Come give me love

Ojoj, jag måste verkligen göra om designen på sidan. Tittade på sidan idag och såg att den är i riktigt dåligt skick och i behov av en uppdatering. Det ska bli fixat så fort jag är klar med mitt projektarbete. Får nog av alla HTML-koder där utan att behöva pilla med det här ockå. Men sen, någon gång i framtiden, då ska jag fixa den.

Nu:
Övningsköra med pappa!
Sen: Träna, följt av projektarbete samt lite kvällste innan det är dags att hoppa i säng.

I fight for you

Det har varit dåligt med träningen i helgen, har helt enkelt haft för mycket annat kul att göra! Men ikväll var det tid för ett hederligt styrke-gympa-pass och gud vad härligt det var! Så fruktansvärt rolgit det är att träna, man får så mycket energi och så känner man sig så fräsch och duktig när man går därifrån! Jag verkligen älskar att träna.

Nu sitter jag och myser med en kopp grönt te och funderar på att lägga mig i sängen och läsa en bok!
Sov gott på er sötnosar! :)

Det spelar ingen roll om du håller hårt

Oj, vilken topphelg! Ännu bättre är att den inte är slut än eftersom vi har studiedag imorgon! Underbart!

Fredag & Lördag gick åt till Vilhelm. Vi var väldigt flitiga och lyckades bygga mitt nya tv-bord som har stått på mitt rum i 4 veckor och väntat på att någon ska sätta ihop det. Så det gjorde vi. Och det blev störtsnyggt, jag är så nöjd! Det blev ett riktigt lyft till mitt rum!
Därefter var vi hungriga så vi bestämde oss för att äta. Efter många om och men så kom vi fram till att det blev bäst om vi bara hittade på lite istället för att följa ett recept. Så vi slog ihop våra smarta hjärnor och tog lite av vad båda var sugna på, och det visade sig bli helt suveränt! En riktigt lyckad middag! Är inte vi det bästa teamet som finns eller vad?

Resterande tid av lördagskvällen spenderade jag med Tess & Alex. På Krisitanstads nattcafé. En kul idé med ett café som har öppet på natten!

Ikväll blir det räk-middag med Tess & Nath och därefter bilgömme med Alex & Eken! Kulkul :)

I'm yours to keep if you want to

Konserten igår var kalasbra! Alla som inte var där gick sannerligen miste om någonting stort. Mycket cred till Mik & Tess som dansade dunderbra trots diverse olycker. Cred även till Dennis och Måns, samt resten av gänget som uppträdde.

Idag vaknade jag på det absolut bästa sättet i hela världen, nämligen tillsammans med Vilhelm :)!
Resten av dagen bjöd på House of Bagels mat på lunchen tillsammans med Josefin, underbart gott! Jag tröttnar aldrig.
Kände även att jag gjort framsteg på Foto-lektionen idag, ligger inte längre lika mycket efter som tidigare och fick till några riktigt bra foton! Jag är nöjd.
Fick till och med lite tid över till att pynta min foto-pärm. Vilket visade sig vara riktig roligt, jag gillar att klippa (eller som i detta fallt: riva) & klistra.

 
Jag kom att tänka på hur pyssliga alla kidnappare måste vara. Dem skriver ju alltid sina hotbrev med hjälp av sådana här utrivna bokstäver. Och det är minsann inte så lätt som man tror, det tar sin lilla tid att först sitta och leta upp bokstäverna och sen riva ut de och klistra upp.
Så om det är någon kidnappare där ute i cybervärlden som ska pyssla ihop ett hotbrev och vill ha hjälp, så är det bara att höra av er! (för som ni ser är jag en hajjare på det!)

Just dance

Det blev aldrig någon löpning. Jag skyller det på att jag inte hittade mina byxor, att jag sen tog en blick på termometern och ut genom fönstret på dimman gjorde nog sitt också. Istället bestämde jag mig för att städa mitt rum, så jag maxade stereon och började städa, efter sisådär 3 minuter övergick det istället i klädprovning och dans. Så konstigt nog är mitt rum fortfarande lika stökigt även fast det gått en timme, dock är jag på ett strålande humör! Det bästa med gamla hus med tunna väggar (ja, det finns bra saker!) är att om man maxar volymen så hörs musiken toppenbra var du än är i huset!

I don't love you anymore

Ikväll ska jag besöka välgörenhetskonserten som Mik & Tess samt Dennis & Måns har arbetat med som projektarbete nu i trean. Den äger rum 19.00 i konserthuset, komkom!
Jag & Nathalie ska gå dit lite tidigare, eftersom jag ska leka kändisfotograf och fota folket när de kommer gåendes på röda matten och sen även själva föreställningen.

Men först så ska jag ut på en löprunda! Det var ett tag sen nu så det är dags. Börjar ju gå mot bättre tider så snart kan man ut och springa varje vecka. Är annars inte så förtjust i att springa på vintern men idag när jag inte har tid til något längre träningspass så passar en löprunda perfekt! Springer jag riktigt snabbt så kanske jag till och med hinner med en kopp te innan det är dags att bege mig!

Ses ikväll?

It's all about you

En lång dag detta. Skola fram till halv 12 men eftersom jag ska vara med på ettornas föräldramöte ikväll så kan jag lika bra stanna istan istället för att åka hem. Har trots allt en hel del att göra. Som att jobba på min restaurang idé (vi ska designa inredning, meny och logga till en egenpåhittad restaurang), jobba med mitt projektarbete, möte med min mentor och till sist några ärenden på stan.
Har även övertygat Tess & Mik till att fika med mig senare, behöver ha något att äta för att hålla mitt goda humör uppe till ikväll när jag ska möta de läskiga föräldrarna.
Javisst ja, ni kanske undrar varför jag ska vara på ett föräldramöte? Jag ska nämligen prata lite om min inriktning, varför jag valt den och hur galet roligt jag tycker att det är! Men jag kanske ska ljuga och säga att det är pisstråkigt, så att ingen väljer det så att jag sen i framtiden har mindre folk att slåss med i reklambranschen? Det är helt klart en tanke som tåls att tänkas på.

Här är två bilder på min restaurang, kalaskul att rita inredning. Nästan som att spela sims, men med mer valmöjligeter! :)



Harder, better, faster, stronger

Förresten så har ni kanske lagt märke till att min uppdatering här har blivit sämre, men det är för att jag har fått sikta in mig på att uppdatera min andra projekt-arbets-blogg, läs gärna den!  I så fall kan ni bland annat få se hur snygg jag var ikväll när jag badade badkar! :) Läs den här!

If it can be lost

Igår var jag och min FP på bio och såg Benjamin Buttons otroliga liv. En mycket spännande och annorlunda story då den handlar om en man som födds fysiskt sett 80 år gammal och sen istället för att åldras blir yngre och yngre. som sagt en mycket spännande berättelse, åtminstone om de hade kortat ner den 1 timme. 2 timmar och 46 minuter var lite länge då den stundtals blev tjatig och scenerar något utdragna. Så:

+ För annorlunda berättelse och ett grymt skickligt jobb med sminket! 
- För lång handling samt smått konstigt slut.
Jag ger den 3 popcorn utav 5 möjliga!


Idag har jag ätit 3 semlor, kramat sönder Vilhelm samt badat badkar.
Och förresten, för er som inte förstod vad FP stod för så är det en förkortning av Fantastiska Pojkvän! :)

I fell inlove with a voice

Idag fick jag alla rätt (utom ett) på engelska quizet vi gjorde i skolan, vilket är en stor händelse i mitt liv eftersom jag har gjort sådana quiz varje vecka sen 8:an och aldrig haft mindre än 3 fel och det vanligast förekommande är att jag har 7 fel (av 12 möjliga). Inte pågrund av min dåliga engelska utan för att jag är så dålig på att hänga med i nyheterna om vad som händer i vår värld. Men idag, idag hade jag (nästan) alla rätt och är mer än nöjd med mig själv! :)

Ikväll ska jag äta räkor & titta på sex and the city. En mysig fredag kväll med andra ord!

If it can be lost

Jag har kommit fram till hur mycket som händer denna våren. Första och främst ska jag skriva in mig på körskola, min kära vän Nathalie ska fylla 18, jag ska fylla 18, jag ska bli faster, jag ska förhoppningsvis ta körkort, jag ska göra alla förberedelser inför studenten (och det är en lång lista!), jag ska söka till högskolan och sist men absolut inte minst så ska  jag ta STUDENTEN!! :)
Redan nu på förväg så förutser jag att detta kommer bli den bästa våren någonsin. Och jag som inte ens brukar gilla våren särskilt mycket, det brukar nämligen lukta lite.. vår-aktigt.



På tal om vår så tyckte jag att denna bilden får förra årets senare (och bättre) del av våren passade bra. Jag gillar den.

Lucky cheese

Idag fick jag en ytterst jobbig läxa till nästa måndag, nämligen att meditera i 10 minuter. Den som säger att C4 är en flummig skola vet inte vad de snackar om, skämt osido (dock har jag fått en del andra "riktiga" läxor också så ni behöver inte vara oroliga!).
Bland annat så började vi läsa en bok vid namn Blindhet av nobelpristagaren José Saramago, vid första anblick var jag lite rädd då förra boken som vår svenskalärare bad oss läsa var Slottet av Franz Kafka (alla som läst någon av hans böcker förstår varför jag var smått skrämd), men denna började förvånansvärt bra! Skriven med ett kul flytande språk och med en annorlunda story. Får se om jag är lika positv om 200 sidor till :)

På tal om böcker så läste jag ut John Ajvide Lindqvist nyaste bok Människohamn igår och jag är lite förbryllad. Någon som läst den och är sugen på en diskussion, för jag har några frågetecken som flyger runt i mitt huvud?

I want to be happy, like when I'm with you



Hemma från ett spännande och framgångsrikt äventyr i Vinslöv må jag säga! :) Hann även med en och annan korv samt pannkakor på Maxi, mums? Nej, egentligen inte.
Nu ska jag ta en dusch och tvätta bort vinslövs-dammet, sen kommer min favorit Vilhelm hit! :)


I don't need you

Idag ska jag på ett mission tillsammans med fröken Rother, vårt mission kommer förhoppningsvis (om vi hittar) leda oss till VINSLÖV! Spännande till tusen ska det bli!


Someone once told me

Alltid när bussen är full så har jag oturen att hamna bredvid någon som luktar mindre gott. Är det inte min största fiende vitlök så är det svett eller gödsel. Eller som dagens fall, mexikansk mat.
Det fick min skrikande mage att lugna sig en aning. Nu är den dock igång igen, men jag har lösningen och den stavas P-I-Z-Z-A, så det ska jag och Nathalie äta nu.
Därefter blir det en BILTUR med Tessie till Åhus (Ännu en gång, ett bigga-baouta gratiis till T som klarade körkortet i onsdags!). För att sammanfatta -  en toppen kväll väntar! :)

How the others must see the faker



Anna i O.C är kalas söt. Hade jag varit pojke hade jag haft henne uppklistrad på min vägg istället för Seth.



Bara för detta ska jag visa en bild på henne och mr B (usch, han börjar minsann likna en gubbe!)


Somebody like you

Idag i skolan spenderade jag 3 timmar framkalla en negativ som gav mig ETT ynka bra foto. Underbar första dagen i skolan eller vad? Känn hur ironin flödar.
Förutom det så var det kalaskul att vara back in business, det gäller även gympan som började idag. 1 av 11 barn kom på barngympa, något fel på informationen? Därefter när jag själv gympade för fullt så fick jag förvånandsvärt nog skoskav, ett tecken på att jag användt mina träningsskor för lite under jullovet.

Men missförstå mig inte, det har varit en suverän dag! Nu är jag redo för ännu en :)

Dancing in the moonlight

Igår så var jag på opera i Malmö med familjen Pihl, min såkallade opera-debut så det var väldigt spännande. Visade sig även var mycket trevligt, helt klart en större upplevelse än att gå på vanlig vardaglig biograf. Och tack vare att en av snubbarna tappade rösten och inte kunde sjunga utan bara fick mima så fick alla fribiljetter till annan valfri opera under året. Tack för det Bengt (som den stumme mannen visade sig heta)!

Idag har jag och Vilhelm firat att det är skola imorgon. Det har vi gjort genom att spela schack och titta på Anders & Måns. Jag såg nog tidernas roligaste Anders & Måns avsnitt idag, samt tidernas fulaste hund.

Men nu ska jag lägga mig i min säng och läsa en bok. Imorgon ska jag äntligen tillbaka till C4, jag saknar nästan det där konstiga stället :)

Sov gott, pussiluss!

It's the wrong kind of place to be thinking of you

Nu är jag precis hemkommen efter en lång promenad i det underbart vackra vädret! Det är dock en aning kallt (trots allt 10 minus!) men jag löste det genom att vira en halsduk runt hela huvudet så endast ögonen var synliga. Jag såg förmodligen lite småläskig ut när jag var ute på min promenad men jag frös åtminstone inte.

Nu ska jag ta en varm dusch och sen ta bussen till den stora staden för lite viktig shopping. Ikväll blir det mat & bio med Frida! :)

I could need somebody






Som jag sa tidigare så bakade jag och mamma släta bullar igår, givetvis för att vi idag skulle göra semlor! Jag är inte så förtjust i semlor innerst inne, grädde är nämliget inget som jag listar högt, men dessa blev godare än goda så de kunde inte ens jag motstå! :)

Heat of the moment

Tänkte även dela med mig av ett BAS-citat, för de är alltid lika roliga!

Jag, Mik och Nathalie sitter och fikar när det hörs ljud och lyser lite inne hos vår granne.

Nathalie - Det är nog bara smällare.
Magdalena - Ja, folk smäller ju raketer hela tiden. I torsdags var det några som smällde en hel tårta utanför vårt hus.
Mikaela - Lönt? Vilket slöseri, det kostar ju typ 600 spänn?
Nathalie - Amen va, nej! Du kan ju få en billig tårta för typ 30 kronor. Prinsess, eller sån svart.. schwarzwald?


Här är ett tydligt bevis på att det inte lönar sig att gå NV :)


I'll do anything for you

Jag ska köra en lite genomgång över min helg tänkte jag (för ni dör säkert av nyfikenhet att få veta!)


I fredags hade BASEN en tekväll hemma hos mig (eftersom mitt utbud inte är att leka med, jag skulle kunna konkurrera ut the spice tree!) Kvällen till ära så hade jag även bakat en hjärtformad chokladkaka! :)  förutom detta så var kvällen givetvis kalaskul, som alltid!


Lördagen gick åt till att gå upp tidigt (tidigt och tidigt, klockan 10. Man blir så lat när man har långledigt) för att gympa. Därefter bakade jag och mamma släta bullar vilket var spännande då ingen av oss någonsin gjort det förr. Men jag blev jättenöjd med resultatet, suverräna bullar!! :)
Därefter kom Nathalie och sen även Mik hit, så blev det en klockren filmkväll! 3 filmer och 2 te-pauser innan vi till sist somnade klockan 4!

Nu har flickorna precis gett sig hemåt och jag ska äta middag med min mormor & morfar som precis anlände! Kan bli gott, jag är trots allt lite småhungrig!

No more champagne, and the fireworks are through

Tänkte bjuda på lite bilder från nyårsmiddag igår! :)


Vår väldigt fint dukade bord (bra jobbat Tess!) och vår jättegoda förrätt!


Jag och Therese, uppklädda från topp till tå!


Så var även Mikaela och Nathalie!



Vår utsökta huvudrätt! Jag blir hungrig bara av att titta på bilderna!


Därefter var det min tur att diska, därav det tomtegröna förklädet. Jag fann detta förvånandsvärt underhållande!



Så även Mickey! Sen slutade vi ta bilder, för vem orkar egentligen koncentrera sig på att vara papparazzi när man är på nyårsfest? Svar: Ingen av oss.


Och till sist måste jag säga att jag hoppas att 2009 blir ett lika bra år som 2008. För hitintills, i mitt liv, så är 2008 det absolut bästa året! Våren var lite segstartad, men sommaren helt olsagbar! Även hösten och vinter har varit en enda dans på rosor! Gå tredje året i gymnasiet med världens bästa vänner och världens bästa pojkvän, kan det bli bättre? Den som lever får se! :)

Happy new year

Jag har helt tappat all motivation och intresse för att skriva blogg den senaste tiden, och det har resulterat i att ingenting har hänt här inne de senaste 5 dagarna. Dock har jag inte gjort något häpnandsväckande, utan bara njutit av jullovet och spenderat så mycket tid som möjligt med de människorna som står mig varmast om hjärtat!

Men idag är en stor dag, det är den allra första dagen på 2009. Detta betyder att gårdagen var den allra sista på 2008, vilket i sin tur betyder att det alltså var nyårsafton, och nyårsafton betyder givetvis fest.
Det började med trerättersmiddagen på söder hos Tessan med BASEN (det blev dock bara tvårätters eftersom vi inte hann eller orkade göra efterrätten). Maten var helt utsökt! Förrätt bestod av räkor, avocado och bröd medan huvudrätten var baconinlindad fläskfilé. MUMS säger jag bara! Jag åt tills jag kände mig som en stoppad korv.

Därefter blev det buss och taxi till glassfabriken i Yngsjö. En riktigt riktigt rolig kväll! Även om det spårade ut lite här och var samt blev en del tårar på sina håll. Men det hör ju trots allt nyår till, för nyår betyder inte bara fest, utan även kaos. Men jag hade kalaskul!
Åtminstone fram tills hemfärden, då jag och mina kära vänner Therese & Vilhelm fick stå i minusgrader samt med alldeles för lite kläder och vänta på bussen som var 45 MINUTER försenad!! Det var så kallt att jag ett svagt ögonblick undrade om jag skulle öveleva.
Väl hemma halv 5 (bussen skulle gått klockan 3) så var jag genomfrusen. Gissa om skånetrafiken ska få ett klagobrev!

Ikväll är jag så där härligt trött, går runt med en stor toffs mitt på huvudet och i myskläder. Nu ska jag se på film och äta lite glass med mina föräldrar! :)


P.S. senare ikväll, efter filmen, så kommer det (om ni har tur) lite bilder från gårkvällen!

RSS 2.0