick vi bort till hamnen med all vår packning och ringde werner så att han och killarna skulle komma med båten och hämta oss där, mitt emot Lisas sjökrog, för hur många "Lisas sjökrog":ar kan det egentligen finnas? Svaret på den frågan är helt enkelt fler än en vilket ledde till lite försvåringar. Men till sist lyckades vi i alla fall hitta varandra och gick då in på Lidl för att handla mat till vår lilla semester. Efter att ha rensat varukorgarna från bland annat toalettpapper, barnböcker och andra saker livsnödvändiga saker så återstod det tacos (och allt som behövs där till), frukost till morgondagen och ett paket marsglassar (som var slut innan vi hann fram till båten).

När vi sen satt i båten allihopa (jag, mik, naths, werner, skoogh, hence och pär) med våra mycket fina flytvästar så bar det av ut på havet. Efter en stund så stannade vi till på en liten öde ö och fikade på champange, chips och kanelbullar samt "schteke" en liten stund. Sådan tur som vi hade så var det helt vindstilla på ön trots att det var storm på havet och till och med vår nästintill bortglömda vän solen ville titta fram vilket gjorde det hela till den bästa picknicken någonsin!
Efter att ha legat där och myst samt lekt titanic i någon timme så gav vi oss ut på havet igen. verkligen den galnaste och roligaste båtturen i hela mitt liv! Vid ett tillfälle så lyfte hela båten, inklusive motor och hela kittet ovanför havsytan.

Väl framme till Werners helt underbart fina sommarstuga så radade vi upp oss på altanen (som för övrigt hade en mycket fin havsutsikt) och stekte.
Till sist blev det att vi tjejer lagade till maten och dukade medans killarna drack öl och åt oliver. Där efter följde den mycket roande middagen som hade en aning känsla av nobelmiddag ;). Dock så var det ingen som ville äta eftersom maten inte var supergod (den var ju faktiskt från Lidl) och jag personligen var ganska mätt efter att ha ätit 5 kanelbullar, 2 glassar, ett marabou choklad och ungefär 8 riesen. Så istället satte vi igång att festa till det och spelade lite spel till det äntligen blev tillräckligt mörkt så att vi kunde bada tunna (vilket är det mesta underbara som finns när det är kallt ute)
Efter att ha badat tunna och duschat så kröp alla ner i soffan och tittade på titanic med alternativt slut, alla var oerhört spända för att se hur slutet möjligtvis var annorlunda. Det visade sig till allas förvåning att slutet var en festversion! Helt underbart! Där efter slocknade alla i olika takt emellan 4-5 på morgonen.

Idag däremot så låg jag och Mik kvar i sängen i två timmar innan vi till sist pallrade oss upp och åt frukost och spelade rappakalja med de andra. Mik var även väldigt duktigt och bakade en kladdkaka till oss andra, hon lyckades dock bränna den så att den var helt svart ovanpå. Men inuti var den smarriga som tusan, och det är väl insidan som räknas, eller? ;)
Vi begav oss även ut på en båttur då Skoogh åkte ring innan vi till sist körde in till stan och tog tåget tillbaka till Kristianstad.
Halv 6 var jag hemma i tollarp och kan meddela att jag är lagom sleten efter att ha sovit 4 timmar inatt. Men det var det helt klart värt. :) Måste tacka werner för en fin tripp, kanske till och med den bästa nånsin?

I'm walking on sunshine

Ojojoj, uppdateringen på bloggen har verkligen inte varit på topp de senaste dagarna. Därför får jag nu köra igenom allt som hänt ganska kort och snabbt!

Lördag:
Jobbade på degeberga marknad hela dagen och sen var det hem och duscha, på med kläderna och vidare in till stan. Det blev förfest hos Werner på egnahem, och som vanligt - alltid lika kul! :)
Även om vi inte tillbringade många timmar inne på t-rock så var det en kalaskul kväll.
(Bilder från kvällen får ni se senare, eller får ni titta på http://zonecix.bilddagboken.se/  så länge)

Söndag:
Vaknade på morgonen med smutsiga fötter och skrapsår på knäet vilket inte kunde betyda något annat än att dagen innan varit lyckad. Sen blev det att åka på marknad med mamma och mormor, ganska mysigt att gå på marknad tycker jag (och jag älskar i stort sett alla ställen som ger mig möjlighet till att handla). Köpte mig två par nagellack och SEX PAR trosor (Y)
På kvällen blev det skräckfilmstittande (dock mest snackande och ätande) hemma hos Nathalie. Efter filmen var slut så bestämde vi oss för att hitta på en dans till vår nya favvislåt Bag-in-da-box. Vääääldigt lyckat om jag får säga det själv! Givetvis filmade vi allt så att alla andra ska kunna se och lära. Mycket mycket kul. Därefter var vi väldigt trötta efter alla kreativitet så vi somnade i Nattis säng, som av någon anledning luktade väldigt mycket killparfym, konstigt ;)

Måndag:
Blev att äta mat på HoB (givetvis, var annars?) med Tess och Nathalie. Och även om vi alltid äter där när vi är ute så måste jag nog säga att detta var den godaste gången, det var helt underbart. Beställde faktiskt även in TVÅ varm choklad, och jag kan lätt säga att HoB har den godaste varma chokladmjölken i hela stan!
Därefter blev det bio - Mamma mia! Riktigt riktigt bra film. Jag är sjukt nöjd med mina senaste biobesök, alla har varit great! Man kände sig lite alltså helt lycklig endan tills man kom hem och märkte att någon tagit i sönder min data. Då fick jag ungefär mitt värsta damp någonsin. Som tur är så går det dock att rädda allt som finns på den, så som bilder och musik. Jag har ju för fasen bilder där sen jag gick i sexan och hade blivit riktigt ledsen om allt försvunnit.

 Jag fick ett vackert hjärta i min oboy! :)

Tisdag:
Pizzabakning i åhus hos Mik med henne, Tess och Nattis. Sjukt gott blev det (till och med godare än Conny's, och det säger mycket om hur gott det var). Jag och Tess är de bästa pizzabakarna i universum!
Där efter blev det mycket snack och lite verkstad innan vi tills sist vid halv 10 tiden bestämde oss för att åka in till stan. Mik hängde dock inte med för att hon var en tråkfis ;).
Men vi andra traskade hem till Skoogh där det blev husvisning och att spela spel, treeeevligt! :)


I don't need your help

Igårkväll blev det en spontan och jävligt kul grillkväll hemma hos Nathalie som bestod av mig, Nathalie (kanske ganska givet eftersom vi var hemma hos henne), Mik, Hannah, Ellen, Werner, Ville, Hence och Markis. Sysselsatte oss med bland annat potatissallad-race (vilket var lagom äckligt), klädpoker och caribean kick!
Klockan 6 däckade alla (minus ellen och markis) på lite olika platser runt om i huset och sen var det upp med igen vid halv 10. Kan ju berätta att det fanns en del städning att göra men det kan det ju vara värt. :)

Idag hade jag och Nathalie  planerat att vi skulle cykla till stranden, men eftersom det öser ner ute så hoppar vi nog det. Istället ska jag ha en helt uuuuuunderbar slappedag. Ska bland annat in till Maxi och handla mat med mamma (jag älskar att scanna, det är superkul!) och sen ska jag se på sex and the city och mysa i min fina nutella t-shirt som jag fick av N när jag fyllde år. Så bra!





Tänkte visa dom två finaste klänningarna som jag provade häromdagen till bröllopet. Jag hade sjukt mycket beslutsångest men nu har jag bestämt mig för den blåa så var inne och köpte den igår. :)

 



We are the winners

Efter att jag och mamma varit och provat klänningar så tog jag bussen till Åhus, och sen promenerade jag och Tess hem till Mik som hade förberett en liten överaskning (synd dock att Nathalie sabbade det lite genom att komma försent, men hon är förlåten). Hennes finurliga överaskning gick ut på att vi skulle picknick i en skog/dunge en bit ifrån hennes hus, skitmysigt! Hon hade även bakat en supergod kladdkaka med olika bär på, så mums!
Så där satt vi ifrån klockan 18.00 till 21.30 och planerade en massa galna saker, bland annat vår semester! Vi är lätt dom bästa planerarna i hela världen! =)
Sen blev det en smutta kyligt så vi gick hem till Mik igen och snackade skit en sväng innan vi begav oss hemåt.

Nu ska Magdalena sova, imorgon hoppas hon på sol och bad!
See you later, alligator?


   
  

Would you like that?

Igår så bar det av till skånesdjurpark med mamma, Isac och Iben. Ytterst trist att vädret inte var på vår sida men det blev ändå en mysig och rolig dag! Det var faktiskt en björn som stod på bakbenen precis framför mig och Iben (det var dock stängsel imellan men ändå ganska häftigt).
När vi sen kom hem så var vi alla sjukt trötta, men då satt det en brun liten sak och väntade på min altan - nämligen frida ekelund! Vilket var väldigt trevligt, framförallt eftersom jag inte sett henne på en hel evighet! Så det blev en mysig kväll med myyyyyyyyyycket prat och vännerittande! I like it! :)

Idag fick hon åka hem tidigt för hon skulle iväg på något grejs. Så jag har varit och tränat en runda, och i eftermiddag ska jag och mamma åka in till stan och titta på klänningar åt mig!! ååååååååh, det ska bli så kul!! :D
Ska nämligen på bröllop om 2 veckor så ska köpa någon fin klänning till mig som jag ska ha, och alla som känner mig vet att kläder är det bästa jag vet. Och vilken tjej hade inte älskat att prova supersnygga coctailklänningar?


En svår och jobbig grej

Dagen bjöd på sol trots att alla vädersnubbar hade sagt att det skulle bli regn. Men Magdalena gillade det, precis som alltid! :) Hämtade även ut mina och Miks kläder som kommit från junkyard, mycket nöje! Vi kan båda vara väldigt nöjda med våra köp tycker jag!

Ikväll så åkte vi in till stan (jag, N och M) och tittade på när Ellen samt Elin dansade på stora torg. Riktigt bra var det! Där efter skulle dom andra två damerna äta kebab eftersom dom var hungriga som två vargar så vi begav oss till kebabcenter där vi satt och dödade en timme innan vi promenerade ut till Egnahem. Denna gången till werners vältalade "Lya", där han, Markis och Ville befann sig, vilket visade sig vara något av det roligaste ställe jag någonsin varit på. Var hittar man annars en tvättmedelsflaska upptejpad i  taket , en hjälm med pil i och tavlor stulna från österängskolan? Nej just det, ingen annanstans. Så det var ett rent nöje att få se allt detta =)

Men nu ska jag minsann hoppa i säng och sova en runda!
Sleep tight gott folk!


Alla tittar på mig

Diggiloo igår var sjukt bra! Trots det muliga och dåliga vädret som var hela dagen så hade vi sån tur att det sprack upp och blev en del sol till kvällen! Riktigt trevlig kväll med bra artister (Måns Zelmerlöw, Nanne Grönvall, Linda Bengtzing och Molly Sandén) och även riktigt roligt (han komiken som brukar vara med i timeout var där).  Bland annat detta skämtet var något som jag tyckte var rätt skoj:
"Fisar är som småbarn....
man står bara ut med sina egna
" ;)



  

  



Älskling, jag vet hur det känns

Igår var förmodligen sommarens bästa soldag! Helt galet varmt och jag hade aldrig överlevt om vi inte haft haft pool, vilket resulterade i att jag badade ungefär hela dagen. Men jag klagar inte, det var helt underbart!



Nathalie kom också och badade med mig! =)



På eftermiddagen/kvällen så åkte vi in till stan för att gratta min kusin som fyllde 30. Jag blev sjukt imponerade av hans lägenhet som var en av de finaste jag sett på länge, den ligger i samma hus som Åhlens så det är perfekt läge med en ballkong med utsikt över hela lilla torg samt stora luftiga rum. Jag har ungefär samma smak på inredning som han också, modernt blandat med smakfullt second hand. Riktigt läckert!
När jag kom hem så körde jag och pappa till Åhus och handlade Otto's glass och gick en runda vid stranden, mysigt! Sen körde vi till Hammar och hälsade på Macke och hans flickvän Nettan som bor där, jag har aldrig varit där så det var ganska spännande att ta sig en titt. Jag fick också läsa en del sagor för småflickorna innan vi körde hem.
Måste tilllägga att det var JAG som körde hela vägen, första gången som jag körde på riktigt stor väg, men det gick riktigt bra om jag får säga det själv (+ att pappa också sa det!).

Idag, söndag, är det pissväder så det blir nog lite träning idag. Och ikväll ska titta på diggiloo i Ovesholm, ska bli kul! Hoppas bara att det inte regnar.


Mitt hjärta i din hand

I fredagskväll var det att åka in till stan vid halv 7 tiden och möta Mik som hade jobbat, sen gick vi tre och åt lite (hot chicken och kladdkaka, MUMS!). Satt och snicksnackade lite och gick runt lite på stan innan vi vid 9-tiden traskade ut till Egnahem på grillkväll, gick dock en liten omväg när vi skulle dit trots att Nathalie hittar sååå bra hem till Markis ;). Men det var inte hos Markis vi skulle va heller, utan hos Gussi. Där var en massa trevligt folk och det blev mycket sång och skratt innan vi senare gick in till stan. Tackar för en trevlig kväll! :)



I fredags var denna sötungen inne och lekte hos mig, vi blåste bubblor! :)
sötare flicka finns inte!




Solskensoptimist

Inget jätte toppväder idag så jag hoppar nog solandet, istället ska jag och mams åka till yngsjö och köpa glass på Otto's! :) och ikväll blir det stan med Mik och Nath.Det ska sannerligen bli trevligt!

Tjingeling!



jag var bara tvungen att lägga upp den döläckra bilden!
(tyvärr inte jag själv som tagit denna, annars är de flesta bilder jag lägger upp självtagna)

Jag glömde vem jag var

Vaknade med strålande väder så gick ut och lade mig i trädgården, efter en stund kom även Elin och höll mig sällskap. Vi låg där ute och stekte hela dagen, snicksnackade och åt choklad. Fram tills tretiden då jag fick skicka hem henne för att gå in och göra vid mig och sen vidare till stan. Där mötte jag mamma, så gick vi och åt på den italienska restaurangen som ligger på lilla torg. Ganska mysigt (och dom hade sjukt snygg duk) att sitta och titta på folk samtidigt som man åt, jag beställde pasta med tomatsås!
Sen gick vi på bio, såg Adam Sandlers nya "Jiddra inte med Zohan", riktigt rolig men ganska överdriven och smått sjuk emellanåt. Men kul var det iaf att ha en liten tjejkväll med mamma! :)

Nu sitter jag inne på www.ellos.se där det är rea och shoppar med Miksi. Vi har hittat en ny kvällssysselsättning, ganska dyr men ack så roligt! :) Så det blir nog några ny klänningar ikväll om vi har tur!

Sleep tight
kärlek från M

Love is an illusion

Igår så kom Elin över en sväng, käkade glass och kollade vänner (fast mest snackade vi nog egentligen). Trevligt!
Idag så blev det att följa med mamma in till stan, skulle hjälpa henne på jobbet lite men var klar ganska snabbt (jag är ju effektiviteten själv) så sen följde jag med mormor ut på åsum där dom hade halva priset på second hand istället. MYCKET ROLIGARE! Vi shoppade som galningar, jag köpte ett par högklackade svarta skor med en fin rosett, två väskor och en duk till mamma samt en äkta skinnväska till mormor. Allt detta under hundralappen (ännu en gång). Sånt gillas!

När jag sen kom hem så lade jag mig ute i trädgården och sov en stund innan mamma till sist kom hem vid 5-tiden, då körde vi istället upp i skogen och hade picknick. Ganska mysigt, fast jag blev lite myggbiten på fötterna.



Passade även på att ta lite fina kort när vi var i skogen och måste säga att jag blev ganska nöjd. Därför lägger jag upp några här så ni får ta en kik! :)

  
  
  

This doesn't hurt

Eftersom jag var med Hannah igår så tvingade hon mig som vanligt till att äta kladdkaka, glass och jordgubbar och se på film. Men jag måste erkänna att det var helt okej, kanske till och med riktigt härligt! ;) Det blev till att titta på en riktig 90-tals film "Drömbilden" med Jennifer Aniston, och även om klädvalen ibland var lite märkliga så var filmen bra!
Efter filmen blev det en massa snack och annat, så det klockan hann bli mycket innan jag kom i säng.
Men idag var det att upp och hoppa igen vid 9 för att vi skulle träna, på mig gick det ingen nöd men Hannah höll däremot på att somna när vi var på gymmet! ;)

Därefter så stack jag hem och lade mig i trädgården och solade, vilket var helt underbart! Jag har verkligen längtat efter att få sola, det har ju varit skitväder i en hel evighet nu så jag har till och med hunnit bli en riktig blekfis! Men det ska nog fixas om vädret håller i sig (vilket dom faktiskt har sagt, det ska i i alla fall var kanon väder fram till på lördag då det ska dyka upp några moln).

Nu tänkte jag visa en bild på min nya vindjacka som jag köpte igår, som jag faktiskt har börjat gilla ganska mycket! :)



Här är även en bild på mina nya joggingskor och min scarfs! 

    


RSS 2.0