Someday

Gårkvällen blev inte riktigt som planerad, men ack så trevlig ändå. Blev att vi (efter en lång väntan då jag och Mikaela åt "förrätt") till sist grillade hemma hos Mik istället - hon, jag, Jimmie, Glenn och Nille. När Nathalie sen också joinade så spelade vi några runder kubb innan de andra kom dit och vi bestämde oss för att gå till Furehov och spela brännboll istället. Mitt lag som bestod av mig, Mik, Nille och Glenn mot Sara, Natts, Ralle och Thulle. Vi var lätt bäst och om någon hade räknat poäng så hade vi säkerligen vunnit!

Denna dagen däremot har bestått av en hel del solning och en hel del glass, great!
Nu väntar jag på att några damer ska anläda hit, ikväll blir det pizza och en (förhoppningsvis) bra film! :)


It's friday, and I'm inlove

Idag har jag spenderat dagen ute vid poolen och solat, riktigt härligt! (förutom att jag känner av en viss träningsvärk i de bakre delarna sen spinningpasset igår).
Nu ska jag gå och duscha och göra vid mig, blir grillning och brännbol i Åhus ikväll. Trevligt! :)


Better to have a broken nose

Måste bara säga att jag älskar Gossip girl, det är verkligen mitt nya favoritprogram! Har precis tittat på två avsnitt i följd och ätit yoggi med jorgubbar!
Jag skulle kunna titta flera tusen avsnitt till, I just can't get enough! Alla är så snygga i det programmet också vilket gör att jag älskar det ännu mer! Dan Humprhey är helt underbar, hans pappa Rufus är sanslöst het, Nate är riktigt söt imellanåt och till och med Chuck Bass börjar bli lite smått sexig. Och vi ska ju inte ens tala om Serena och Blair! Kalla mig ytlig eller vad som helst, men jag föredrar att titta på vackra människor framför fula!
Jag kommer dö av längtan tills tisdag!

XoXo
you know you love me / M.


image40

Wonderful world

Tänk vad lycklig jag hade varit om jag varje morgon hade fått dricka varm oboy (jag vet, jag borde lära mig dricka antingen kaffe eller te för att jag snart är vuxen, jag VET men jag VILL inte) ur denna fina kopp. Jag är så kär i allt som har med laura ashley att göra (som är min nya favvis butik i Malmö!) jag är så svag för allt gammeldags med blommor på så det är nästin till farligt  för mig att gå in i den butiken eller ännu värre på deras hemsida där jag har roat mig i snart en timme, drömmandes om att en dag inreda mitt hem med endast deras saker.  www.lauraashley.com .

image39


We could be heroes, just for one day

Idag blev det en tripp till Malmö tillsammans med mamma och mormor. Mamma hade en tid hos läkaren som egentligen var själva anledningen till att vi åkte dit, men när den var avklarad vid 11 tiden så gick vi och käkade lunch och sen blev det att shoppa lite. Jag köpte två helt underbara bodylotion, hårfärg till mitt hår (är i stort behov av färgning så som det har blekts), två tubtoppar på Gina och ett helt otroligt vackert förkläde från Laura Ashely. Jag älskar ju trots allt att baka och förklädet va så vackert med stora rosa blommor att jag inte kunde låta bli att köpa det, är det de som kallas kärlek vid första ögonkastet? I så fall börjar jag förstå det mycket bättre nu! :) 

När vi gick inne på Hansa så var det plötsligt en äldre man som stannade till och bara tjöt till, så sa han "Oh, vad roligt att se en flicka ha en sån hederligt vacker klänning! Det är inte ofta man ser det mitt inne i Malmö". Det satt en extra liten guldkant på min dag och fick mig att känna ännu mer kärlek till min klänning som faktiskt råkar vara en av mina favoriter!
Efter en trevlig och mysig dag så tog vi sen tåget hem, ganska trötta efter att ha gått upp klockan 6 (det hör till saken att jag inte gick och lade mig förens vid 1-tiden). Men när vi kom till Tollarp så blev det en promenad med hundarna som varit inomhus hela dagen och sen hade jag lovat att springa en runda med Emil i skogen. Det ledde till att jag sen däckade vid TV:n , dödstrött. Men nu är jag lite piggare men tror ändå det är bäst att komma i säng lite tidigare än igår.

image34

Mormor och Mamma! :)<3

   

Tubtoppar från Gina Tricot.


Mitt underbara nya förkläde som får mig att vilja baka dygnet runt bara för att jag ska få använda det!


Heat of the moment

Efter att jag slutat idag så mötte pappa mig i stan så åkte vi och tittade på kamera och data åt mig. Far min är en lysande förhandlare så nu ligger det en beställning på kamera åt mig på elgiganten! Just lovely.

Därefter blev det promenad med mamma och en runda på gymmet (samt en del skitsnacking) tillsammans med Hannah innan jag skyndade mig hem och åt lite och tittade på desperate housewives med mamma, jag verkligen älskar det programmet! Var även Gossip girl  ikväll vilket jag tyvärr inte hann titta på, istället fick jag spela in så det blir att avnjuta senare i veckan.

Sleep tight
/ truly yours.


En shopaholics bekännelser

http://shopping.blogg.se/ - tipsar om denna modebloggen som enligt min mening är helt toppen, massa fynd och andra klädtips! 

Funderar lite på att själv starta en modeblogg, för att få utlopp för mitt enorma shoppingintresse (mamma hävdar starkt att jag är shopaholic). 
Kanske en idé till ett projektarbet i trean? Känns väldigt lockande i alla fall :)

Älska mer mina vänner!

Jag älskar den nya MER-reklamen! Någon som vet vad låten som spelas i bakgrunden heter?



 

Efter regn kommer solsken

Idag är jag glad, solen är tillbaka och dom sa under morgonfikan att det ska bli toppen väder i helgen vilket betyder att Magdalena ska sola! Men nu ska jag gå på lunch, idag blir det att hälsa på mormor och bli bjuden på fiskgratäng, härligt! :) Om jag har tur så kanske hon har köpt antingen glass eller jordgubbar också ;) Min mormor är bäst! 

Tusen bitar

Igår var en bra dag. Det var fint väder så jag och mamma solade ute i trädgården hela dagen. Det var även morsdag så bror min kom hem och fikade och på kvällen blev det att grilla och fira lilla mamma med  paket. Mys!
Idag är däremot en sämre dag. Det är pissdåligt väder, helt mulet och kallt och jag är på tillbaka på min praktik. Just nu är jag lite busig och är inne på blogg.se samt bilddagboken fast jag inte får, men tur är så är dom inte här just nu. Slutar om en halvtimme så då ska jag åka hem och äta pastasallad som blev över sen mitt kalas och träna en runda tillsammans med Hannah. Det är förvånande hur långt tid en halvtimme kan kännas ta medans flera timmar ibland kan vara över på ett ögonblick. 

For every minute you are angry, you loose 60 seconds of happieness - ett bra motto! 

/ Kärlek från M.

.

" när man är kär, blir det alldeles tyst i en,
så hjärtat verkligen hör att man är kär "


När du går sönder inuti, så som jag gjorde.

Idag har jag haft fullt upp - vaknade upp med en riktig snygging vid min sida och där efter har dagen varit full av promenad, blomplocking, brödbakning och massa andra förberedelser till mitt släktkalas. Har även hunnit titta på en del avsnitt One tree hill med Nathalie ikväll, och kollat lite smått på Eurovision songcontest som förövrigt är världens sämsta tävling. Det är ju för hela friden knappt någon sångtävling längre, bara en massa röstningar på sina grannländer. Att komma på 21:e plats av 25 möjliga är riktigt dåligt och inte ens transvestit-Parelli är SÅ dålig. Jag tycker Sverige ska göra det enda rätta - dra sig ur tävligen!
Höjdpunkten i programmet var ju lätt gullbjörn! Synd att han inte var med mer än dom ynka 2 minutrarna.
Men nog pratat om det! Jag kan istället tillägga att One Tree Hill femte säsongen är riktigt bra! Spänningen är olidlig, speciellt när den ena skivan helt plötsligt inte funkade. Man kan säga att jag blev ganska frustrerad! Men nu har jag lugnat ner mig och funderar på att gå och lägga mig, det är ju trots allt en dag imorgon också som man så fint brukar säga!
Sov gott alla (eller ni få som orkar läsa mina inlägg).



Det jag bryr mig om nu,
är att aldrig ge hjärtat rakt ut .
  <3

ibland måste jag verkligen sluta tänka så himla mycket.

Små stunder av lycka...


- Att ligga kvar i sängen på morgonen och äta upp godiset som blev över från gårdagen.
- Att krypa ner under någon annans täcke när du fryser riktigt mycket.
- Att hitta pengar i en bortglömd ficka.
- Att äta glass direkt ur förpackningen.
- Att se gamla människor hålla varandra i handen.
- Att få ett handskrivet brev på posten.
- Att hitta en låt som du älskar och lyssna på den om och om igen.
- Att få en oväntad present av någon, bara för att den vill.
- Att ligga uppe hela natten och bara prata med någon.
- Att få sms från personen som du tänker på just då.


image31

Brustna hjärtans café

Nu sitter jag på min praktik och väntar på att åka hem, ska få skjuts av en av dom som jobbar här och som också bor i Tollarp. Skönt att slippa ta bussen som vanligt.
Har fått göra studentplakat som folk beställt hela dagen, redigera bilderna och sen montera. Lite knepigt, men faktganska kul. Börjar kännas lite roligare med praktik nu faktiskt. Blev även en fika nere vid ån på kärleksmums!

Igår var jag ute och åt tillsammans med pappa och Anita på fin resturang - Kippers källare. Fick mina paket, väldigt efterlängtat!
Idag på lunchen blev det mat på house of bagels med mitt snuttegull Frida. Fick mitt ena paket som innehöll "Bibeln om mina vänner", vilket är en bok med sjuka frågor som ens vänner ska fylla i om sig själv.  Träffade även Elin som satte sig och tog en kaffe med oss och började fylla i boken,mycket nöje!

Men nu ska jag hem och slappa lite framför tv:n och kanske gå en runda i det fina vädret innan spinningen börjar vid halv 7!

20 Maj

Det är ingen vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är Magdalenas födelsedag! HURRA HURRA HURRA!

Min dag började med sång med blommor och lite paket på sängen. Sen fick jag äta frukost och åka till min praktik, var bara där fram till lunch idag eftersom jag skulle till läkaren på eftermiddagen. Hann även gå lite på stan och köpa en morsdag present till min mamma, ett par bikinitrosor på rean åt mig själv och te till mormor.
När jag sen kom hem så blev det en runda till gymmet med Nathalie innan vi började "fira" mig lite på kvällen. Jag fick välja mat, exotisk planka (som är EN av alla mina favoriträtter) och kladdkaka med glass. Fint! Har också öppnat paket, spelat spel och tittat på desperate housewives ikväll. Så för att sammanfatta det hela så har min dag varit toppen! Tack för det<3                                             
                


It's the wrong kind of place to be thinking of you

Idag var första dagen på min praktikplats. Orkidén, är en "typ" reklambyrå ute på söder. Ska vara där i tre veckor nu fram til sommarlovet. Helt okej, fick sätta lite texter till en broschyr dom skulle göra i Indesign. Ganska kul men fick gå lite längre än jag hade trott, men det får väl gå helt enkelt!
Vädret idag har dock varit skit vilket gjorde att jag frusit som en räka! Men efter litet mat, träning och en dusch så är jag nu som vanligt igen - het alltså ;).
Men nu ska jag skölja ur min inpackning som sitter i!





Igår så var mitt internet helt surt och ville inte funka som jag ville att det skulle. Så pågrund av det blev det inget inlägg igår, därför får jag nu tala om lite vad jag haft för mig i helgen.
I lördags var det födelsedagsmiddag/tjejfest för mig och Therese hemma hos mig, hela lördagen gick åt till att förbereda mat och lekar. Vi lekte en liten rolig variant på en tipsrunda (där Hannah var en stolt vinnare) och så körde vi Rinkabyfyllan, som förmodligen är en av världens roligaste sysselsättningar. Igår tittade jag på filmen som min styvpappa filmade när vi körde den och vi ser galet lost ut! Tack för en kul kväll och alla fina presenter! :)<3

                

Igår, söndag, så slappade jag järnet. Var ute och gick en promenad med mamma och bakade en god rabarberpaj, mums! Sen på kvällen var jag ute och sprang en runda och tittade lite på TV.

Bäst just nu

Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
The Killers - My list
The Killers - Read my mind
Element Eigthy - Texas Cries
Rise agaisnt - Behind closed doors
Queen - The show must go on
Breaking Benjamin - The diary of Jane
Disturbed - Stricken
Skillet - Whispers in the dark
Mayday Parade - Miserable at best
Mayday Parade - I'd hate to be you when people  find out what this song is about

Några klassiker som man aldrig tröttnar på:
Hardcore superstar - we don't celebrate sundays
The red jumpsuite apparatus - Face down
Skillet - Cometose
Three days grace - I hate everything about you
Bullets for my valentine - Tears don't fall ( ingenting slår början på denna låten "LET'S GOOOOOOOOOOO"

image22

Let me rap myself around you.

Igår hade vi sovmorgon till 10, vilket uppskattas en fredagmorgon när man brukar vara ganska sömning. Därefter så skulle hela klassen träffas på filmmuseumet (jag, anna, josse och kalle lyckades dock komma en halvtimme försent eftersom vi inte riktigt fattat var vi skulle träffas), det var faktiskt ganska roligt att då där och kolla då dom hade byggt upp en tunnel med saker som var speciellt från 30-talet, 40-talet och så vidare. Jag hade velat leva under 50-talet, att ha sån sjal runt håret, stora glasögon och fina klänningar. Men tyvärr lever jag under 2000-talet, iofs ganska bra för annars hade jag varit på väg utför nu. haha.
Men resten av dagen kollade vi på film och sen hade vi en mycket dryg textlektion (jag hade förväntat mig att sluta klockan 2 eftersom det var den allra sista lektionen innan vår praktik) men istället slutade jag fem i halv 4!! inte så bra och det resulterade i att jag fick stressa som fan och hann bara vara hemma i ungefär en halvtimme innan det var dags att åka in till stan igen och möta Tess. VI skulle ut på Willys och handla mat till ikväll, innan vi mötte Nathalie och Mikaela. Hämtade ut våra biobiljetter och sen gick vi och satte oss på House of Bagels. Det är lätt det bästa stället att äta på i stan! Maten är sjukt god och prisvärd. Jag åt en pasta och kycklingsallad, mums! Sen satt vi där med varsen filt och snackade tills det var dags att gå och handla godis och bege oss till bion.
Vi såg "What happens in Vegas", helt otroligt bra film! Min favoritfilm förtillfället (har tyvärr tryckt ner "förtrollad" till en andra plats ;)) Jag rådar alla att gå och se den!

Idag så har jag och mamma varit ute och gått en runda innan vi åt frukost. Jag är helt kär i havregrynsgröt, jag kan inte ens släppa det på helgen! Havregrynsgröt med banan och jordgubbar i är obeskrivligt gott!
Nu sitter jag här och ska snart städa mitt rum och förbereda lite saker till ikväll, då kommer tjejerna hit så ska vi äta middag och hitta på lite kul för att jag och Therese fyller år på tisdag!

Hej ditt lilla snöre

En dålig vana jag har är att när jag är uttråkad och rastlös så blir jag alltid sugen på något gott, alltså antingen äter jag eller bakar jag. Och ikväll till ära då jag har varit hyfsat uttråkad har lett till att jag ätit kladdkaka och glass. Det hjälpte en liten stund (iaf dom 5 minutrarna som det tog mig att äta upp) sen hade jag lika tråkigt igen. Efteråt kollade jag på två avsnitt vänner som resulterade i att jag somnade (trots att jag inte alls var trött, väldigt skumt) sen kom min underbara mamma och räddade mig , så vi åkte upp en runda i skogen och gick en promenad samt hyrde en film på Ica. Tamtadam, alltså slipper jag se på film själv! Så nu ska jag titta film och äta lite kladdkakis till med min mams. See ya!

     


Your heart is not able

Imorse (eller förmiddags) så var jag ute och sprang med Emil innan skolan började. Vi hade sovmorgon till halv ett, därefter så blev det bara en massa betygsnack som varade i ungefär 5 minuter, detta ledde till väldigt långa raster som fick fyllas med lite shopping. Jag ska dock inte handla mer kläder nu, har handlat en del samt önskat mig i stort sett bara kläder av mina föräldrar så får nog lugna mig så att mina nya garderob inte blir lika överfull som den förra. Handlade mig iaf ett par nya solglasögon på rean, kostade bara 5 kronor! woho! (dom var dock skitfula så förstår att ingen köpte dom på fullpris, men ibland gillar jag fula saker). Köpte även en liten present till Tessan, som fyller år på tisdag (vilket även jag gör, glöm inte det!)

Men nu är jag iallafall hemkommen och vet du vad? jag har inte en aning om vad jag ska göra.
Eftersom jag redan har tränat idag så kan jag inte göra det, träningen brukar ju vara det som tar upp stor del av mina vardagskvällar. Det är inte heller något bra tvprogram ikväll och jag har kollat på alla nya avsnitt av andra avenyn, jag har ingen läxa och jag inte är trött eftersom jag hade sovmorgon idag. Alltså ingenting att göra.
Det är stunder som detta som jag hade velat ha en pojkvän, så att jag hade haft någon att titta på film tillsammans med. Jag klarar nämligen inte av att titta på film ensam, hatar verkligen det, jag har ju ingen att prata och diskutera filmen med isf (vilket jag gör hela tiden. pratar alltså). Men jag får väl förmodligen titta på film ensam idag för första gången på ungefär 4 år (och det är ingen överdrift). 




          image18




Detta är universums underbaraste låt.
(Okej, jag vet att jag sagt så förr.
Eller, ja, att jag säger så ganska ofta.)
Men iallafall, - förtillfället är detta min favorit låt.

THE KILLERS  - MY LIST <3

Let me wrap myself around you
Let you show me how I see
And when you come back in from no where ,
Do you ever think of me ?

Your heart is not able
Let me show you how much I care



I need those eyes to tie me over
I take your picture when I go
Gives me strength and gives me patience
But I'll never let you know

I got nothin' on you, baby
But I always said I'd try
Let me show you how much I care

Don't you know, you're on my list?

Idag hade vi en lektion mellan 10 och 11 då vi redovisade våra saker vi gjort på graflektionerna, en makaron förpackning med illustrerade hjältar och sen ett sagouppslag ur på en bok där jag hade ritat rödluvan och vargen. När det var färdigt så hade vi rast i 4 timmar då jag och Joss gick på stan. Inte så bra för mig som hittade en massa massa massa kläder som jag ska önska mig i födelsdags present. Hittade även en apsnygg Nike jacka på stadium som jag bara MÅSTE HA, den var dock slut i min storlek men dom skulle ringa när dom fick in den så jag håller tummarna ;)

Efter skolan så blev det gymmet med Hannah och sen en promenad i skogen med mamma. Ikväll så har jag även pratat en del i telefon och tittat ett par avsnitt på andra avenyn. Härligt!
Nu ska jag läsa lite i min harry potter bok (håller på att läsa om alla böckerna nu så är på bok 4, dom är bara SÅ bra!) och sen sova, så sleep tight mina vänner.

Bäst just nu - the killers - my list

image17

Kärlek från M.

I'm walking on sunshine

Denna helgen har verkligen bjudit på sommarkänslor! Det har till och med känts precis som det varit sommarlov, vilket det fakiskt snart är - mindre än 4 veckor kvar!

Igår så körde jag och pappa ner till stugan där han fixade med den medans jag låg på stranden. Inte mig emot, eftersom jag älskar att sola. Klarblå himmel, klart hav, jordgubbar och min ipod, bättre än så kan det knappt bli!
På kvällen var det sen poolparty hos Miks som gällde, en heltrevlig kväll som bjöd på grillning, bad, studsmatta och kubb! Tack för det mina vänner :)

Idag så gick jag och Nathalie upp vid tio tiden och åt frukost ute i vår trädgård, där efter blev det att traska ner till havet. En mycket händelserik dag då vi byggde tidernas snyggaste sandslott (kommer bilder på min bdb sen), såg en livs levande ål som simmade vid strandkanten och jag gjorde ett magplask i sanden!
Fick även lite färg känns det som, så det är najs! :)

Det finns inga ord som kan beskriva hur underbart jag tycker det är med sommar, jag älskar det !!

image15

btw, så var jag ganska nöjd när jag såg att jag hade cirka 25 sidvisningar per dag på min blogg.  Men när Tess sen sa att hon hade cirka 100 så blev jag ganska onöjd igen! :D



Dom pratar om något underbart

Idag är mitt humör verkligen på topp! Även fast dagen började med ett nationellt prov i Matte B (som för övrigt inte gick jättebra) så har dagen varit great! Det blev att köpa glass och sola på lunchen, som faktiskt var min allra första ottos glass som jag köpte i år (då räknas givetvis inte alla dom miljontals glassförpackningarna som jag har köpt i affären) och det kändes fint!
Efter skolan så överaskade min underbara mamma mig med att ha köpt två liter jordgubbar till mig, så jag tog med dom ut till trädgården och lade mig och solade en timme innan det var dags för träning. Första sommar gympa passet och det var extremt svettigt.

Denna veckan har i alla fall varit helt underbar, förmodligen tack vare det fantastiska solvädret! helgen blir förmodligen ännu bättre, då det blir fest, stranden och poolparty! ÄNTLIGEN ÄR SOMMAREN HÄR!

/ Kärlek från M .




image10


image14

You crazy fool

Idag så har jag invigt det nya solariet i Tollarp, det kostade dock 3 kr/min så det känns inte som jag kommer sola där för ofta eftersom jag har ett solarium hemma. Men det är ju kul att prova något nytt ibland och det var faktiskt ganska bra, kunde dock bara sola 11 minuter (vilket kostade 28 kr) eftersom jag var pank sen. Där efter så tränade jag och Hannah en runda borta på gymmet. Jag sprang i 30 minuter och kombinerat med det och att det var så satans varmt där inne gjorde att jag svettades som en gris. Jag var dyngblöt helt enkelt! Så det var hem och duscha sen, samt äta en väldigt lyxig frukost - havregrynsgröt och rostat fullkornsbröd med lax på. MUMS! 

Åkte in en runda till stan också för att titta på Mikaela som kroppsmålades på yllan men det var så himla dyrt att gå in där så jag och Hannah gick och köpte glass och tittade på fotboll istället. KFF spelade och vann med 4-0. När det var halvlek så gick vi bort till Videomix eftersom Hannah ville handla godis, och just under denna stunden så började det ÖSREGNA! eftersom det är en bit att gå mellan videomix och idrottsplatsen så kom vi på en bra lösning, vi hittade nämligen en Cirkus-reklam-skylt som vi bar med oss och hade som skydd. Funkade perfekt! Och givetvis, direkt när vi hunnit tillbaka till idrottsplatsen så slutar det regna. Typiskt.

Nu så ska jag gå och göra vid mig lite. Ikväll blir det grillkväll hemma hos Nathalie med henne, Mik och Tess.





Gårdagen började med att jag försov mig och att mjölken var slut så att jag inte kunde äta min älskade havregrynsgröt till frukost. Men efter många om och men så kom jag till slut till stan och tåget mot Malmö bar av redan 08.23. I all min hast där hemma så hade jag åtminstone hunnit passa en matsäck som bestod av varsen leverpastej macka till mig och frida, vars en banan, en flaska vatten och ett äpple. Jag var med andra ord väl förberedd.
Jag hade även med mig Fridas något försenade födelsedagspresent (eftersom vi träffas så sällan så var den ungefär en månad för sen) som var en "mina-hångel-bok". Den var mycket uppskattad och den roade vi oss med under hela åktur ner och hem.
Väl där nere så fick vi köa utanför H&M innan dom öppnade och sen var det dags att shoppa för fulla muggar. Mitt i allt fick vi pausa och ägna en stund åt vår malmötradition - dom underbara baguetterna på Hansa!
Efter att ha samlat nya krafter så fick vi shoppa lite till och båda två blev väldigt nöjda med våra inköp. Att vädret var på topp hela dagen gjorde itne saken sämre heller! Att shoppa när solen skiner gör en verkligen på bra humör!

            

På kvällen så kom Anns och Josefin hem till mig. Käkade Conny's pizza och tittade på den underbara filmen Förtrollad. Den är så söt. Jag älskar den. <3 Därefter snackade vi lite skit och tittade på lite tramsiga filmer på youtube, bland annat - http://youtube.com/watch?v=Pg-MLc-O_Q8 , en mycket givande film! 

       



I can live without you, but.


Ikväll får det bli en hemmakväll eftersom jag är jättetrött och ska upp vid halv 7 imorgon. Helt galet att gå upp så tidigt när man är ledig men det är absolut värt det eftersom jag ska åka till malmö och shoppa, och dessutom ska jag göra det tillsammans med Frida. så det ska bli himskans trevligt! Men för övrigt så ska jag titta lite på andra avenyn ikväll, ligger ju sex avsnitt back vilket verkligen inte är likt mig. Kanske blir att äta en liten bit kladdkaka som jag vet att gömmer sig i vår frys också.

Har under dagen märkt att jag nässlade mig på handen igår, vilket är ganska jobbigt då det kliar och svider ganska mycket! stackars mig.



image3

A promise doesn't mean a thing anymore

Igår var det självaste valborgsmässoafton, vilket även är kungens födelsedag för dom som bryr sig, och den firades hemma hos Tessan där jag, Nattis, Frida, Mik, Josse, och Paulina var och grillade. Efter att ha kämpat med grillen i 1,5 timme och varit nära att ge upp så där 11000 gånger så fick vi äntligen fart på den så vi kunde käka, kan ju till lägga att vi alla var ganska hungriga då.
Därefter blev det lite festande där hemma innan vi stack vidare. För att sammanfatta kvällen med ett ord så - wooho! (Y)

Efter att ha tagit nattbussen hem så sov Nathalie hos mig så imorse vaknade vi (eller jag väckte henne) vid halv 11 och gjorde iorning frukost framför tv:n där vi titttade på One tree hill. Nu sitter jag här och skulle ha börjat plugga för en timme sen, har dock inte gått så bra hitintills. Speciellt eftersom jag har arbetet i skolan och har glömt skicka det till mig själv på buffen. Dukigt irriterande. Blä.

Men jag kan tillägga att Mayday Parade är underbart bra och just nu sitter jag och lyssnar dom repeat.
På tal om det (eller apropå något helt annat egentligen) så är jag sjukt sugen på päronjuice.

Kärlek från M .

RSS 2.0