Over the rainbow

Igår förmiddag bar det av till Karlskrona tillsammans med Mik och Nathalie. Även om tågresan varade i 1,5 timme så flög tiden förbi medans vi snackade, åt frusna kanelbullar och flätade hår.
Väl framme i Karlskrona så gick vi bort till hamnen med all vår packning och ringde werner så att han och killarna skulle komma med båten och hämta oss där, mitt emot Lisas sjökrog, för hur många "Lisas sjökrog":ar kan det egentligen finnas? Svaret på den frågan är helt enkelt fler än en vilket ledde till lite försvåringar. Men till sist lyckades vi i alla fall hitta varandra och gick då in på Lidl för att handla mat till vår lilla semester. Efter att ha rensat varukorgarna från bland annat toalettpapper, barnböcker och andra saker livsnödvändiga saker så återstod det tacos (och allt som behövs där till), frukost till morgondagen och ett paket marsglassar (som var slut innan vi hann fram till båten).

När vi sen satt i båten allihopa (jag, mik, naths, werner, skoogh, hence och pär) med våra mycket fina flytvästar så bar det av ut på havet. Efter en stund så stannade vi till på en liten öde ö och fikade på champange, chips och kanelbullar samt "schteke" en liten stund. Sådan tur som vi hade så var det helt vindstilla på ön trots att det var storm på havet och till och med vår nästintill bortglömda vän solen ville titta fram vilket gjorde det hela till den bästa picknicken någonsin!
Efter att ha legat där och myst samt lekt titanic i någon timme så gav vi oss ut på havet igen. verkligen den galnaste och roligaste båtturen i hela mitt liv! Vid ett tillfälle så lyfte hela båten, inklusive motor och hela kittet ovanför havsytan.

Väl framme till Werners helt underbart fina sommarstuga så radade vi upp oss på altanen (som för övrigt hade en mycket fin havsutsikt) och stekte.
Till sist blev det att vi tjejer lagade till maten och dukade medans killarna drack öl och åt oliver. Där efter följde den mycket roande middagen som hade en aning känsla av nobelmiddag ;). Dock så var det ingen som ville äta eftersom maten inte var supergod (den var ju faktiskt från Lidl) och jag personligen var ganska mätt efter att ha ätit 5 kanelbullar, 2 glassar, ett marabou choklad och ungefär 8 riesen. Så istället satte vi igång att festa till det och spelade lite spel till det äntligen blev tillräckligt mörkt så att vi kunde bada tunna (vilket är det mesta underbara som finns när det är kallt ute)
Efter att ha badat tunna och duschat så kröp alla ner i soffan och tittade på titanic med alternativt slut, alla var oerhört spända för att se hur slutet möjligtvis var annorlunda. Det visade sig till allas förvåning att slutet var en festversion! Helt underbart! Där efter slocknade alla i olika takt emellan 4-5 på morgonen.

Idag däremot så låg jag och Mik kvar i sängen i två timmar innan vi till sist pallrade oss upp och åt frukost och spelade rappakalja med de andra. Mik var även väldigt duktigt och bakade en kladdkaka till oss andra, hon lyckades dock bränna den så att den var helt svart ovanpå. Men inuti var den smarriga som tusan, och det är väl insidan som räknas, eller? ;)
Vi begav oss även ut på en båttur då Skoogh åkte ring innan vi till sist körde in till stan och tog tåget tillbaka till Kristianstad.
Halv 6 var jag hemma i tollarp och kan meddela att jag är lagom sleten efter att ha sovit 4 timmar inatt. Men det var det helt klart värt. :) Måste tacka werner för en fin tripp, kanske till och med den bästa nånsin?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0