If you knew how happy you're making me

Idag har jag plattat Vilhelms hår, vet att han inte gillar att jag lägger upp en bild på detta men jag kände att han är så galet söt så jag var tvungen att dela med mig till resten av omvärlden (eller åtminstone dom som läser min fiffiga lilla blogg). 



Makes me wanna lose myself

Invigningen på x-cluesive igår varade inte riktigt så länge som vi trott, men vi hann med att mingla en stund, äta oss mätta på frukt och planera in en SPA-dag i november! Sen gick vi till stammisstället House of Bagels och käkade, jag och Tess delade på en Chicken Fenix sallad medans Mik tog baguette. Sen blev vi sittandes där i 2,5 timme, blev att vi tre delade på en smoothie och sen en varm chokladmjölk också innan vi tills sist drog oss därifrån för att ta bussen till tollarp och vidare hem till Nathalie på BAS-lan! 




Under vårt lan så hann vi med att äta kanelbullar, skicka bilder och även ta lite bilder innan vi vid 12 satte oss och tittade på The Notebook (har du inte sett den, så gör det nu!). 
För att sammanfatta det hela så var detta precis som alltid en oerhört  fin kväll med BASEN! :)

  

Hope this feeling last

Ikväll har jag haft fullt upp, var först efter skolan och köpte nytt gymkort med pappa (sjukt efterlängtat och behövt!!) sen övningskörde vi i 1,5 timme.. och jag måste säga att det ser lovande ut. Till och med pappa var riktigt nöjd!
Sen var det dags att cykla till träningen, sommarens sista sommargympa för nästa vecka börjar allvaret (som man så fint brukar säga), hurtig som jag är så var jag även med på träningspasset efteråt så det blev 2 intensivpass på racken vilket ledde till att jag nu sitter här utslagen i min soffa med datan i knäet och inte har gjort något på min läxa som jag egentligen skulle gjort ikväll (lägg märke till att detta är min första läxa och inte ens den orkar jag göra, ser lovande ut för 3:an?). 

Imorgon ser ut att bli en oerhört fin dag, morgonen börjar med att jag ska till frisören klockan 9 vilket är ännu mer efterlängtat än gymkortet. Ska äntligen klippa mitt mycket slitna och långa hår. Sen blir det att luncha med mamma och storebror innan jag ska ha dagens enda lektion. Där efter blir det invigning på Xcluesive med Mik och Tess innan vi beger oss till tollarp för en välbehövd BAS-kväll! Kan det bli bättre? 

Trevlig helg sötnosar! 

Looking from a window above

Dagen började mindre fint med att bussen inte startade imorse och att jag därför blev en kvart försenad. Sen har dagen flytigt på med grafisk kommunikation, svenska B och engelska C endan fram till halv 6 (!!). Suck vad trött man var när man kom hem då. Som tur är så hade jag åtminstone en lång rast på 2 timmar då jag tillsammans med Nathalie gick och käkade på HoB, hot chicken och varm chokladmjölk fick det bli! Tog även tillfället till ära och planerade till vårt gemensamma gympapass som vi ska hålla i höst. Det börjar nästnästa torsdag och vi ska då ha gymnastik med en grupp 6-åringar. Spännande? 




Shake your shit

Veckan tog en fin start med att jag är ledig första dagen. Men inte låg jag på latsidan för det, nejnej, redan halv 9 steg jag upp och följde med mamma ut på en promenad med Max & Morgan. Sen in till stan och gick på second hand med mormor. Jag kände att det var ett tag sen sist och det är alltid lika kul (finns det något som inkluderar shopping som jag INTE gillar?), inhandlade mig en ny (för mig) väska och ett skärp. Me like!
Nu är jag dock lite rastlös, vad finns det egentligen att göra när alla andra går i skolan? Får se vad jag hittar på. 
Ikväll står det i alla fall träning med Hannah på schemat, får bara vänta tills hon kommit hem från skolan. Kanske ska roa mig med att börja läsa boken som jag lånade på skolbiblioteket i fredags "Lullaby - Sarah Dessen", har läst hennes andra bok som heter "Just Listen" och kan rekommendera den till alla, den är en av mina favoritböcker (det är ett väldigt gott betyg med tanke på hur mkt böcker jag läser). Den är dock på engelska men har hyfsat enkel engelska så att efter en stund tänker man inte ens på att det är på ett annat språk eftersom den är så bra. Hoppas nu bara att Lullaby är precis lika bra! 


Tjingeling! 

Någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Åh, jag älskar slappa söndagar.
Just nu ligger jag i min väldigt obäddade säng, med kanelbullspapper överallt och laptopen på magen. 
Det är så det ska vara! 



Ingen som du

Igår så dödade jag och Ville en jättebamse spindel som fanns på mitt rum, kan det möjligtvis vara anledningen till att det har ösregnat exakt hela dagen idag? Isåfall så gör det inte mig något för jag gillar när det regnar (åtminstone om jag inte ska iväg eller tvingas vara utomhus). Så denna dagen har spenderats precis så som det är meningen att man ska spendera ösregninga dagar - liggandes inomhus och mysa! 
Nu har jag även varit ute och gått en runda med mamma, hundarna och mina gummistövlar. Som sagt så älskar jag att vara ute och gå i regnet så det var ganska kul. Blev sen en varm dusch och sen gjorde jag mig en kopp te, kändes som det var ett perfekt tillfälle att träna på min tedrickning. Jag känner att jag helt klart kan lära mig älska te, detta är ju trots allt min andra kopp bara idag. Den första dracks vid klockan 2 inatt. Natt-te kanske är precis lika gott som natt-mat? Svaret på den frågan är ja, så länge som man har kanelbullar till också! 

Ikväll ska vi äta kräftor och dricka vitt vin i familjen, ganska mysigt! (var dock inte så seriös med vinet, får se om det blir något sånt). Och sen in till stan och träffa Mik, Tess och sen vidare hem till Werner och lyan. 


Denna bilden är sjukt passande på flera olika sätt:
1. Detta är ett av mina absoluta favoritavsnitt i OC.
2. I detta avsnittet så regnar det exakt hela dagen (precis som det har gjort här också).
3. Av en ren slump så tittade jag på just detta avsnittet igår.
4. Seth är utklädd till en spindel, hyfsat lik den som fanns på mitt rum igår (den var dock inte röd, men jättestor). 
5. + att bilder på Adam Brody är alltid passande!

Det är dags att dra

Malmö igår var fint, åkte buss dit vid sextiden och chockande nog så var det inte bara basen som satt på bussen, utan även delar av snurriversal (alltså Ville, Werner and Hence). Väl framme efter 1, 45 minuters bussfärd så blev det att vi hann se en halv låt av Flogging Molly, käka något som försökte likna kebab, se Millencollin, komma fram till att 40% av befolkningen vet att langos kommer från Ungern och till sist ta tåget hem. 

Imorse bjöd Tessan på super frukost och sen tog jag bussen hem när dom andra flickorna skulle till skolan. Var en aning rastlös och bestämde mig för att ut och springa. Det blev att jag imponerade mig själv lite genom att springa så mycket som 8 km. Måste få ordning på min träning nu efter denna slappa tjockissommaren ;). 
Sen blev det att duscha och åka in och ha dagens första och enda lektion - Engelska C. Hade räknat med att Emil och Fidde skulle ha lektionen med mig men dom latfisarna svek mig så jag fick sitta där helt ensam trist nog. (hoppas ni läser detta och får dåligt samvete för att ni övergav mig). 

Nu är jag hungrig och ska därför äta en banan.
Tack och hej! 

När livet vänder

Lite onödig men ändå ganska meningsfull fakta så här på kvällskvisten:
- Jag fyller 18 år om exakt 9 månader idag.
- Jag och Mik har pratat i telefon i 3 timmar, 20 minuter ikväll.
- Jag har bakat 87 kanelbullar (därav jag har ätit upp 5 av dom).
- Jag ska till Malmö och kolla på Millencollin imorgon! Fett najs!



Det hjärta som skulle bli ditt

Min livs sista "första-dagen-i-skolan-efter-sommarlovet-dag" idag, känns både spännande och ganska läskigt. Men det var dock ganska fint att få se sitt nya schema som jag nu ska presentera för dig min kära läsare:
Måndag - 08.30 - 11.45
Tisdag - 08.30 - 17.25 (det är dock ganska drygt)
Onsdag - 08.10 - 09.45
Torsdag - 08.30 - 16.00
Fredag - 13.20 - 14.45 

Efter skolan så gick BASEN och handlade fika på domus, det fick bli mariekex, muffins, havreflarn och kanelbullar. Sen begav vi oss hem till Pihl där resten av Snurriversal befann sig och så avnjöt vi ett litet fint kaffferep i hans trädgård. Jag drack till och med en hel kopp kaffe (nästan), det är dock skitäckligt och jag har bestämt mig att i höst ska jag lära mig dricka te istället, det är ju faktiskt helt okej att dricka + att det ser så sjukt mysigt ut! 

Nu ska jag däremot titta på "Hjälp, jag kan inte sluta fisa". Låter väldigt spännande!
Imorgon väntar ännu en skoldag då jag är en mp3-elev =)

Livet är en fest

Ikväll blir det sommaravslutning på HoB med Basen, då ska vi öppna våra hemliga brev som vi skrev till oss själva för ett halvår sen. Sen dess har vi då turats om att ha dom i ungefär en månad var (typ som i den boken systrar i jeans, fast nu var det hemliga brev istället för ett par slitna jeans). 
Jag har tänkt lite på hur deppig jag var den perioden som dom breven skrevs, hur tråkigt jag tyckte allt var just då och hur annorlunda det är till hur mitt liv är nu, för så här bra som mitt liv är just nu har det nog aldrig varit! Det beror på så mycket olika saker, bland annat för att jag har dom bästa vännerna man kan ha och att vi hittar på och gör superkul saker hela tiden! 
Detta sommarlovet har verkligen varit det bästa NÅNSIN! tänkte därför skriva upp allt som jag gjort i sommar (det som jag kommer ihåg åtminstone).

- Poolparty hos Mik.
- Jordgubbspallning x2
- EM fest hos Elin
- EM fest hos Mik
- EM fest hos mig
- Midsommar i Åhus.
- Helt galen och bortglömd utbildning i Ängelholm
- Ätit på HoB ungefär 16453875 gånger
- Sett mina 3 favvis filmer på bio (What happens in Vegas, Sex and the CIty och Mamma Mia).
- Kristianstaddagarna
- Diggiloo med familjen
- Picknick i Miks dunge 
- Spontan grillfest hos Nathalie
- Tivolirock med förfest i lyan
- Skånes djurpark
- Ätit cirka 100 liter Ottosglass
- Stekt en hel vecka på stranden
- Picknick på mitt tak
- Båtutflykt till Werners stuga på Sturkö
- Varit på bröllop 
- Tosselilla
- Båtcamping i blekinge skärgård
- Sett Lars Winnerbäck live i karlskrona
- Kräftskiva
- Storshopping i Malmö
- Blue Party

Ett väldigt sentimentalt inlägg fick detta bli, men det kan det vara värt ibland! 

/ Kärlek från M. 

1,2,3 BLÅFEST!

I fredagskväll så var det planerings/pyssel/mys kväll med hela basen, bland annat så satt jag i 1,5 timme och fäste band runt mina skor för att dom skulle bli blåa. Lätt värt besväret för det blev mycket fint! 
Sen på lördagsdagen så var det förberedelser som gällde hela dagen, bland annat göra blå is, pimpa tältet, fixa musik, pimpa oss själva, hänga upp sven och massa massa massa annat. 
Halv 9 så började det då droppa in lite blått folk i min trädgård, och en timme senare så var alla blågästerna komna! 
Resten av kvällen gick åt till att bada med kläderna på ett x antal gånger, dansa och festa loss! Kändes som kvällen var över på 10 minuter, kan nog vara ett tecken på att vi hade sjukt kul? Jag skulle tro det för blåfesten var helt klart det ultimata sättet att avsluta mitt livs roligaste sommar!! 












Idag så vaknade jag vid 9 tiden med 6 stycken andra blåsmurfar på mitt rum (Basen och Snurrisarna så klart, eftersom vi är dom enda som verkligen vet hur man festar och inte ger upp förens in i det sista). Sen blev det frukost och så hjälptes vi åt att röja lite där ute, därefter fick det bli mys på mitt rum tills dom åkte hem vid kvart över 2.
Därefter lyckades basen helt på egen hand ta ner det enorma partytältet, vem behöver män när man har basen?
Så sen firade vi det, vår lyckade fest och allas bakfyllehumör med att gå ner till Conny's och käka pizza. Helt underbart gott, hur fint är det inte att jag har ätit pizza 5 dagar dom senaste 2 veckorna? 


Skål älskling, skål!


God morgon?


Vi bara schteker!

I'm walking on sunshine

Blev som sagt malmö för hela slanten med basen (- Nathalie) i fredags. 10.23 gick tåget och vi fick stå hela vägen ner till malmö eftersom det var så fullt med folk, men det var helt klart trevligt ändå för vi träffade på både en supertrevlig tågkonduktör och Louise och hennes mamma! :) 
Men för att sammanfatta vår 5-timmars shopping runda så var det helt klart den bästa shoppingturen NÅNSIN (och det menar jag verkligen). Hittade riktigt mycket och är sjukt nöjd med exakt allt. Just därför tänkte jag nu visa min inköp för er som är intresserade! 


Vita höga shorts från Monki!


Korallfärgad body från Gina (ser dock mer rosa ut på bilden)


Svart oversize tröja från Monki!


BH från lindex och trosor från Bikbok  (+ 3 par andra trosor som jag också köpte, men det är endast VIP som får se dom ;) )


Korallröda chinos/shorts från Monki!



Mintgrön T-shirt från Monki!


BAS-linne från H&M!


Mössa och en jättestor och jättegosig halsduk på H&M!
Måste ju ladda upp inför hösten!



Skärp från MQ!


Mörkblåa chinos från Vero Moda!

Aldrig ge hjärtat rakt ut

ojojoj, jag har precis installerat både min data och mitt mobila bredband helt på egen hand! Det var något klurigt och tog ungefär 1,5 timme.. MEN det var det värt för att få känna mig så här nöjd över mig själv som jag gör just nu.
Så nu ligger jag här i sängen och funderar på vad jag ska göra idag, måste ju utnyttja varje dag till fullo eftersom sommarlovet börjar närma sig sitt slut. 
Imorgon verkar det i alla fall som det blir shopping i malmö med Tess och Mik! Sounds good to me! :) 

Kanske ska käka frukost? klockan är ju trots allt över 12. 

Vi skulle klara vad som helst

Gårdagen blev inte alls som jag skrev i förra inlägget, för spontant nog så blev vi bjudna på kräftskiva i Skooghs stuga i yngsjö.. och vem tackar nej till det? - Inte basen iaf (åtminstone inte 75% av basen eftersom Tess bangade).
Det visade sig att det var ett bra beslut av mig, Nath och Mik eftersom det var en helt suverän kräftskiva! Vi hade allt man kunde önska: kräfor, räkor, LEVANDE kräftor, massor av bröd, kräfthattar och en underbar havsutsikt (observera att vi satt nere på stranden och åt).
Vi åt upp exakt allt förutom 10 stycken av dom förredetta levande kräftorna (okej, alla har ju varit levande någon gång.. men dom som var "självfångade"), vilket tillsammans var värda 150 kr, helt galet att betala 15 kr/per kräfta!
Resten av kvällen bjöd på fest för vissa, vilse promenad i skogen för vissa och jag personligen somnade vid 5 tiden efter att Gussi hade bjudit på en strippning! (Y)

Idag så vaknade vi av att det var strålande solsken och det ledde till att vi har myst nere på stranden i stort sett hela dagen, jag har då badat TRE gånger! Sommarens sista dopp i havet? Gud, vad deprimerande.
Efter många om och men så bestämde vi oss för att GÅ till åhus och köpa glass, men när vi kom fram dit en timme senare så var alla mycket mer hungriga än sugna på glass så det fick bli pizzaboden istället!

Nu är jag hemma, trött som en gnu och invirad i en mysig morgonrock! Min data har även äntligen kommit så den ligger här bredvid i min fina stol och laddar upp sig.


Come give me love

Nu ska jag övningsköra in till stan (för första gången) med pappa sen blir det lite jobb hos mamma och en fika hos mormor. Längesen jag var uppe hos mina kära morföräldrar så det ska bli trevligt, hon hade tydligen något att visa mig också.. så det låter ju spännande.
Sen blir det shopping med BASEN och (sommaren sista?) middag på HoB. Jag kan alltså säga redan nu att det kommer bli en bra dag, trots att vädret inte är det bästa!

Tjingeling!


If my heart had a face, it would be smiling


The day I learn to fly

Igår blev det en runda på stan med Tess, blev även lunchning på HoB med henne och Mik. Finns inget bättre ställe i stan att äta på, och även om vi har ätit där minst 100 gånger i sommar så tröttnar jag aldrig!
FIck lite shoppingmani när vi var inne i 10-kronors affären så jag inhandlade mig 4 jättefina galgar och två tandborstar (man vet ju aldrig vem helt plötsligt kan behöva en tandborste ;)) - allt för endast 30 kr!



Sen blev det hem, käka och göra vid mig sen in till stan igen, ut till Österäng till Tess och började förfesta med henne, Mik, Alex, Eken och Stampe. Mycket nöje med ölspelet och "jag har aldrig" innan vi fick skjuts av Tess mamma ut till Åsum. GUN ROTHER - VILKEN PINGLA!!
Från och till så var det en ganska kul kväll, men kan det bli något annat när man har både spiderpig lek OCH dans på bordet? Så tack för det Johanna & Paulina (det var nämligen deras 18-årsfest).

Jag vill ha dig på riktigt här inatt

Ikväll har  vi (BASEN samt Snurrisarna) haft en seriöst planerad picknick i Egna Hem/Österängs området. Efter många om och men så blev den till sist ganska fin, och den fick genast massa fler poäng när Tess och Mik tar fram en överaskning - DUMLEKLUBBOR! Sjukt bra med överaskningsgodis, det borde vi ha oftare!
Efteråt så gick vi och hyrde film på VIP (ett tips, hyr aldrig film där!) och det blev då Napoleon Dynamite (ett tips till, låt inte Ville bestämma film!), sjukt dålig film helt utan handling men slutet var underbart - "Jag fångade en jättegod aborre innan".

Nu ska jag nog ta och sova, har dock lite problem med att sova nu när jag totalt har vänt på dygnet. Var ju uppe till sju imorse och vaknade vid 12-tiden. Jobbigtjobbigt.
Imorgon är det i alla fall fest som gäller, förfest hos Tess och sen 18-års fest på Norra Åsum. Mycket nöje!
Sleep tight!





Idag var denna gullungen och badade hos oss. Jag och mamma tyckte det var superkallt, badkrukor som vi är,  men han tyckte det var det roligaste nånsin! ;) Fick nästan dra upp honom ur bassängen när hans lilla snopp var jätteröd av kyla.


Mamma & Isac :)



Om hjärtat sitter kvar

DAGENS BÄSTA CITAT:
"Om det är något min tjej kan, så är det att käka korv"  - sagt av David Winqvist ;)


Igår så gjorde jag en riktig spontangrej, åkte till Karlskrona utan att ha en blekaste aning om hur jag skulle ta mig hem. Men det löste sig på ett väldigt fint sätt iaf!
Kvällen var oerhört lyckad, det blev promenad och pizzakäk i Karlskrona innan vi till sist bänkade oss framför scenen och väntade på att Winnerbäck skulle börja spela.
Innan han så var det först Emil Jensen (en skum snubbe som stod och pratade om snorkråkor i ungefär 10 minuter), Någon Marcus som var sjuktbra (ska absolut ladda ner lite av hans musik!), Miss Li (som rockade fett, helt galet bra scenframträdande) och sen till sist så kom han, mannen som tagit våra hjärtan med storm (eller något?) - LARS WINNERBÄCK! 
Det var bättre än jag hade väntat mig faktiskt, och absolut värt pengarna! Efter att det var slut så begav vi oss ut på stan, gick in på krogen och satt där och snackade lite innan vi till sist bestämde oss för att sova en timme i bilen, det lät nämligen ganska skönt när Davve förslog det men jag lovar att det var INTE skönt att sova 4 stycken i en bil! Oerhört obekvämt, så när vi sen vid 4-tiden körde mot stationen för att jag skulle hoppa på tåget så var det nog inte många som hade sovit mer än max 5 minuter.
Så vid 7-tiden imorse så kom jag hem till Tollarp, lagom till att mamma skulle köra till jobbet så skulle jag gå och lägga mig. 



The gang!


Alex å SÅNT!!  (klockrent!)


Vår snygga filt som vi blev tvungna att köpa, allt för att ha något att sitta på under tiden som vi väntade. Filten kom sen även bra till hands både som värme och som täcke när vi skulle sova.


<3<3<3
Vi stod ju i alla fall nästan längst fram!! :)


Davves tjej, även kallad "korvkäkartjejen" ;)

Jag vill ha dig för mig själv

Har precis spanat in schemat inför 3:an. Ser något konstigt ut, en lektion på fredagar mellan 1 och 3 och sen tisdagar från 9 till halv 6. Bra födelning, jättebra!! Men ser ut att sluta vid 12tiden på onsdagarna så jag ska nog överleva. Trean ska ju bli the time of my life (har jag bestämt).

Nu ska jag iaf sova, imorgon är det karlskrona och WINNERBÄCK som gäller! Ska bli så sjukt fint!!!! :D


Jag ger upp

Igår så träffade jag tjejerna i stan, handlade lite och gick och åt på Trendie. Sen tog vi bussen hem till mig, jag och Mik bakade supergoda chokladmuffins och sen satt vi på "What happens in Vegas", som är en av BASENS favvisfilmer! Den är ju verkligen bara sååå bra, känns som den varar i ungefär en kvart bara för tiden går så snabbt!
Sen stack Nathalie hem och vi andra lagade hamburgare och satte oss och snackade i mitt kök, där satt vi sen kvar när Nathalie kom igen. Och där satt vi i några timmar till och snackade, ganska händelserik och informationsfull kväll iaf! ;)
Halv fyra-fyra satte vi på 27 dresses och sen somnade alla en efter en.

Idag sov vi länge innan vi till sist (klockan 12) dukade fram frukosten och tittade på SATC. Nu har pinglorna stuckit hem och jag ska sitta här och roa mig lite, sen ska jag nog ut och springa en tur! Ikväll är det möte som gäller, plus att jag ska se klart på 27 dresses!

Jag orkar inte bli besviken -


Snyggaste nånsin!



Vi är dom bästa bakarna! :)



Mums!

En konstig känsla någonstans

Sjukt trist att vakna upp till att det ösregnar, hoppas verkligen att vädret förbättras till helgen!! Men jag och mamma tog på oss gummistövlar och annat och begav oss ut på en promenad med hundarna. Jag, som är sjukt barnslig, roade mig med att hoppa i vattenpölar och bli riktigt blöt! Men vad har man annars gummistövlar på sig för?
När jag kom hem så tog jag en lång och varm dusch innan jag åt havregrynsgröt till frukost, mums!
Nu ska jag ta bussen in till stan och möta BAS-brudarna, ska shoppa lite inför helgen!

You don't see me like I wish you would

Igår så blev det myskväll hemma hos Nathalie med henne och Mickey! Var dock jävligt trött så somnade tidigt och sov länge idag, förmiddagen spenderade jag då liggande i min säng och kollade på SATC, ibland får man unna sig att vara riktigt lat!
Sen har jag i stort sett lekt med min bästis (Iben) hela dagen - handlat glass, kollat på scooby doo och hoppat studsmatta!
Nu därimot ska jag ta tag i mig själv och göra en ordentlig städning på mitt rum, har faktiskt blivit riktigt stökigt sen jag kom hem från Karlskrona i fredags och det är inte alls likt mig. Så nu ska jag höja volymen på musiken och fixa detta så att jag kan trivas på mitt rum igen :)

Har även beställt tröjor med Hannah idag, detta är min extremt klockrena tröja som jag köpte:


För jag tänker hoppa, ner från Eiffeltornet

Nu är jag då hemkommen från båtcampingen och kan meddela att jag överlevde, kan även meddela att jag och Nathalie har blivit ordentligt härdade efter dessa 3 dagarna, om vi hade stannat någon dag till så hade vi i stort sett blivit killar och tyckt det varit roligt att bajsa bredvid varandra (Ja, dom gjorde faktiskt det!). Kan även säga att jag är en mycket bättre "överlevare" än jag någonsin trott, kan kanske berott på att vi hade Överlevar boken, även kallad "Den lilla äventyrsboken" till hands under hela turen. För jag kan ju absolut säga att det var kalaskul tur och som Werner sa "Jag tycker synd om dom som går miste om detta".

I onsdags så blev det att vi fick ta oss så snabbt som möjligt till en liten ö innan det blev mörkt, där vi sen grillade korv och sov över. Kan berätta att vi somnade klockan 4 och gick upp klockan 7, lagom trött?

På torsdagen blev det en snabb frukost med mackor och hallonsylt (fick inte ha några mejeriprodukter eftersom vi inte hade något kylskåp) innan vi begav oss ut på havet. Badade, hade manetkrig, grillade korv, åt superäckliga flingor med kräm (verkligen ingen bra kombination) och hade det allmänt schtekigt! Träffade även Werners familj och hans lillasyster Lisa bestämde sig för att joina oss på resten av vår resa, mycket trevligt!
På kvällen stannade vi till vid en väldigt fin ö där vi än en gång grillade våra korvar, men denna gången festade vi till det lite och kokade även makaroner på en gasolspis som werner hade tagit med sig. Kokade i saltvatten och åt allihopa ur samma kastrull, jag tycket det är fin äventyrskänsla på det faktiskt!
Jag och Ville byggade även en superfin brasa, lyckades till och med riva ett helt träd utan att ens ha en yxa (jag kan ju även skryta om att det var jag som gjorde det undertiden som han oroade sig att trampa på en snigel). Så där satt vi sen runt vår lägereld, mysfestade och sjöng.

Dagen efter var alla jättetrötta, ingen hade nog sovit speciellt bra eftersom dom hade tryckt ihop sig 6 stycken där det MAX fick plats med 4. Som den äkta äventyrsmänniskan jag är så hade jag ju då sovit i en sovsäck utomhus och kan nog meddela att jag var en av dom som sovit bäst!
Men efter att ha städat och käkat frukost så gav vi uss på äventyr än en gång, handlade lite mat som vi sen förtärde på en annan ö där vi även badade och solade några timmar. Sen tog vi vår pingla och åkte in till hamnen, där det pågick  Karlskrona festivalen som är motsvarigheten till våra Kristianstaddagar, enda skillnaden att det var såå mycket mer klass på detta och att det var sjukt mycket finare! Där åkte vi först runder och glassade med vår översnygga båt och njöt av alla avundsjuka blickar vi fick (dock mest folk som skrattade), badade lite i en fontän, träffade inhyrda polacker och köpte glass. 18.23 tog vi tåget hem till Krisitanstad, lagom sletna och solbrända!
En mycket fin resa måste jag säga!

(Lägger in några av dom få bilder som jag tagit med min mobil, alla andra bilder har vi tagit med Lisas kamera så dom får komma senare!)



Vår supersnygga båt där vi satt 3 stycken där framme, 2 stycken på brassestolar där bak och tre stycken som stod upp i mitten. Kanske inte så konstigt att dom flesta log ganska brett när dom körde förbi.






RSS 2.0