Lady in red

Hoppas du har haft det gött, för nu är det dags för rött! 
Hälsningar dom roligaste du nånsin mött / BASEN. 



Just like this

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, bloggen blir lidande när det är lov och det händer mycket kul grejer!
Men vår lilla BAS/SPA-dag i måndags blev precis som jag förutspått kanon! 
Tisdagen blev också kanon: jag vaknade upp med två underbara damer på mitt rum (=Tess & Mik) och efter att ha avnjutit en fin frukost tillsammans så begav dem sig hem. Jag tog sedan bussen in till den stora staden för att umgås med min favorit-Vilhelm, och eftersom han är så bra så hade han äntligen laddat hem "Sjunde Inseglet"!!
Den visade sig vara bättre än vad jag förväntat mig (och då var mina förväntning redan ganska höga!) så den kan jag minsann varmt rekommendera! :) Kan nästan krydda till det lite och säga att det hädanefter är min favoritfilm! 



Även idag har det hänt grejer, för idag har jag minsann varit på äventyr i Lund. Dock inte helt ensam utan med Ville, Lindskoug, Werner och Hannes. Gud så bra det är att buss/tågkorten fungerar även på loven -  jag tog mig till Lund tur & retur för ett så billigt pris som 0 kronor, till skillnad från Hannes som åkte samma resa för 206 riksdaler! Jag kan verkligen gå och lägga mig och känna mig som en sann vinnare inatt! 

Sov sött hoppetussar! 



Feeling your heart beating

Vet inte var denna dagen har tagit vägen? Den har i alla fall varit full med möte (gympamötet varade banne mig i 2,5 timme!), träning och åter träning igen samt städning. Men nu ska jag nog snart krypa bort till min säng, den ser lockande ut. Ska trots allt upp och hoppa redan klockan 8 imorgon. På schemat står nämligen:
- Frukostbuffé på Fantasi med BASEN
- Vidare till Exclusive där vi ska ha en liten SPA-dag med ansiktsbehandling samt klippning
- HoB-middag 
- Hem till tollarp för en del röda förberedelser
- Teparty och sleep-over @ my place

Jag kan knappt bärga mig, vill gå och lägga mig snart så att det snabbt blir måndag! Gissar nämligen på att det kommer bli en superfin dag! 

En liten kul sak är att jag frågade idag på mötet vad gympautbildningen som jag & N gick i somras heter (kan ju vara bra att veta om någon frågar). Svaret på den frågan var BAS-utbildning. Tyder på vilka sanna BAS-medlemmar vi är, har till och med utbildning inom ämnet! Som avslut på det så är allt jag har att säga:
Boys Are Stupid, 
run them over! :) (fast dom är ganska söta ibland också, framförallt min! :D) 



A moment like this

Tess, den lilla fisen, bangade min & Nathalies slappkväll igår. Men det var hennes förlust för då satsade vi på en liten filmkväll som back in the days och gjorde oss en suverän fruktsallad med glass och kärleksfilm! Mumsfilibabba! :)



Idag har jag sovit ut, tjänade ju mig en hel timme (eftersom vi byter till vintertid idag och på så vis ställer bak klockan en timme!) men nu får det bli frukost innan jag ger mig iväg för att gå på möte.
Får se vad som händer resten av dagen, jag och Vilhelm skulle paddlat kanot men det är ju inget paddelväder överhuvudtaget! Blä på det faktum att det regnar när jag inte vill det. 

We used to be friends

Nu är jag helt galet trött, denna dagen tog verkligen musten ur mig. Men som tur är så ska jag inte göra något överdrivet ansträngande ikväll, ska äta god middag med familjen och sen umgås med BAS N & T :) Får se vad vi hittar på för något bus en kväll som denna. Men nu ska jag nog först unna mig lite vila på soffan med O.C! 

Puss! 

You don't see me like I wish you would

Min lediga fredag spenderade jag bland annat i stan, var och fikade hos mormor & morfar! :) Där efter hade jag tänkt plugga lite men det blev inte så mycket av det, dum som jag är så fick jag ju för någon månad sen för mig att jag skulle anmäla mig till att göra högskoleprovet. Tack vare denna briljanta idé så fick jag så snällt stanna hemma igår när tjejerna skulle ut och slå klackarna i taket! 
Trots det så var min fredagkväll inte fy skam, Ville kom till mig så vi hade ett litet "anders och måns" maraton. Visste ni att de ska leda julkalendern i år? I år ska jag minsann följa varje avsnitt! 

Det var dock mycket tråkigare att behöva gå upp så tidigt en lördag, framförallt eftersom man inte kom i säng i någon acceptabel tid igår. Men det får man leva med, inget prov är värt att offra min quality-time med Vilhelm för ju :) 
Jag är ganska morgonpigg samt behöver inte så mycket sömn (sömn är överskattat!!) så jag var minsann inte så fasligt trött trots allt. Till och med ganska pigg. 

Så från 08.30-16.15 har jag idag suttit och skrivit prov i 5 delar. Enligt mig så var det hyfsat svårt (kan bero på att jag inte har orkat plugga, men ska det egentligen behövas?) men mest på grund av att man hade väldigt snävt med tid. 
Det bästa var ju helt klart mina och Josses fina matpauser med varm oboy, mackor, clementiner, kexchoklad och allt man kan önska sig! :) 



I can not believe it

Tittade precis på tisdagens avsnitt av Desperate Housewives och jag är i CHOCK! Vad var det för något jävla slut?
De har förstört min älskade Gabriel Solis och gjort henne till en sjabbig hemmafru med tjocka barn! Det får bara inte vara sant!


Då kommer känslan

En liten ändring sen förra inlägget - jag har nämligen lov redan nu! 
Av någon anledning fick jag en känsla av att jag borde kolla min buff och hejsan hoppsan, jag hade fått ett brev från min lärare där han meddelade att lektionen imorgon var inställd och att vi istället skulle arbeta hemifrån med att få klart vårt arbete som ska vara klart imorgon. Hejsan hoppsan igen, Magdalena är ju redan färdig! 
Jag älskar Anders, hade jag varit en 50+ hade jag varit förälskad i honom. 


Allt som återstår

Jag och min mage är ovänner.
Förutom det så har dagen varit bra, jag slapp den sista lektionen som var äckelfoto (har tröttnat lite smått den senaste tiden) tacke vare att läraren var sjuk. Så istället satt jag hela lunchrasten och gjorde klart min resefolder som ska locka folk att åka till öknen, där man bland annat kan gå på ormjakt eller lära sig koka kaktussoppa.
Där efter så missade jag min buss, och fick vänta 45 minuter i stan görandes absolut INGENTING! blä.

Men från och med 14.45 imorgon så är det LOV! och det gillar jag! :)



visste ni förresten att det finns siamesiska ormar?
Man lär sig minsann något nytt varje dag!

I'm yours to keep if you want to

Denna dagen är helt underbar! Jag gick och lade mig hyfsat tidigt igår och vaknade därför upp utvilad och pigg idag, åkte sen in och hade en lektion och var hemma igen klockan 10. Kan man vara något annat än glad då?
En annan sak som gör mig glad är att jag precis gjort färdig mitt engelska arbete som jag tjatat om de senaste veckorna (det är ju inte ofta vi har stora läxor så när man väl har det så får ju kroppen en smärre chock!). Det slutade på 14 sidor och man kan ju unda vad fan jag tjatar om på alla dessa sidor, men han är en intressant man precis som jag är en kvinna med mycket åsikter.
Nu har jag en annan jättekul sak att sikta in mig på, nämligen högskoleprovet! Har hört om människor som pluggar flera veckor innan. Jag är dessvärre inte en av dem. Jag satsar istället på att lösa det genom det mer traditionella sättet - hålla tummarna! Den som lever får se hur det går.

Nu ska jag laga mat, hamburgare kanske? och ta en paus i mitt hektiska liv och titta på O.C, har nämligen börjat titta om på serien från början. Har missunnat Adam Brody den senaste tiden men nu förstår jag verkligen varför jag har en stor plansch på min vägg på honom, Seth Cohen är helt enkelt underbar!!

All that glitters is gold

Morgonen började med att jag var så trött att jag gick rätt in i dörren och att jag sen fick powerwalka hela vägen till bussen. Men jag hänger inte läpp för det, nu kan ju dagen endast bli bättre! Har trots allt med mig en liten matsäck idag (har ju en väldigt lång skoldag framför mig) bestående av 3 minipaket flingor, en banan och 2 clementiner, bara det kan ju göra vem som helst lycklig (förutom min väska som surar för att den är så proppfull).
Nu ska jag minsann göra en resefolder för att locka folk att åka till öknen, spännande!

Måste också påpeka vilken galet bra reklam crimemedicine.com är, ingen har väl undgått att se reklamen både på tv och i metro som gör reklam för att köpa receptbelagda mediciner på internet så som exempelvis amfetamin. Som en sann mediaelev så ger jag den toppbetyg!

Everybody is after love

Några roliga BAS-citat så här på kvällskvisten:

"Jag ska nog kastrera min säng jag har hos pappa"  - BAS T
Det hon försökte få fram var att hon skulle KASSERA sängen, inte hugga av dess pungkulor). 

"Det går inte att konservera med den personen" - BAS M1
(Det hon menade var dock inte att det personen var dålig på att lägga in gurkor eller annat, utan att den helt enkelt var dålig på att konVERsera). 

"Men titta, Tessan har förlorat en knapp" - Bas M1. 
(Kanske inte så kul om man inte är medveten om att Mikaela i vanliga fall inte använder sig av sådana gammeldags uttryck) 

"Men oj, jag står ju och äter utav dina mariekex" - Bas M2
(Dock lite vanligare att jag blir tvungen att använda mig av sådana kommentarer)

Andra roliga saker från gårkvällen är när vi sitter och äter godis på golvet, helt plötsligt lutar T sig bak och utbryter ett högt "AAAAAAAAAAAAAAARHHHHHHHHHHHHHH" och sen efter att vi suttit om fågelholkar en stund så säger hon "jag fick ett jobbig sms".

/ Hihihiihihi, är allt jag mer har att säga. + att Bas N måste sluta vara så NV-smart för hon säger ju aldrig några tokroliga saker!


Postat av: Mik

"Jag håller med, Nathalie släpp loss och knut en knut på knuten (tungan) oj vad jag är trött!"

 

Trillade minsann in ÄNNU ett roligt citat! knut en knut på knuten 




I just called to say I love you

Nu har jag minsann bytt namn på bilddagboken också, heter numera HejMagdalena för kände att jag inte ville heta kallamigmaggan något mer. Kände mig lite smått diskriminerad när dom påstod att magdalena nilsson var alldeles för långt för att accepteras. Men nu ska jag koka mig lite te och sen sätta igång med lite skolarbete. Jippie yeah! 

Måste tillsist säga ett STORT grattis till Frida som är kandidat till Kristianstads lucia! För första gången i mitt liv så ska jag minsann rösta, måååånga gånger! (vilket ni också måste göra!!)


Where did I go wrong?

Ojoj, redan söndagkväll. Denna helgen har gått snabbt men det sägs ju att tiden går snabbt när man har roligt och det har jag sannerligen haft! Hela lördagen spenderade jag med min kärlek. Senare framåt kvällen så var det planerat en middag samt bowling med tjejerna, men det fick bli ändrade planer som istället resulterade i en liten vanlig, men ack så rolig, myskväll i åhus hos Mickey. Hade hyrt en film "dumpad - en film om att bli dumpad och ta det som en man", men den hann vi inte se! Istället satt vi på Miks golv i x antal timmar och bara pratade och åt onyttigheter. Men det är ju trots allt mycket roligare att sitta och prata, åtminstone om man har så mycket att prata om som vi har, än att kolla på film. 

Söndagen har jag spenderat med min pappa på Nova Lund. Gissa vem som körde hela vägen dit och hem?
Svar: Magdalena. Väldigt spännande må jag säga, och det gick finemang! Fick en hel del inhandlat, om du är intresserad av att veta vad så kan du klicka dig in på http://passionmakesfashion.blogg.se och titta efter! 

"När man är kär blir det alldeles tyst i en, 
så att hjärtat verkligen hör att man är kär" 

Every little heartbeat, every little breath

Denna fredagskvällen har gått ut på att jag varit på badhuset med mina kära vänner Therese, Nathalie, Jogby och Eken. Det var sannerligen både roligt och mysigt till tusen! Efter att ha simmat en massa, åkt rutschkana, hoppat och bastat så gick vi allihopa lagom trötta till HoB och åt. Där gjorde Eken sig bland annat medskyldig till brott, men det är en helt annat historia som vi får ta någon annan dag va. 
Nu är jag supertrött, man blir verkligen trött av att bada, så jag ska minsann ta och sova en runda! 

Sov gott sötnosar!






You are on my list

Eftersom Hannah under sin frukost idag satt och funderade över ett sådant viktigt ämne som om jag kom upp och sprang i morse eller inte, så kan jag härmed berätta för henne (och alla andra som är lika intresserade) att: JA, det gjorde jag! 08.10 prick steg jag upp, och det var helt perfekt väder för en joggingtur! Lite sol men ändå frisk luft, alltså en helt underbar höstdag! Jag gillar verkligen hösten, den är så vacker! 
Vet inte om jag ska känna mig smickrad eller påhoppad av att Hannahs blogginlägg för dagen kretsar en del kring min förkärlek för såväl tidiga morgnar som träning. Jag väljer att känna mig smickrad, det är ju trots allt en mycket roligare känsla! :)



We're going to be big stars

Idag fick vi fika på graflektionen - vetelängd och te! Väldigt fint sätt att starta dagen på må jag säga! Sen var det redovisning av våra produkter innan jag, Josefin, Achie och Johanna traskade bort till Yllan för att besöka gymnasiemässan som har ägt rum där idag. Jag blev dock lite besviken, hade förväntat mig mer action och definitivt mer gratis mat. Vad har den tagit vägen? På min tid fanns där minsann pizzabullar och goda kakor! Äh, det var fan bättre förr!! 
Inte en enda tävling såg jag skymten av heller, jag har ju trots allt lyckats vinna både en biobiljett och en mp3 på gymnasiemässe-tävlingar. 
Men jag testade åtminstone min reaktionsförmåga hos några snubbar på elprogrammet, kom fram till att jag var bäst (någon som är förvånad? nej trodde inte det heller.) 
Därefter sprang jag upp till mormor och åt soppa & pannkakor innan jag åkte hem. 

Ikväll har det stått gympa på schemat! Först min och Nathalies barngrupp och sen egen. 
Nu är jag nerbäddad i min säng och njuter av det faktum att Magdalena är ledig imorgon. Det är en speciell känsla, att vara ledig på fredagar. Jag ska minsann leva ut dagen så mycket jag bara kan! Planerar att ställa klockan på 8 och ta en tidig joggingtur, får se hur det blir med den saken. Om jag är man nog för att klara det. Den som lever får se.




To be, or not to be

Har arbetat hela kvällen med mitt engelska arbete om Shakespeare och mitt i allt så började jag gapskratta, att det kan vara så roligt att plugga har jag aldrig förr lagt märke till! Anledningen var en liten berättelse som hände när S jobbade på teatern i England och som jag tänker dela med mig till er av,  det hör till saken att veta att William Shakespeare var släkt med Vilhelm Erövraren (någon snubbe med ett väldigt fint namn som var cool på den tiden och hade erövrat en hel del!). 
Men till historien: På teatern hade William en god vän vid namn Richard Burbage och vid ett tillfälle då Burbage spelade Richard III i en pjäs så blev en kvinna i publiken förtjust i honom och bad honom att efter föreställningen komma hem till henne utklädd till Richard III. Detta "råkade" William höra så han fattade snabbt ett beslut, och klädde själv ut sig till Richard III och skyndade sig sedan hem till den unga kvinnan där han blev "väl behandlad" (antar att det betyder att dom hade sex). Efter en stund så märkte William att hans vän Burbage knackade på dörren, William såg då till så att han fick meddelandet:
"William Erövraren hann före!!" 

En helt klockren historia som förgyllde min kväll en aning! Nu ska jag minsann sova!
God natt!


Dagen har bestått av en hel del koppar te och fika i mitt 6,5 timmars pluggande! 

We'll survive

Äventyret är härmed slutfört. Det gick ut på att jag skulle åka ut till källaren, även kallad Österängskolan och äta middag med min kära väninna Nathalie. Det var oerhört spännande och jag måste säga att maten slår våran på södra kasern (den är i och för inte särskilt slårslagen). Det bjöds på pizza vilket fler än jag verkade uppskatta. Därefter åkte jag hem, mätt och belåten! 
På bussen hem till tollarp sen hände det däremot grejer! Det hela började med att jag somnade på bussen och vaknade lägligt precis när den stannade på hållplatsen där jag skulle gå av (hade jag inte stigit av där så hade jag fått följa med till hörby som ligger en bit från tollarp) och när jag stigit av bussen så kände jag efter i fickan för att se så jag hade både mobilen, ipoden och busskortet (brukar ha en tendens att glömma saker). Jag får smått panik när jag inte finner det sista nämnda eftersom jag betalade 300 kr för cirka en månad sen då jag hade slarvat bort mitt busskort och är inte så sugen på att göra det åter igen! Så med lite smått panik springer jag på bussen igen och efter en stunds letande hittar jag det på golvet och kan andas ut, MEN då upptäcker jag att bussen inte längre står stilla! Än en gång grips jag av panik och försöker förklara för busschauffören att jag egentligen skulle stigit av, busschauffören här i detta fallet råkar vara en utlänning och förstår inte riktigt mitt problem. Till sist efter lite hårda ord så får jag som tur är stiga av längs  E22! 

Nu har det banne mig varit nog med drama för idag, nu ska jag dricka lite te! :) 

Mitt lilla hjärta

Nu sitter jag här efter dagens enda lektion och äter clemetiner. Det är nog verkligen det godaste som finns så här på hösten (förutom kanelbullar, lussebullar och varm choklad) ! Tänkte att eftersom jag slutade redan för 30 minuter sen så ska jag ta tiden i akt och arbeta lite på mitt engelska arbete. Därefter ska jag på ett litet äventyr innan jag åker hem!


All I ever learned from love

Nu har jag slutat för dagen tack vare av att det är studietid i eftermiddag Det känns ungefär som en skänk från ovan då jag egentligen enligt schema går till halv 6 idag, så det enda jag har att säga är - God bless studietiden!
(märks det att jag blivit lite mer religös? hade trots allt religionsprov igår ju!).

Men istället för att åka hem så måste jag vänta i stan tills klockan 2, ska nämligen ta en spruta då. Så för att kill-some-time så ska jag gå på lunchdejt med min mamma, jag har övertalat henne till House of Bagels. Lovely!
Men först ska jag nu ta en runda på stan medan jag väntar på henne.

Pussis!

It's funny that you're calling me tonight

Har precis studerat min mobilräkning över de senaste 4 veckorna, ganska spännande när man har tråkigt och inget bättre för sig. Kan meddela att det var ganska lätt att se vilka mina favoritpersoner är då topplistan såg ut så här:

Tessan som vinnare på 31 stycken, cirka ett sms om dagen då ja! 
Tätt följd utav Josefin på 30 stycken, många "kan du säga till att jag blir 5 minuter sen"-sms ;) 
Sen Mik på 25 stycken och därefter Vilhelm på 24. 
Sen ett litet hopp till Nathalie och Mamma på 10 sms var (men jag gillar er två ändå, ni är dock inte dom mest sms-ivriga människorna jag vet). 



Would't it be nice

Idag hade jag terminens första prov, i religion. Gick nog ganska bra, men det återstår att se. Därefter har jag gjort lite små sysslor så som tagit foton till fotolektionen på torsdag och ätit middag. Där efter tänkte jag belöna mig själv med att se ett avsnitt Sex and the City. Detta slutade med att jag till sist hade sett alla 4 avsnitt som jag hade kvar, så nu har jag alltså sett hela Sex and the City-boxen, alla 6 säsongerna. Jag kan inte säga något annat än att den var helt underbar! Under loppet av dessa 4 avsnitt, alltså 100 minuter, så satt jag och bölade bort säkert 15 minuter (vilket är väldigt väldigt mycket, gråta är helt enkelt inte min grej). Men till skillnad från i vanliga fall när man gråter för att det är lite små sorgligt så satt jag nu istället och skrattade medan tårarna sprutade åt alla håll (okej, jag kryddar.. dom rann väl mest lite smått på kinden, men ändå!). Man blev bara så otroligt glad! Jag som redan i vanliga fall är världens lyckligaste människa är nu överfull av glädje, nu kan inget förstöra resten av min kväll! :) 



Puss på er! 



Everything is made to be broken

Det var som sagt teparty hemma hos Tess igår med hela basen. Precis som alltid så var det kalaskul! Kvällen bjöd på planering (ja, det är KUL och BRA att planera), världens bästa fika som bestod av tusen olika sorters te samt supersöta kakor som T hade bakat (hon är helt underbar) och sist med inte minst så tittade vi på film - Min brors flickvän. 
Den var dock mindre bra enligt mig, somnade en liten stund innan jag och Nathalie till sista traskade till bussen och åkte hem vid halv 3. 


Vi drack Kärleks Te, och det smakade precis lika gott som man kunde tro! :) 

 

Tessans underbara fika, lägg märke till att hon hade gjort små bokstäver på allas minipajer! Så bedårande gulligt! 


En helt ny värld

Igår så var min favoritperson här, nämligen Vilhelm Pihl! Så då kunde det inte bli något annat än en helt perfekt fredag! Vi gjorde väldigt mycket eller väldigt lite, det beror på hur man ser det! Vi bakade åtminstone scones och drack te :) 

Idag däremot så har jag spenderat dagen med att pussa lite på honom, men nu har jag tröttnat på det så han fick åka hem :) Istället ska jag bege mig bort till pizzerian och möta Nathalie, då vi ska äta en bit mat innan vi ska ta bussen in till stan och gå på teparty hos Tess med henne och Mik! Alltså även en helt perfekt lördag! 


You've got me all wrong

Idag har jag hunnit med väldans mycket, började med att jag gick upp klockan 8 (hade sovmorgon till 1) för att ut och springa en runda som sen följdes av frukost och en promenad med hundarna och mamma. Där efter kom en ursöt pojke hit, nämligen Isac så busade vi lite med honom innan han och hans mamma följde med in och shoppade på DUKA-outlet. Jag älskar den affären och jag kan med sorg i mitt hjärta berätta att den ska stänga den sista december i år! Trist. 

Där efter har jag arbetat på mitt engelska arbete om William Shakespeare, ganska knepigt men jag kom en bra bit på vägen och det blev till och med riktigt intressant. Visste ni förresten att det är stora spekulationer om ifall det egentligen verkligen var han som skrev alla pjäser och sonetter som det sägs? Intressant ämne tycker jag. 
Har även tränat på gymmet, var ett väldigt bra tags sen så det var stenkul! Nu ska jag däremot äta smörgåstårta, 
hejsvejs folket! 

Get funky


Nu ska jag ta itu med lite religionsläxa innan jag kryper till kos. 
Det är ju trots allt en dag imorgon också, sägs det. 
Och då ska jag minsann ta en spruta, mot fästingar. 

Sov sött mina vänner! 

Save it for the bedroom

Hann inte bli något inlägg igår då min dag istället var full utav plugg, städning och telefonpratande. Men idag kan jag berätta att jag fick gå hem från skolan 2,5 timme tidigare än vad jag borde vilket gjorde mig väldigt glad!  Anledning var att jag blev klar med framkallningen förra gången så istället fick jag ta med mig kameran hem och fota lite nytt i helgen, exciting! 
Så jag ringde mamma som också var istan och sen följde jag med henne ut till Maxi och storhandlade massa god mat till helgen. Jag vet inte om det bara är jag eller om alla tycker att det är riktigt roande att scanna? Jag tycker i alla fall att det är barnsligt kul! :) Inhandlade mig 2 nya fina ljuslyktor som nu stolt får pryda mitt soffbord. 


Nu tror jag att jag ska ta mod till mig och gå och sola, känner mig som en blekfis! Sen är det gympingtime!! :) 

She likes to move it

Efter en ytterst arbetsam dag som bestått av 9 timmar skola och 2 timmar träning så sitter jag nu i morgonrock och myser med en kopp te och knäckemackor! Ska snart sätta på sex and the city och på så vis fullända min kväll! :)
Kan berätta att jag gjorde en oväntad sak idag, jag sökte nämligen ett jobb! Vet inte om man ska vara så imponerad av mina ansträngningar då det var så enkelt att jag gick förbi ett skyltfönster med en lapp "Extra personal sökes" och eftersom min föräldrar tycker att jag borde skaffa mig ett jobb så kände jag mig helt enkelt tvungen. Vet dock inte om jag vill ha det egentligen, är ganska nöjd med min fritid så som den ser ut nu då den redan är ganska fullbokad. Men ett jobb är ju faktiskt samma sak som mer pengar varje månad vilket är samma sak som MER SHOPPING! Vilket jag gillar! :)

En annan sak som jag också har gjort idag är att ha hållit ett tal om en så häpnadsväckande sak som CYKELHJÄLMAR! :) 


One step closer

Idag blev det en runda på stan med Tess efter skolan, skulle hjälpa henne handla till hennes mamma. Istället blev det att jag handlade mig en scarfs, en sportbh och en vattenflaska, men det var saker som jag behövde så jag kände inte mig överdrivet slösig. Blev istället glad att jag kunde stryka två saker från min "att-handla-lista" :)

När jag sen kom hem så har jag bakat kanelbullar med mamma, hann ju som sagt inte igår. Titta så söta dom blev!!! :) Jag är helt kär i mina kanelbullar (för er som inte ser det, så är dom  gjorda i knäckformar och är alltså jättesöta bebis-bullar) 






I just can't wait

Har precis uppdaterat min ipod och bytt ut all musik! Kanske gör bussturen imorgonbitti lite mer uppfriskande. Nu ska jag göra mig en kopp te, värma en kanelbulle (hann inte baka några idag, så det får bli imorgon istället) och titta på Sex and the City! Gud så bra det är just nu, sista säsongen och jag kan helt enkelt inte sluta titta! :) 

Pretty woman walking down the street

Såg av en ren slump denna bilden som är helt klockren för att beskriva vår nyinskaffade medlem BAS-C! Söt, men livsfarlig (det är ju det som gör att hon passar så bra ihop med oss andra!)



Walking on sunshine

Födelsedagskalaset för Mik igår var mycket trevligt. Hela basen anlände, uppklädda från topp till tå med ett enormt rosa paket, ett litet mindre silvrigt och en mysbacill! Det bjöds på riktigt god mat och suveräna kakor (helt klart dom bästa hemmagjorda negerbullarna jag ätit på länge!) och basen blev till och med nämnda i två fina födelsedagstal, och det tackar vi för! :)
Jag och tjejerna var dock smått medvetslösa (trötta, inte berusade) när vi skulle gå till bussen klockan två. En timme och två bussturer senare så var jag hemma och slängde mig raklång i min säng och somnade som aldrig förr. 

 Idag står det på schemat att kolla på SATC, plugga, träna och baka kanelbullar tillsammans med mamma. Alltså en helt perfekt söndag! :) 




If you want my future

Inatt/idag har jag konsumerat ungefär 1,5 liter päron/äpplejuice, det enda som hjälper så här dagen efter! :) Nu ska jag gå och göra mig lite fin igen (förhoppningsvis snyggare än igår) och sen bege mig till Åhus, där det ska bli födelsedagskalas för Mikaela som fyller 18 på måndag.

Idag är det för övrigt kanelbullensdag - GRATTIS kanelbullen! hoppas du får en fin dag! 

I wanna really, really, really wanna zigazig-ha

Igår så var det årets första 3:3 och temat var 90-tal! Kvällen började hos Mik där hon, jag, Tess och Josse åt varma mackor, lyssnade på oslagbara 90-tals hits samt gjorde oss vackra inför kvällen. Jag har nog aldrig varit så ful i hela mitt liv, men det var också det som var meningen för på 90-talet var det tydligen inne att vara så ful som möjligt. För ingen kan väl på allvar tycka att linne utanpå en t-shirt är snyggt? Eller att det är läckert med mittbena och två slingor som hänger ner i ansiktet och bara är ivägen? Nej, skulle inte tro det.
Efter att vi hade pimpat oss färdigt så bar det av på förfest hos Jennifer (?) i Åhus och sen vidare in till KuppA. Riktigt rolig kväll och jag ser redan fram emot nästa tema! :) 

Fler bilder från kvällen kommer läggas upp på http://kallamigmaggan.bilddagboken.se så fort som jag fått dom från Mickey! 



Can you find a better one?

Ikväll har jag minsann varit på gympa, provade på medelgympan som jag har hört rykten om att skulle vara rolig. Onsdagar brukar annars vara min vilodag, det ska tydligen vara bra att ha en sådan (vilket det faktiskt också är). Men igår så missade jag gympan eftersom, som Tessan så fint valde att uttrycka sig, istället ägnade kvällen åt att umgås med min kärlek! 
Så som sagt, då passade det fint att idag prova den omtalade onsdagsgympan, och jag kan meddela att jag nog hade förväntat mig lite för mycket då den varken var hysteriskt rolig eller jobbig. 
Men så kan det vara, nu är jag i alla fall ny duschad (och det är ju alltid hysteriskt roligt) och ska sätta mig och titta på desperate housewives med mamma, eftersom det hade säsongpremiär igår och hon har varit söt nog att spela in det. 

Puss på er! 

Med en enkel tulipan

Ojoj, nu ligger jag lite efter i uppdateringen så nu får vi ta igen det som ni har missat. Måndagen var Mikaelas och Jakobs dag, hennes namnsdag och hans födelsedag. En så speciell dag måste ju bli firad på ett speciellt sätt, så jag och Mikaela lyckades bjuda in oss på efterrättskalas hos familjen Werner. Kvällen till ära hade jag även bakat en vacker tårta åt födelsedagsgrisen, så att vi åtminstone hade med oss något till kalaset som annars bjöd på det mesta (till och med kakor direkt importerade från Italien). Precis innan vi skulle stiga på så upptäckte jag och Mickey att vi hade på oss exakt likadana kläder! Tänk, vilken slump! 
Efter det fina 18-årskalaset så fick det bli en liten fin 18-årsfest. Mycket trivsam kväll som slutade med ett söndrigt bord och en väldigt smutsig matta ner i lyan. 

- Tänker du samma som jag M1?
- Jag tror det, M2. 


Tisdagen var sannerligen också en speciell dag, fick ju äntligen chansen att se den omtalade "Monty Python and the Holy Grail", och den levde upp till mina förväntningar ganska väl! Det är ju då herr Pihl som har spridit lovord om denna film och ni som var med den gången då vi lät han välja film och det resulterade i att vi kollade på en film som slutar med meningen "Jag fångade en abborre innan idag" förstår varför jag inte hade överdrivet höga förhoppningar. 
Men om man väl är förberedd på att se en något annorlunda film (vilket jag blev samma stund som han sa att den var skitbra) så kan man faktiskt tycka att den var ganska rolig. Så för att snabbt sammanfatta den med ett ord så får det helt enkelt bli - underbar (precis som personen som valde den) :D 

RSS 2.0