From the bottom of my heart

Jag har helt tappat mitt läsande. Innan brukade jag läsa ut en bok i veckan men denna hösten har jag knappt läst en enda! Jag skyller det på att jag läste 3 dåliga böcker i rad, man blir ganska omotiverad då. Men nu ska jag minsann ta tag i det - så ikväll ska jag koka mig en kopp av mitt nya te, sätta mig i min favorit förtölj och sen börja läsa "Skuld", en bok som mamma tyckte att jag skulle läsa. Får hoppas att den är bra så att jag får tillbaka min läs-lust, för det är trots allt väldigt mysigt (och egentligen mer givande än att kolla på serier). 

Santa Claus is coming to town



Idag har mamma hängt upp min present-kalender!
Så nu har jag minsann tre kalendrar att öppna varje dag - en med paket, en med choklad och en med luckor som hör till julkalendern på TV! Jag älskar julen! :)



Maybe I just sing about it

Finfin helg som kan sammafattas så här:
  •  Vilhelmvilhelmvilhelm ( jag gillar att skriva hans namn för det är så fint! :D )
  •  Kalas för min morfar
  •  Tessan Prinsessan
  •  Pizza samt en dunderbra skräckfilm vid namn Barnhemmet! Behöver jag säga mer än att jag skrek rakt ut 3 gånger?
Idag är det första advent och nedräkningen har börjat inför julkalenderns start imorgon! 

In a language you can't read

Fredag, älskade fredag! Det är absolut min favoritdag i veckan. 
Idag har jag och mamma julstädat! Vilket inte är så roligt som det låter, så nu har jag istället belönat min insats med en kopp av mitt nya te! I vanliga fall när jag handlar te så brukar jag alltid köpa det som har finast namn, dock inte denna gången då detta hette något så tråkigt som "Kristianstad Te". Nej, detta köpte jag på grund av att det låg små dundersöta torkade rosor i! Min te-handlar-teknik är ganska lyckad, för detta visade sig smaka mycket gott! 




Denna fredag har jag beslutat mig för att inte gå ut, även om jag fått utstå en del försök till övertalning under veckans gång av en viss prinsessa! Kände mig helt enkelt inte så taggad, så jag hoppas att basen inte har för roligt utan mig ikväll! :)

You gotta spend some time with me

Idag så gick jag på stan med Mik & Tess. 
Tänkte dela med mig av en konversation från när vi var på MQ, Mikaela i ett provrum och jag utanför:

- Dom är helt obekväma. Och kolla så långt upp dom går här framme men inte där bak. 
- Men, är du säker på att du inte har dom bak och fram? 
- Nej... (tittar i byxorna och jo, minsann dom var bak och fram!) 

If I gave you my life

Min pizza igår blev inte fullt så suverän som det var tänkt, till och med lite misslyckad. Men jag väljer att skylla det på osten, för det kan ju knappast vara MITT fel? 
Resten av kvällen blev dock precis lika great som jag hade trott (även om en viss Nathalie Nilsson stack hem efter att hon snyltat på pizza och present). Kvällen spenderades med julmys: alltså bashemliga samtal som fick en del öron att hetta till samt tittade på Mamma Mia och drack julmust! 





En liten bild på min överraskningspresent som jag köpte i Ullared till BASEN. 
Nämligen vars en julkalender! Den på bilden är dock min egen, jag kände att prinsessorna passade mig (även om Tessan surt påpekade att det är hon som är Tessan Prinsessan!)



En dag som denna står följande på schemat:

- Julklappsjakt med BASEN (åtminstone 75% av den)
- Städa huset
- Göra lite projektarbete
- Träna mina småbarn
- Träna mig själv

I never thought I would love anyone so much


Jag är utan tvekan världens lyckligaste person!
Titta bara vad glad jag ser ut på denna bilden! :) 


I really see you upside-down

Idag är det 87 år sen min morfar föddes. Tänk att han har varit en bebis, det är en konstig tanke. Men i alla fall, jag var där uppe med en bukett rosa rosor och åt lite middag. Sen gick jag en runda på stan, det är LIVSFARLIGT att släppa mig lös på stan!! Jag handlade hur mycket som helst: Strumpbyxor, Leggins, Två linnen, Te, Julkort, Mamma Mia filmen, Öronhängen samt två julklappar till mig själv från mamma & pappa. Pengarna bara flög iväg. Farligt farligt, men härligt härligt! 

Nu ska jag snart börja baka pizza för ikväll kommer BASEN på besök! Vi ska umgås och dom ska få sina presenter som jag köpte till dem när jag var i Ullared! Det ska bli mer än kul tycker jag! Fast först måste jag städa mitt rum, för det ser ut som kriget. 


En bild från en annan gång då BASEN bakade pizza.
Denna pizzan heter nämligen "Pizza á la BAS" 

I think you're mine

Min praktik blev precis som jag ville, nämligen att jag inte fick någon. Eller rättare sagt, jag fick ingen praktikplats så som ute på en arbetsplats (det är väldigt knapert med praktikplatser till mediaelever så det är alltid några som inte får någon plats att vara på). Utan istället ska jag vara i skolan (hemma) och arbeta med ett projekt, som jag själv hade tänkt ut. Det ska vara så att jag ska vara PR-ansvariga (visst låter det ganska coolt?)  till dansföreställningen som Mik, Tess, Dennis och Måns ska ha efter jul. Jag ska alltså göra deras reklam. 
Detta ska bli väldigt roligt enligt mig, så mycket bättre än att sitta ute på en arbetsplats och känna sig som att man bara är i vägen. + att det kommer betyda att jag har massor av tid till att julpynta, baka lussebullar, slå in julklappar och bara vara allmänt mysig!

Förresten så kan jag säga att det är väldigt farligt att ha en 2 timmars lång håltimme mitt på dagen, då risken är stor att man går i affärer. Konsekvensen av detta blev att jag idag handlade mina första tre julklappar (wiie!) och en mössa till mig själv.. samt hittade cirka 1452 saker som jag vill ha.


Given you a reason to stay

När jag var liten så brukade jag alltid försöka sova helt raklång med händerna utanpå täcket, bara för att det är så alla prinsessor sover i tecknade filmer. Igårkväll fick jag än en gång träna på detta, då jag var så smart att jag målade naglarna precis innan jag skulle krypa ner och sova. Mindre enkelt faktiskt, kanske en väldig tur att jag inte är en tecknad prinsessa?

Men nu ska jag masa mig bort till bussen och åka in för att ha ett möte angående min praktik, lite i sista minuten eftersom den börjar på måndag! Men jag har en liten idé så får se om min lärare nappar på den! 
Därefter är det dödar-skoldagen som pågår fram till halv 6, galetgalet! 

Men först tänkte jag visa min supergoda och supernyttiga frukost som jag gjorde i morse, tamtamtadam: 


Knäckemacka med ost och tomat
Apelsinjuice
Havregrynsgröt med mjölk



It's easy to see that you and me are meant to be

Jag kände mig som Bambi på hal is idag när jag promenixade hem från bussen. Det var nämligen så lurigt att det gömde sig en massa hala isfläckar under snön så jag var nära att ramla inte mindre än 4 gånger. Så akta er, man vet aldrig vad som döljer sig under vit pudersnö! 
Idag är det inte mindre än exakt EN MÅNAD kvar till julafton, och EN VECKA kvar tills julkalendern börjar! Jag älskar älskar älskar julen. Inte julafton så direkt utan mer tiden där innan, det finns inget mysigare! Så idag är jag lite extra glad! :) 

Nu ska jag laga mig lite lunch! 

Time may change me, but I can't change time

I fredags så spenderade jag eftermiddagen på HoB tillsammans med Frida, sjukt efterlängtat eftersom det var en hel evighet sen vi sågs sist! Så 3,5 timme förflöt väldigt snabbt må jag säga!
Därefter blev det baskalas hos Tess innan vi tog bussen ut till Kulltorp där Adam bjöd på förfest. Därefter förflyttade vi oss till Grand och till sist Class. Summan av kardemumman får bli att det var en mycket lyckad kväll! :) 

Lördagen så mådde jag inte fullt lika bra som kvällen innan men det är smällar man får ta. Dagen fick då istället gå åt till att gnälla lite och pussa på Vilhelm, samt fika med min mormor och morfar. Därefter mådde jag mycket bättre, som jag brukar säga - det finns inget som inte några kanelbullar kan fixa! :)

På kvällen så bestämde sig jag och Ville oss för att gå och se "Låt den rätte komma in" som hade premiär i helgen. Vilket visade sig vara ett bra beslut, då jag blev väldigt positivt överraskad! Inte ofta som filmen speglar boken så klockrent! Skräckfilm må ju också vara den genren som oftast misslyckas, men icke här. Inga överdrivna effekter alls utan istället hade de lyckats fånga den vackra stämningen som även finns i boken! Så för att vara en film i genren skräck/drama så måste den få 5 popcorn utav 5 möjliga!  


Winter wonderland

Idag fick jag en glad överraskning när jag vaknade och tittade ut, solsken och vackert vitt! Även om det inte är så mycket snö att hurra för så får vi nog vänja oss vid att vara tacksamma för det lilla vi får, vilket jag är!





Nananananananaa

Idag hade vi långlunch så Josefin föreslog att vi skulle gå och ta oss en varm chokladmjölk i regn vädret, och så fick det bli! Nära och bra till Kaffe&Sånt + att jag har hört rykten på stan om att man får 5 istället för 3 (jämfört med HoB) marshmellows i chokladmjölken där! Men efter att jag varit imponerad av allt där fanns att titta på och efter att ha upptäckt att marshmellowsen var fler men absolut MINDRE och mjölken endast var ljummen så var jag inte längre lika positiv. 
Så betyget får bli ett medelmåttigt betyg på 3 chokladkakor utav 5 möjliga! 

Annars har dagen var kall och blöt, men det skadar inte den som har ett vackert blomparaply till hands! 


I'm having more fun

Idag har jag varit ledig från skolan (jag vet, c4 är bäst!) för att håkankråkan skulle iväg och spela in någonting tillsammans med teatereleverna, och jag har ju bara en lektion på onsdagar så det var ett halleluljah-moment! 
Så jag har spenderat dagen med att jobba med mitt projektarbete, laga mat och titta på farligt många O.C-avsnitt! Säsong 2 av O.C är verkligen bäst, jag kan helt enkelt inte slita mig! Om Seth Cohen hade varit litelite bättre så hade han ju nästan varit lika snygg, rolig och underbar som min pojkvän!



Men nu ska jag sluta dega och istället springa iväg och träna, 
Och sen får det bli snabbt hem och hoppa i säng (nästan) så att jag är pigg och glad imorgon när vi ska ha redovisning av vårt projekt som vi jobbat med de senaste 2 veckorna. Vår plan inför redovisningen låter följande:

Det börjar med att vi kommer in till musiken av QueensBicycle. Vi kommer in utklädda till noter för att göra en stämningsfull entré. Efter detta slår Maggan till med ett visselsolo från låten always look on the bright side of life av Monty Python. Hon kommer senare även att sätta upp en pjäs med korsscenen från just samma film. Senare kommer Calvin sjunga en duett med sitt alter ego. Låten som kommer framföras är does your mother know av Abba. Sen kommer Philip framföra sina hemmasnickrade haikudikter som han jobbat med i lite drygt 4 åroch 27 timmar. Emmelie kommer efter detta att framföra sin steppdans som hon har komponerat ihop med riverdancegänget. Garanterad publiksuccé utlovas!

Efter detta visar Kalle powerpointpresentationen....

 

Jag tror det kommer bli kanon! Eller vad tror ni?

(Om det är någon som undrar så var det detta som hände när jag bad Kalle att planera inför vår redovisning eftersom jag själv hade fullt upp) 


Välj en partner, släck i lougen

Läste precis i Josefins blogg att en påse chips motsvarar hela dagsintaget av kolhydrater, och hon frågar sig då om chips verkligen är värt att äta. Och tamtamtadam - Magdalena har lösningen! 
Jag har nämligen hört att genom att ha sex i en timme så förbränner man en hel påse chips! (Vet dock inte om detta kan stämma, men det är ju helt klart värt att ge det ett försök!) Så varsågod Josefin, fortsätt ät chips! 

Puss på er, nu ska jag städa mitt rum! :)



I want to be forever young

Nu fick magdalena precis en strålande idé - hon ska göra en kopp varm choklad. (bli inte förvirrad över att jag precis nämnde mig själv i tredje person, jag har en tendens att göra det när jag har tråkigt och känner mig ensam). 
Det är kalasgott och helt perfekt en dag som denna då temperaturen har krypit farligt lågt och är nere och snuddar vid 0:an. 

You don't have to be cool to rule my world

Ojsan hoppsan, de senaste dagarna har bara sprungit iväg. I lördags och igår var Vilhelm hemma hos mig vilket var mys :) och eftersom jag (och en del andra som varit smarta nog att välja C4) var ledig idag så tog jag bussen in till stan igår kväll för att träffa Tess & Mik. Jag & Mik hade planerat en överraskning för Tess - nämligen PEPPARKAKSBAK! 
Fast vi tyckte nog det var roligare än vad Tess tyckte för hon låtsades mest att det var lera och byggde små vårrullar medan vi försökte skapa en vacker bondgård. (Bilder på våra snygga pepparkakor kommer någon annan dag). 

Imorse så ringde mamma och väckte mig vid 9 så då fick jag dra upp de andra småflickorna för att äta frukost. Sen hämtade mamma, mats och mormor mig en stund senare och så bar det av mot Ullared. 
Var inte så positivt inställd mot att följa med från början men nu är jag glad att jag gjorde det för jag är galet nöjd med mina inköp! (kommer lite bilder även på detta någon annan dag, för tillfället krånglar min kamera)


I fell inlove with a voice

Gårdagen var kul, av någon anledning orkar jag inte säga mer än så. Men det var baskalas helt enkelt! 
Idag är jag av någon anledning väldigt väldigt trött, hes och allmänt seg. Men ska nog ta mig lite frukost nu och sen träna en runda, det brukar göra susen! 

Jag läste boken "låt den rätte komma in" för ett par år sen och det är helt klart en av  
de skickligaste rysarboken jag någonsin läst! Nu har de ju minsann gjort en film 
utav historien och det är ju upp till bevis för att se om den når upp till samma nivå 
som boken! Filmen är förvånansvärt omtalad enligt mig så jag ska nog gå och se 
den på bio har jag tänkt (om den nu någonsin kommer till Kristianstad).
Men hoppsan, nu ska jag som sagt äta lite frukost! 


Heaven can wait

Jag har börjat misstänka att det är en vanesak att kunna dricka varm dricka utan att bränna sig. Förut var jag nämligen urusel på det men nu efter en höst av te-träning så har jag blivit duktig.
Idag har jag även upptäckt ett nytt favorit te - English Breakfast! Har druckit tre koppar bara idag och fasen, nu brände jag mig på tungan! 

Attans bananer, men nu måste jag ändå skynda mig. 
Ikväll ska jag och mina nya skor ut och slå klackarna i taket, det ska bli kul tycker vi!


Allt det här för dig

Idag på fotolektionen fick jag och Anna i uppdrag att skriva kärleksbrev. Anna skrev en lång fin dikt på engelska som hon skulle ge sin pojkvän, jag däremot skrev en urgullig som lät följande: 
Min kärlek till dig är som en klump! 





Nothing is for real

 

Jag längtar tills det är helg för det är kul när det är helg.
Nu ska jag kolla på O.C! 

I never thought I would love anyone so much

Tror att jag ska spendera morgondagen med att göra om bloggen lite.
Är lite smått trött på den för tillfället. 

Förövrigt så är pepparkakor underskattade, det är kalasgott! 
Bud på att ha ett pepparkaksbak, för det är även kalasKUL! :)

I didn't know I could make you sad

Kom på att det är cirka 3 veckor sen jag sist åt i skolmatsalen. Tänk så lyckligt lottad jag har varit!
Men jag blir så tvungen att äta där imorgon eftersom min ekonomi är i botten och jag har en skoldag mellan 08.30-17.30, så jag spanade in matlistan och såg till min besvikelse följande:

Tisdag

Fisk crispies, kall citronsås, potatis
Örtbiff, kall citronsås, potatis

 

Alltså får det bli att jag tar med mitt ett minipaket flingor, om inte någon vänlig själ känner för att bjuda mig på middag vill säga. 

 


I've fallen inlove with someone

Hej Magdalena! 

Hur mår du? - Jag mår bra.

 

Idag har min dag bestått av följande:

- Tog mig en sovmorgon på 30 minuter eftersom jag inte kunde sova inatt. Fick ju trots allt ett dateförslag via sms mitt i natten av någon knepig människa! ;)

- Skola

- Fönstershopping samt korvätning med Tess (Nu när ekonomin är knaper så har vi bytt ut HoB mot Korvkiosken)

- Träning på min engelska redovisning jag ska hålla imorgon.

- Och nu är det tid för kickboxning! wiiho! 

 

 


Jag är pussig

Igår vaknade jag upp med världens största blåmärke på min fot, men jag var inte så ledsen för det för jag vaknade även upp med världens bästa person!
Dagen fick spenderas med att äta - först frukost, sen fika, fika en gång till och sen middag. Men jag gillar att äta så inte mig emot. 
När jag var på maxi med mamma och Tessan häromdagen så kom jag fram till att dom har väldigt fina kakor där och tydligen måste de vara goda också eftersom chockerande många väljer att fika på just maxi (för ärligt talat är det ju knappast världens mysigaste miljö). Så för att komma till saken så lyckades jag övertala Vilhelm att vi skulle gå till Maxi och fika, vi fick även med oss Werner och Skoogh på köpet. 
Nu efter att ha provat så väljer jag att ge det lilla Maxi-caféet 3 marsipangrisar utav 5 möjliga som betyg:
+ För dundergod kaka med ett så lågt pris som 12 kr
- För den trots allt inte så mysiga miljön (ett tips är att fika där på eftermiddagen när det är mörkt för då slipper man se den fula parkeringen!). 
Men jag känner att det nog får bli en basfika där snart, för jag måste prova om alla kakorna är lika goda eller om jag bara hade en väldig tur! 

En hel del tur har jag nog i alla fall, för även idag hade jag turen att få vakna upp med Vilhelm, vilket gör att hela dagen blir jättebra även om jag har både läxa och upp-packning att göra. Det blir ju en hel del packning av att vara hemma ifrån hela helgen om man är som mig och alltid ska ha med sig en massa onödiga saker så som 20 olika klädbyten. 
Men mellan det att jag vaknade och att jag nu sitter här och ska ta itu med mina sysslor så har jag varit på julmarknad i stan med pappa (dock en väldigt dålig marknad med bara en massa skit), ute och ätit middag och övningskört hem till tollarp. 

Nu ska jag dricka lite te och baka en rabarberpaj, åh så fint det ska bli! 
Läxan och mina väskor får nog vänta en stund till. 


Freaky friday

Fredagen började som sagt hemma hos Tess med varma mackor och sen vidare hem till Fidde, där det bokstavligt talat var väldigt hett! Tillsammans var vi sannerligen jorden runt eftersom där fanns folk ifrån alla världsdelar. 
Efter en super förfest hos viagra-mannen (Fidde var nämligen utklädd till en viagra-tablett eftersom de finns jorden runt?) så begav vi oss in till staden, och efter ett snabbstop på Hessle så klev vi till sist in på Class. 
För att sammanfatta så var det en lyckad kväll! 


Liten gruppbild hemma hos Tessie - Pocahontas, Mulan och Cleopatra! 

Här har vi han - värden, födelsedagsgrisen och viagratabletten! 
Tessie, Hjalle, Jag själv i hög person, Eken och Fidde
Mina favvisar! 
Eken och Davve som terrorister

Conny och Samme som gatubarn



Måste ju även ta med denna urtjusiga bild, som hittades bland Class mingelbilder, på mig och mitt strul som jag lyckades ragga upp. Ganska nöjd med min fångst faktiskt!


Diamonds are forever

Jag har hittat mig en ny kärlek,
Go to hell med Billie the vision and the dancers (palla ha ett så långt bandnamn) är min favoritlåt för tillfället. 

Förutom det så har jag sovmorgon idag, sen ska jag pallra mig in till skolan och ha engelska i 45 minuter innan jag, och resten av mina klass, ska prova studentmössor. Spännande! 
Framåt kvällen blir det varma mackor hemma hos Tessie! :) 


I never knew that I could make you sad,
I never knew that I could treat you bad. 
I said things to you that I've never said before
I said: Pablo Diablo, go to hell. 

Hoping for the best, but expecting the worst



Blä.
Skitdag, skitvecka.




Save it for the bedroom

Bara så alla vet så har jag växt 11 cm.
Nuförtiden är jag 1.74 cm lång. :) 

That look in your eye

Idag har hela c4 varit på utflykt i Lund, och som vanligt när det gäller c4 så är skolan toppen, men informationen är botten (märkte ni mitt lilla fyndiga rim?). Så det resulterade i att jag fick sitta på golvet i en hel timme på dit vägen och sen bara dumpade de av oss vid trottoaren och sa att vi skulle gå till universitetet. Så efter 45 minuters promenad och efter att ha stannat cirka 9 stycken och frågat efter vägen (vilket var svårt eftersom alla cyklade så satans snabbt!) så hittade vi till slut dit och kom då fram till det jag redan befarade - där finns i stort sett inga program som riktar sig till media. 
Tråkigt, eftersom Lunds universitet stod överst på min lista. Strök Stockholm för ett tag sen och Kristianstad har aldrig ens varit aktuellt, så då får det helt enkelt bli Malmö. Men det är nog inte fy skam det heller. 

Men efter att ha varit på universitet i 45 minuter så mötte jag Mik och Tess och tog bussen ut till Nova Lund. Där käkade vi wook och shoppade lite. Jag inhandlade mig två helt underbara saker som höjde min lycklighetsfaktor med en hel poäng (ligger nu på 11 av 10). Jag hade ju nästan ändå börjat tröttna på att känna mig rik, nästan. 



So what, I'm still a rockstar

Idag blev det lunch på HoB med Mikaela och Tessan prinsessan! Det var efterlängtat och väldigt fint en måndag så här efter lovet! 
När Mik sen började skolan igen så gick jag och Tess en runda på stan istället. Jag hade siktat in mig på att shoppa loss eftersom jag kände att min plånbok skrek i fickan, men till min besvikelse blev det inte lika mycket inhandlat som jag hade tänkt. Men en tröja och en urmysig halsduk fick åtminstone följa med mig hem! 

Nu anländer snart Anna och Josefis hit, vi ska laga våfflor och titta på Sex and the City! 


I can't stop thinking about it

Redan söndag, och en hel veckas lov har gått. Men det har varit ett ytterst lyckat lov så det är inte konstigt att tiden gått snabbt. Har inte haft tid att vara hemma en endast dag så igår fick det som sagt bli en hemmakväll. 
Mamma och jag hyrde en film, och eftersom det inte fanns så många att hyra så fick det bli en skräckfilm med Jessica Alba. Jag blev så rädd att jag slog mig själv en örfil, TVÅ GÅNGER! Helt galet. 

Idag står det detta på schemat:
- Plugga
- Baka bröd! (H)
- Träna
- Försöka reda ut mitt hår sen i torsdags, det är ju ett enda stort tuperat fågelbo. 



Even the best fall down sometimes

Hur många magdalena behövs det för att koppla in 7000 sladdar och en stereo?
svar: EN! 

Nu sitter jag här och känner mig nöjd över mig själv. Jag har helt-på-egen-hand lyckats koppla in mitt hemmabio system, det tog sin lilla tid och jag fick utnyttja alla hjärnceller jag har, men jag lyckades! 
Jag har även städat hela mitt rum, som på ren svenska såg ut som kriget. Det tog mig en timme men resultatet blev strålande (kanske känns så bara för att kontrasten var så stor?) och nu ligger det bara 3 små röda högar kvar med saker som mina vänner lämnat kvar. 

Ikväll får det bli en hemmakväll! Och det ska bli förvånansvärt skönt, kan inte ens minnas förra gången som jag satt hemma själv en lördagkväll. Så jag ska äta middag med familjen och sen se en film kanske! :) 


You know I love you

Efter att ha fryst ihjäl under natten så fick vi alla upp och hoppa och börja städa. 
Folk kan ju faktiskt bete sig lite konstigt när de har alkohol i kroppen, exempelvis ett korvregn i köket, skriver med tuschpenna på duken och stoppar en sprillans ny ipod i en grogg. Kanske ska ha en filmkamera uppe nästa fest? Hade nog fått sig en och annan chock. 
Men jag tyckte trots det att det var ganska kul att städa, hade ju alla mina käraste människor på ett och samma ställe då städstaben bestod av hela BASEN samt Villepille. Dom droppade dock av en och en, först Nathalie vid halv 12 och sen Mik vid 2 men då var vi så gott som klara med vår städning. Så då bestämde jag, Tess och Ville att vi skulle gå bort och äta pizza istället, men när vi kommer bort till pizzerian så visar det sig vara STÄNGT! Så var det bara att traska hem igen och vänta 2 timmar tills de öppnade, under tiden tittade vi på Aladdin. Tecknade filmer är lite underskattade faktiskt. 

Senare på kvällen fick det bli en liten myskväll hemma hos Tess på Österäng. Provade kläder och jag hittade bland annat mig en peruk som jag förälskade mig i. Har aldrig känt mig så vacker, fick till och med Tessans pappa att fria till mig, det ni! 



1,2,3 RÖDFEST!

Torsdagen bjöd på jobb i regnet hela dagen, för att förvandla så väl mitt hus som oss själva helt röda. Resultatet blev väldigt lyckat, precis som resten av kvällen. Jag låter bilderna tala för sig själva, en bild säger ju trots allt mer än 1000 ord, eller? 
Har dock inte så många bilder för tillfället, Mik har resten så får ha dem från henne vid ett senare tillfälle, så ni får hålla tillgodo med dessa så länge. 












RSS 2.0