Return of hjärtats fröjd.

Eftersom jag vet att jag i alla fall har en trogen läsare här inne så ska jag berätta att jag saknar min storebror :)<3


Igår var det spakväll "@ Mik's place" som stod på schemat och det hela började med att jag och Tessan kom dit vid femtiden då Mikaela och Nathalie hade förberett Tacos. Så vi käkade och sen blev det att basta, sätta i hårinpackning, ansiktsmask (min var av choklad, maha), fotbad och en massa sånt mys. Blev även lite fruktsallad (utan kiwi) och glass samt en styck hairspray :).
Mycket mys! :)<3

idag har jag dock inte gjort för mycket. Efter att jag kom hem från åhus så har jag ätit, pratat i telefon och sovit. Men nu har jag efter mycket ansträgning lyckats platta allt mitt hår och ska snart äta med min pappa och Natts på björkhällan. Sen blir det väl något avsnitt one tree hill och en fruktsallad kan jag tänka mig :).

usch vilken ointressant blogg jag nyss skrivit. men läser du här inne så får du väl helt enkelt skylla dig själv.

Now it's time to face your lies.
open your eyes.


/ yours truly M.


Where do broken hearts go?

fyfanhelvetesjävlafittont det kan göra ibland.
det är trist.
men sant.
förmodligen det som kallas livet.

/ yours truly M.

Påskhare

I'm what you see,
I'm not what they say.
But if I turned out to be,
could you love me anyway?

igår så var det några söta polacker här hemma och satte upp min tapet på mitt rum, och det går bara att konstatera en sak - jag är sjukt nöjd! Det blev till och med bättre än jag hade tänkt mig.
Så idag har vi hållt på att flytta ner lite möbler och jag har bland annat städat ur halva min garderob och gjort ordning där. Och jag kan säga så mycket som att jag aldrig någonsin har haft så här fint i min garderob! det tog ungefär 1,5 timme att städa den och ändå var det bara halva, usch och fy. Men det var det värt, nu kan man ju förhoppningsvis hitta kläderna också :)

det positiva med påsken är allt påskgodis.
det negativa med påsken är att man får ont i magen.

/ yours truly M .

I en värld av idioter, står han först i kön.

Igår, lördagen den 15 mars 2008, så var jag och kollade på kent när dom spelade inne i Kristianstad. Det var absolut en av höjdpunkterna i mitt liv. utan tvekan.
och  förvånande nog så var Jocke Berg inte alls så tokig IRL (som det så coolt heter), nästan lite sexig till och med på 6 meters avstånd.
När jag kom hem så var jag genom blöt av svett, hungrig och helt slut. Så det blev att äta lite godis som min pappa hade köpt och sen sova en stund på soffan. Härligt! (Y)
Men om jag inte älskade kent redan innan, så gör jag det absolut nu.

visioner i mitt huvud när du ler,
jag har hittat någonting vackert,
vännen, ser du vad jag ser?
jag är nästan som du.
och du är som jag, när du dansar.
Har aldrig träffat nån som du.



/ yours truly M


Mitt liv i ett nötskal.

" Igår så kollade jag på 15 avsnitt andra avenyn och käkade 1 liter glass.
idag har jag tyvärr bara hunnit se 13 avsnitt men har isället hunnit äta 1,5 liter glass. " ;)


nej, idag har varit en sådan dag då jag bara ville krypa ner under täcket, lyssna på kent och tycka lite lagom synd om mig själv. Men det kändes inte som något skulle bli bättre utav det, så istället sov jag en timme (vilket är väldigt ovanligt för att vara Magdalena Nilsson då hon tycker det är slöseri med tid att sova).
efter det så tog jag bussen in till stan för att gå på Afrodans på friskis tillsammans med Ellen. Det var verkligen skitkul och något som jag starkt rekommenderar! jag kommer dock ha en ganska fet träningsvärk i min ryggen imorgon. Men vad gör det? jag är ju ledig och då kan ingenting, inte ens träningsvärk, förstöra min dag! :)

Nu har jag precis ätit en tallrik flingor och kollat på det näst sista avsnittet av andra avenyn (ska bli hemskt att behöva vänta tills söndag innan man får se det igen).

P.S i helgen ska jag se KENT! gissa hur mycket jag längtar? :D:D:D:D

"Att vara kär är som att vilja kasta sig ut från ballkongen och krossas mot asfalten"

/ yours truly M.

En doft utav ångest

Jag skrev först ett väldigt djupt och seriöst inlägg, men kände mig inte riktigt på humör för att publicera något sånt. så det får istället blir ett helt vanligt lagom ytligt litet inlägg om min helg, som har varit en av de trevligaste på länge.
Började med att jag slutade klockan 12 i fredags och efter en ballerina fika (eller snarare krängning) så tog jag bussen till yngsjö tillsammans med Frida. Var i hennes stuga och lagade tacos, spelade spel och festade till det lite grann tillsammans med henne, Marc och Filip Persson :) mycket trevligt.

Efter att ha städat, käkat frukost och kollat på tre avsnitt oc så begav jag mig hem igen till Tollarp, där jag åt middag tillsammans med min pappa innan jag och Nathalie åkte ut på Österäng till Therese.
Väl hemma hos Therese så kollade vi tre + Erik och Alex på Melodifestivalen, bakade en suverän kladdkaka (tack vare Alex som kunde hela receptet i huvudet) och så spelade vi spel. :)

Idag så har jag varit på Nova Lund med far min, köpte mig två nya klänningar, ett par byxor, en skjorta och två skärp. I love shopping :)
Nu ska jag kolla några avsnitt på Andra Avenyn (även om jag inte borde vara det så är jag stolt över att ha kollat 30 avsnitt på en vecka) ^^ och sen ikväll ska jag äta bakad potatis, kolla köping och förmodligen även plugga lite naturkunskap (så att inte ångesten äter upp mig fullständigt).

Hoppas att du njöt av denna fullständigt meningslösa läsning :)

I can't live is living is without you -

/ yours truly M .

RSS 2.0