hjärtats fröjd.

Jahapp, då missade jag min buss med 5 ynkliga minuter och då får jag vänta 55 minuter till nästa. Surt sa räven. Men jag ska inte deppa för trots allt så slutar jag klockan 12 (vilket är extremt tidigt jämfört med att jag slutade klockan 5 igår!). När jag kommer hem så ska jag träna på gymmet för sista gången innan mitt kort går ut imorgon, trevligt värre och sen ska jag slappa så mycket det bara går. Jag är så himla trött efter att ha blivit väckt ungefär 5000 ggr igår, orkar inte dra upp allt men det var himskt irriterande! :P

Idag har jag iaf köpt världens absolut sötaste hjärtskedar! =) ska lägga ut dom på min bdb när jag kommer hem sen, (www.kallamigmaggan.bilddagboken.se)

Sometimes people play hard to get 'cause they need to know the other people feelings are real .

/ yours truly M .

Fett bra!

Denna dagen började oerhört bra men att vi fick frukost i skolan, riktigt gott och jag åt som en galning (gratis är ju extra gott) och fick sen stå mitt kast då jag mådde illa så mätt jag var. Sen slutade jag klockan ett efter att ha suttit och snackat skit vid datorerna med Josse, dock samtidigt som vi gjorde en mycket viktig uppgift vilket var att bränna ut våra kära musikvideor. När jag sen kom hem så tränade jag och Hannah, och efter det så stack vi hem till henne och såg på "se upp för dårarna", har bara en kommentar om det och det är - FETT BRA! :D
och när jag sen kom och hade käkat så såg jag en sjukt bra sak på mitt rum - MINA H&M KLÄDER HADE KOMMIT! gud så glad jag blev, och ännu gladare blev jag när jag provade min underbart fina nya kappa (ja man får säga att ens egna saker är skitsnygga, så det så!) så glad som en lärka är jag nu när jag sitter här, och vet med mig att imorgon är det ingen skola för mig och på kvällen ska vi UUUUUUUUUT OCH HA VÄRLDENS ROLIGASTE KVÄLL!

the best way to get over someone is to under somebody else .

/  yours truly M .


Hej igen c4

jag har saknat dig, eller jag har iaf saknat Tord (btw så har han klippt sig, supersexigt).
idag så började dagen iaf med att vi såg på pirates of the carribean i vår egen lilla biosalong, bra film (mycket tack vare Johnny depps insatts som pirat som till och med är sexigare än vad Tords nya frilla är). men let's face it, efter 2,5 timme så börjar man känna en lätt träsmak i röven och bli något rastlös (iaf om man heter Magdalena Nilsson) så jag tackade något enormt när vi fick sluta för lunch. Men efter lunchen så skulle vi till aulan och lyssna på en föreläsning som visade sig vara det tråkigaste som jag någonsin har varit med om i mitt 16 år långa liv (och jag har varit med om mycket tråkigt) så efter att ha lyssnat på snubben i 1,5 timme så fick vi en liten bensträckare vilket betydde ungefär samma sak som ett bra sätt att kunna fly på för väldigt många, därav bland annat mig och Josse som istället gick lite på stan och sen åkte hem en timme tidigare :)

Imorgon ska jag, Frida och Nathalie har shrekmaraton =)

6 billion people in the world, 6 billion sould, and sometimes all you need is one.

/ yours truly M .

Stranden

Idag så har jag spenderat min dag på stranden tillsammans med Ellen, Frida och Hanna. Man får ju passa på de få soldagar som vi har och de få dagar vi har kvar innan skolan börjar.
Var iaf väldigt härligt, även fast det kom något litet (ibland även riktigt stora) moln ivägen för solen imellanåt =)
Men dagen var iaf väldigt trevlig, mycket tack vare att jag och Ellen handlade den underbara Ottoglassen, och de hade smaken apelsinchoklad vilket är min favorit (gud så glad jag blev eftersom den har varit slut hela sommaren)men det berodde också även litelite grann på sällskapet! =)

Nu ikväll ska jag på picknick i das florapark med 3 riktiga snyggingar =) mys på den. 

You hate everything about me, why do you love me? -

/ yours truly M .

Josefin Sandler

this is the story of a girl
who cried a river and drowned the whole world.


Igår så åkte jag in till stan för att möta Josefin och gå en runda på stan tillsammans. Jag hade bestämt mig för att inte handla något eftersom jag var inne i lördags och handlade, men efter att jag hade gått inne på sandelins i ungefär 10 minuter så var mina armar överfulla med kläder och det slutade med att jag köpte 2 tröjor, en jacka och en klänning och en massa massa ångest (vilket jag inte brukar ha när jag shoppar loss så det är ett tecken på att jag har handlat helt galet mycket den senaste tiden). Menmen, när vi kom hem så åt vi middag och såg på en av mina favoritfilmer - Happy Gilmore. Jag älskar Adam Sandler och alla hans filmer, kvittar hur många gånger jag ser dom, garvar ändå alltid lika mycket! så när den var slut och vi vilat lite så satte vi på nästa - 51:st dates!
"Sorry, but you needed a fishslap" ^^
idag så vaknade vi upp sugna på promenad i Tollarp och gick därför ut en runda med mina  vovvar, där efter fick vi gå hem och sätta i oss lite frukost! :D när vi väl hade ätit i en hel evighet (josse är slöast i världen på att äta) så åkte vi till yngsjö och spelade minigolf med min familj. Jag är så stolt över mig själv som lyckades slå hole in one TVÅ GÅNGER! :D lyckades dock bara komma 2:a eftersom min mamma var snäppet bättre :P

Motsatsen till kärlek är inte hat, 
för om du hatar någon så betyder det att du fortfarande bryr dig.
-

/  yours truly M .


RSS 2.0