dom jävlarna

var ett tag sen jag skrev ett litet inlägg här inne så tyckte att det var läge till det nu :) idag börjar jag inte förens halv två vilket är helt underbart skönt, God bless studietiden! Så jag har hunnit med att duscha (kan ju vara bra ibland), göra frukost och sen tappa hela skiten i trappan (yoggi, flingor, macka och hela fadderullan) och sen göra ny frukost som jag den gången lyckades äta upp istället, se på one tree hill och gråta som en liten bäbis (sjukt att jag har så lätt för att böla till filmer egentligen).
Nu så ska jag göra vid mig lite och sen bege mig till skolan för att åka ut på exkursion, wish me good luck!

"Jag vill ha feta människor omkring" - William Shakespeare

/  yours truly M .

du vågar vara rak.

We buildt it up to watch it fall -

Idag tog jag malmöbussen hem och där satt jag djupt försjunken i mina egna små tankar när jag plötsligt ser Tollarps sporthall passera förbi fönstret (som för er som inte vet är den enda hållplatsen att hoppa av på ifall man bor i Tollarp, annars hamnar man i Malmö). Det var ju väldigt märkligt, inte för att jag hade kommit på att trycka på stoppknappen men det brukar ju alltid vara någon annan som gör det? :P Men tur som jag hade så var busschauffören himskans trevlig så han släppte av mig längs E22:an så jag fick lite extra motion men det har jag ju aldrig dött av =)

Ikväll ska jag ha hemmamys kväll med Frida & Nathalie, vi ska se på skräckis och äta glass :) kan förmodligen inte bli bättre.

du säger att saknad kan man lära sig att leva med,  ibland.

/ yours truly M .

RSS 2.0