What if

Musikalen igår var suverän, kan varmt rekommendera alla att gå och se den för den var väl värd pengarna! (Om jag missade att skriva namnet igår så hette den: I hetaste laget.) Det är synd att man inte går på teater oftare än vad man gör för det är verkligen mycket mer roande och större upplevelse än att gå och se en helt vanlig film på bio. Även värt att tillägga att Frida var jätteduktig!! :) 

Idag däremot så har jag inte gjort alls för mycket. Det enda vettiga jag egentligen har gjort är att övningskört och tränat, men det är alltid något! Sjukt fint att jag (och dom flesta andra) är ledig även imorgon då vi har studiedag, så får se vad jag ska hitta på resten av kvällen. Är lite smått sugen att titta på Shrek (det är då en av mina absoluta favoritfilmer) men som dom flesta vet så tycker jag inte om att se på film ensam, så det lär inte bli så mycket av det.


Jag vet en vän

Såg precis ett underbart citat som jag bara är tvungen att dela med mig av:

"Jag vill ha feta människor omkring mig" 
                                  - William Shakespeare 


Vi borde få det bra

Vid 02.00 tiden inatt så hittade jag mitt gamla rosa nagellack som jag har varit av med så jag satte mig och började måla mina naglar, när jag var klar så kom jag på att det var ganska jobbigt gjort av mig för det betydde att jag fick sova med händerna på täcket hela natten (eller åtminstone den första stunden). 

Idag är den slappaste dagen på riktigt länge, har på fullt allvar panik för jag inte vet vad jag ska använda dagen till! 
Jag har dock lite saker som jag ska uträtta:
1. Ut och springa i det underbara vädret. Finns inget bättre än att ut och springa i höstväder, framförallt inte om ipoden är fullladdad med bra musik! 
2. Ut och äta med min pappa och bror, trevligt eftersom det var ett tag sen jag såg dom filurerna.
3. Gå på musikal med min familj, vilket ska bli oerhört fint! 

Ha en underbar lördag, för det hade jag tänkt att ha! 

'Cause I adore you

Nu har damerna precis lämnat mig, och jag tänkte då sätta mig här och berätta lite om vår händelserika dag för dig som förmodligen inte har haft det ens hälften så roligt som oss idag! 
Började ju med att 75% av BASEN möttes i stan vid 2 tiden och begav oss ut på ett fartfyllt äventyr innan vi till sist lyckades ta oss hem till mig. Där vi fullföljde äventyret samt inväntade den sista 25 %:en av basen (Nathalie alltså) som skulle anlända! När hon till sist dök upp så blev det planering, shopping och till sist ett två timmar långt bubbelpoolsbad (vi stängde dock av bubblorna, så egentligen badade vi bara i en stor balja vatten?). Men det var mys! 
Där efter fick det bli en fantastiskt te-rep med tända ljus, mackor, kex, kanelbullar och 7 olika sorters te. Ett tips: Drick aldrig vanilj te. Anledning: Det är ingen god smak!

Sist men inte minst så ska jag berätta att det har hänt en historisk händelse idag. BASEN har nämligen fått en femte medlem - BAS C! Vem denna hemliga BAS C kan vara får ni veta inom sinom tid, när hon känner sig redo att stiga ut ut garderoben och blotta sig för omvärlden! 

Nu är det nog dags att sova, för jag är trött. 

Visst är livet underbart

Som på beställning blev det en perfekt höstdag idag, så jag gav mig ut på en liten promenad i solskenet! :)







Törs vi andas i takt?





Idag är jag på riktigt fotohumör, kan kanske vara fotolektionen som vi hade i eftermiddag som frambringade min fotolust? Har även fått tillbaka alla mina bilder från i somras så har suttit och tittat igenom dom. Så nu längtar jag bara efter en riktig höstdag så jag kan gå ut och ta lite kort :)

She loves a lot of things

Blev övertalad/halvtvingad till en middag på HoB idag av Mik (det krävdes i och för sig inte så jättemycket för att jag skulle ge med mig). Min ekonomi sa egentligen nej, men vad gör man inte för att stötta sitt favoritställe?
Så nu ska jag ta bussen in till stan och möta flickorna! 

En annan trevlig sak är att ikväll kommer BAS N hem! Jag tror att jag talar för hela BASEN när jag säger att vi har saknat henne och att hon har missat en suverän vecka som bland annat har inkluderat 2 middag på HoB och en toppen utekväll! 


Behind closed doors

Hemma efter världens längsta dag i skolan, borde vara förbjudit med en 9 timmars lång skoldag! Sitter här nu och laddar batterierna med lite mariekex innan gympan börjar om en halvtimme och som sen följs av ett aerobicpass. Hur jag ska orka är en fråga jag inte ens själv vet svaret på! 



Är inte detta den sötaste hunden ni någonsin sett? 
Den sken sannerligen upp min kväll! =)

Someone once told me

Var inte alls sugen på att träna ikväll, men är glad att jag gjorde det för komplimangerna bara raglade över mig (och vem älskar inte komplimanger?). Först och främst fick jag fightas med en ny tjej (min vanliga box-kompis är ju inte tillgänglig för tillfället) och hon blev djupt förvånad av att jag slog så pass hårt. Var riktigt imponerad av att jag som "är så liten och ser så klen ut kan ha så mycket kraft" för att citera henne rakt av! Till alla andra så säger jag bara - mig vill ni inte möta ensamma i en mörk gränd! ;) Sen sa kallade hennes pojkvän mig för ett "energiknippe", måste säga att det faktiskt gjorde min träning lite roligare, sporrade kanske till och med mig till att slå lite lite hårdare? 

Nu ska jag krypa till kos, har tyvärr ingen bok att läsa för läste ut "Lullaby" idag (ni vet den engelska som jag började läsa för en hel evighet sen?), den var helt okej. Dock inte i närheten så bra som "Just Listen" av samma författare.  Så imorgon blir det ett besök hos min kära vän, bibliotekarien på C4.

Sleep tight sugar!


You'll never shine if you don't glow

För första gången på länge så ser det ut som jag har en vecka framför mig HELT UTAN PLUGG! Det går inte att beskriva hur underbart det känns, inte för att jag brukar orka plugga särskilt mycket, så egentligen kan man mer se det som en vecka helt utan ångest (för lite ångest är ju något som mina uteblivna pluggstunder brukar framkalla). Men som jag brukar säga, lite ångest kan alltid botas antingen av en shoppingtur eller en tallrik glass!

Jag borde egentligen städa mitt rum som ser ut som att min garderob är en vulkan som nyss har fått ett utbrott (= en hel del kläder ligger på golvet). Men jag känner att jag helt enkelt inte orkar just nu, och då ska jag minsann slippa! 

Love at first sight

 

Idag hittade mamma en superfin teservis nere i källaren. Helt galet att den bara har legat där nere och samlat en massa damm! Jag är helt kär!! Fanns till och med ett helt bedårande kakfat! Någon som är sugen på ett terep i veckan? :)

Some people wait a lifetime

Fredagen blev precis lika rolig som jag förväntade mig, lite bilder på det kan ni nog få se vid ett senare tillfälle (om ni har tur vill säga)!  Lördagen var sen i sin tur precis lika bra den, hela dagen spenderades hemma hos Vilhelm innan jag på kvällen tog bussen till åhus tillsammans med Therese. Väl hemma hos Mickey så lagade vi mat och tittade på film :) 

Idag däremot så njuter jag av att bara slappa. Sov riktigt länge och sen har jag ätit frukost i soffan framför sex and the city. Nu har jag istället bytt ut frukosten mot datorn, men fortfarande SATC framför mig! Det är ju trots allt det söndagar är till för - att göra absolut iNGENTING! 


Shake that shit

Ikväll är det partaj som gäller, och jag är taggad som aldrig förr! :)
Ha en mysig fredagskväll mina vänner!

Till Mikaela (och alla andra som är lika efter):
Min andra blogg är
http://passionmakesfashion.blogg.se, nu är det varje dag som gäller!!

Kom ihåg mig då

Igår hade jag fullt upp från morgon till kväll så det hann inte bli något inlägg. Men kan berätta att basträffen i onsdags var mycket angenäm! Jag och BAS M1 hade till och med varit så fyndiga att vi hade gjort en liten dagordning med samtalsämnen som skulle tas upp!

Idag däremot så skulle vi ta klassfoto och vår klass skulle inte vara något mindre än - pensionärer! Så här såg min och Josses outfit ut! Visst är vi ett förtjusande par? Personligen så tycker jag att jag aldrig har varit snyggare!

 
Ironiskt nog så flyttades tiden på vårt klassfoto fram en timme, så vi fick gå klädda som tant och gubbe en extra timme. Men det var mysigt, jag trivs som gubbe måste jag säga! Det fick bland annat bli en fika på Duvanders och ett besök hos min mormor och morfar!

If I woke up next to you

Nu ska jag in på ett litet "BAS-möte" (vi käkar mat och pratar om vad som hänt i våra liv sen vi sist träffades) på HoB! Det är verkligen ett perfekt avbrott från vardagen så mitt i veckan, underbar idé! :) Vi kanske ska införa ett sånt onsdagsmöte varje vecka? Så hade varje vecka blivit mycket lättare och roligare!
Ska även upp en sväng till mormor & morfar, hämta lite hemliga saker och krama dom!

See ya later dude!



En liten rolig vits dagen tíll ära:
En dag kom mannen hem och blev överraskad av sin fru i ett väldigt sexigt nattlinne.
- Bind mig och du får göra allting du vill sa frun.
Mannen band henne och åkte och golfade.
 

När vinterisen ligger klar


Havregrynsgröt är sjukt underksattat! Det är nog något av det godaste man kan äta, plus att det är nyttigt också. Kan det bli bättre än så? Lite banan också i så blir det rena festmåltiden! Mums!
Min mobil höll nog också med om det för den hoppade nyss ner i min tallrik och simmade lite (okej, det var väl antagligen mitt fel för att jag trodde jag var wonderwoman som kunde blogga, äta gröt och skriva sms på en och samma gång). Men den klarade sig iallafall, till skillnad från alla andra mobiler som har druknat denna sommaren!
Men det jag ville säga var: MER HAVREGRYNSGRÖT ÅT FOLKET!


There goes my hero

Jag har införksaffat mig en sladd till min ipod så jag kan koppla den till stereon. Det kan tyckas vara en av dom bästa uppfinningarna jag stött på! Sjukt bra till mig som ligger inne med en kraschad data där alla min musik är, en data som jag har medans jag väntar på att den andra ska bli fixad och en bärbar data (och alla ni som har bärbar data vet hur dåligt ljudet blir när man höjer upp riktigt mycket vilket jag älskar att göra). Alltså har detta resulterat i att jag inte kunnat lyssna på musik på mitt rum på jättelänge.
Jag kan tacka min pojkvän för att han är så bäst och har  fixat det åt mig, eller så kan jag tacka mig själv för att jag har införskaffat i en sådan bra pojkvän? :)

Jag litar till ett ord som inte sagts

Nu, efter att ha förbrukat:

- 2 stoooora muggar med rykande varm chokladmjölk.
- x antal kanelbullar
- 2 avsnitt sex and the city
- 1 timmes sömn
- och en styck fleecetröja


så känner jag mig faktiskt lite bättre än vad jag gjorde när jag kom hem från skolan idag. Men mamma har förbjudit mig från träning ikväll och jag ska inte gå på morgondagens lektion. Men jag känner mig åtminstone tillräckligt pigg för att ta itu med min engelska uppsats som handlar om respekt och lojalitet. Hurra!

Sugar, we're going down



Åh, känns som jag håller på att bli sjuk. Ytterst tråkigt och jobbigt eftersom jag har träning ikväll och en helg att se fram emot. Får verkligen hoppas att det inte blir så!
En sak som åtminstone är jättepositivt är att jag egentligen skulle slutat halv 6 idag, men slutar så tidigt som klockan 2 eftersom min sista lektion är inställd. Sånt kan ju inte gör en annat än glad! :)

P.S spana in min nya blogg-slogan. En raggningsreplik som jag tydligen hade sparat på datan för längesen, och jag förstår varför.. den är ju kalaskul! Man hade ju aldrig kunnat säga nej till en sån chramig kommentar!

I love you to love me


Titta vad jag nyss hittade, 
någon som kan tänkas sakna dom små stackarna?







Idag i skolan köpte Josse en bulle! Jag rekommenderar den starkt för den såg väldigt smakfull ut och kostar endast 13 kronor i C4:as cafeteria! (Svaret på din fråga är ja, jag är anlitad av skolcafeterian för att göra reklam här på min blogg).  

Kan även berätta att man lär sig uppskatta skolan ganska mycket när man bara är där 2 lektioner per dag! Nu ska jag däremot sätta mig och skriva en engelska uppsats samt träna på hoppfulla tal! Wish me good luck! 

P.S 

Puss

6 billion people in the world, 6 billion souls, and sometimes all you need is one!  <3



Vissa dagar är lite bättre än andra, detta har varit en sådan speciellt fin dag! :)

Visst är livet underbart

Igår hade vi 50års fest för min mamma, eftersom hon fyller år idag! :) GRATTIS!











It's never going to happend again

Idag i skolan framkallade vi foton, det är riktigt roande! Kanske ska fundera över en karriär som fotograf? ;) 




Dom ljög och bedrog oss med sanningen

Idag har Magdalena anmält sig till högskoleprovet, tycker att det är en liten vuxenpoäng på det faktiskt! :)

Känns att det är höst nu, för det är sånt riktigt kentväder (väder som passar bra till att lyssna på kent). 



I miss the both of us

Har roat mig med att sitta och kolla på gamla bilder (ja, så kan det bli när man har för mycket fritid). Ganska roligt att sitta och titta tillbaka på allt kul, men det är så typiskt mig att alltid tycka att det var roligare förr. När jag är mitt uppe i något så tycker jag aldrig att det är så där superduperunderbartkul men när jag sen tänker tillbaka så minns jag det som något av det roligaste jag varit med om. Jag har nog lite svårt för att uppskatta nuet skulle man kunna säga. 
Menmen, nu ska jag sluta vara sentimental och istället gå till bussen, verkar som det regnar ute? Tråk. Men det finns alltid en positiv glimt i allt negativt som händer och det är att jag då kan använda mitt vackra paraply! Kanske till och med ha en mössa? 




I'm head over hills for you

Kan härmed förklara min tandborstesamling som fulländad! BAS M1 lämnade nämligen in sin idag och nu är muggen full! ;)

Annars har det varit en väldigt trött dag, skola fram till halv 6 även denna tisdagen (hann dock trycka in en underbar lunch på HoB med Naths och Josse) och sen hem och vända innan det var dags för gympa klockan 7! Var galet trött när jag cyklade hemifrån men när jag väl kom dit så fick jag sådan sjuk energi (läs övertrött) och blev verkligen jätteglad att jag tog mig dit. Var dock inställd på att även träna aerobic ikväll men det blev inget för hon som håller i den var sjuk, tråkigt nog. Min energi hade nog ändå inte hållit till en timme till, så det var kanske tur trots allt. 

Imorgon är jag till min stora glädje ledig, förutom ett litet möte med älsklings Håkan på eftermiddagen. Dagen kommer dock få spenderas till läxor, har råkat samla på mig några nu till på fredag så får ta tag i det, ska bland annat skriva ett tal, lära mig engelska glosor, läsa en engelska text och skrev ett engelskt brev (ja, till och med jag börjar undra varför jag valde Engelska C) 


It's a hard world

Fick precis ett klagomål om att jag varit inaktiv här på min blogg, ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Så tänkte därför skriva ett litet meningslöst inlägg här och nu, där jag kan förklara min inaktivitet med att jag har påbörjat mitt projektarbete och har fullt upp med att blogga där.. kan säga att det är lite jobbigare då det hela tiden behövs redigeras massa bilder till varje inlägg. Men ta gärna ett titt vetja! :) http://passionmakesfashion.blogg.se
Mitt mål är att ha 100 läsare om dagen om cirka ett halvår, så var gärna inne och kolla även om ni tycker den suger! ;)

Annars kan jag säga att jag haft en mycket fin helg, lördagkvällen började med en BAS-middag som bestod av bakad potatis hemma hos Mickey i Åhus. En stund senare anlände delar av SV och GASEN och sen blev det fest fram till klockan 4 på morgonen. Så jag skyller helt och hållet det på Nathalie att jag höll på somna på min första lektion idag, för hon kom nämligen in och väckte oss vid klockan 9 och började tjata om frukost!

Men nu är det iallafall måndag och det är FULL FART mot ännu en helg! :)


en liten schtekarbild från sturkö!



Brustna hjärtans höst

Jag såg precis min akvariefisk bajsa. En jättekonstig upplevelse! 







If looks could kill

Ikväll var det premiär för barngympan, gick bra förutom att en pojke började gråta för att han saknade sin mamma + att hälften av barnen inte kunde uttala Magdalena. Men FÖRUTOM det så gick det som smort! 
Direkt efter den var slut så var det dags för herrgympa och sen pilates, så jag kan berätta att jag var lagom trött och småhungrig när jag kom hem efter 3 timmars träning. Men nu har jag tryckt i mig ett äpple, en banan och en nektarin så nu är jag pigg igen. Imorgon står det på schemat att vara hemma och jobba med PA, skriva en projektplan och sen besluta mig för ett namn. På kvällen blir det flickfest hos Hannah :) Sounds good to me! 

Puss på er! 

Lade precis märke till att ett av mina senaste inlägg gått upp i rök tillsammans med en bild jag lade upp. Tack vare det så får inte blogg.se någon puss, blä på er! 

Hon är fräsch, typ som en kebab

Imorse hade jag en lektion mellan 08.10 och 09.10, Josefin följde sen med mig hem. Bakade scones, drack te och kollade på Fucking Åmål. Oerhört trivsamt!




Sen in till skolan igen vid 2-tiden för att få information om projektarbetet, känns som det kommer bli en del jobb men ska nog ändå bli ganska bra (hoppas jag). Ska ju trots allt vara ledig både torsdag och fredag för att arbeta med det. 
Från en sak till en helt annan så har jag och Josse gjort en väldigt kreativ och praktisk sak med mina gästtandborstar, som du kan se här:


BAS M1 måste också ta hit en tandborste, sen är samlingen fulländad! 

Det finns till och med en tandtråd att låna vid behov! 

 

I'm singing my pain away

Idag efter att jag slutade skolan (11.45) så bestämde jag mig för att gå och handla present åt min mamma och styvpappa som båda fyller år nästa vecka, men efter att ha handlat vars en sak till dom båda så kände jag ett stort behov av lite egoshopping (alltså att handla lite saker åt mig själv). Det fick då bli:
- 3 T-shirts
- En ny plånok
- En ny mössa
- En rosa liten söt sak
Sen kände jag mig nöjd och belåten och tog första bästa buss hem. Ikväll började träningen igen, kickboxning som står på schemat på måndag kvällarna och det kändes att jag inte tränat som jag brukar i sommar. Men det ska det bli ändring på denna veckan!

Jag har även köpt VeckoRevyns nya rosa månadsspecial, extra mkt kärlek, sex och mode (=allt det bästa i en tidning). Och att omslaget är så läckert helrosa gör inte saken sämre. Den ska jag nu lägga mig i sängen och umgås lite med!
Sov gott mina vänner





RSS 2.0