Solen?



Jag vill ha tillbaka det fina vädret från förra veckan.
Jag vill kunna ha vita tygskor, klänning och solglasögon.
Varför kan inte solen ge mig detta?
Jag klär inte i att vara vit, hade tänkt hålla mig till utomhussolen men nu ger jag upp. Fusksol nästa!

Våffeldagen


Sötast i världen

Haha, ååååh hur kan man vara så söt?




Vårdagsjämning!

Idag är en fin dag, inte bara underbart väder utan även:
  • Vårdagsjämning, vilket betyder att nu är det officiellt verkligen vår!
  • Exakt 2 månader kvar till min födelsedag!
Detta har jag firat med att baka muffins - choklad-knäck-muffins. Toppengoda enligt mig, och enligt min mamma var det de godaste muffinsen hon någonsin ätit. Hittade receptet på dagensmuffins, som är en sida enbart med muffinsrecept.


Våren är på väg



Så om den vill eller ej. Efter lite snö i torsdag så vände vädret i helgen och termometern visade en bra bit över plus! Detta firade jag med en underbart skön joggingtur! Och idag upptäckte jag att vi hade snödroppar i trädgården och såg det som ett tecken att det var tid att plocka fram de vita tygskorna! Hurra för våren!!

Smoothie

Fick ett riktigt sug efter smoothie så jag improviserade och snodde ihop en av det vi hade hemma. Blev riktigt lyckat, kalasgott!! Det är ju faktiskt ett perfekt mellanmål - gott, nyttigt och supermättande!

 

Innehållande:
Ett halvt äpple
En banan
Två kiwi
En apelsin
Frysta jordgubbar


Skopunkten



Idag har jag varit i stan med mamma. Besökte bland annat "Skopunkten" där jag för första gången i historien hittade ett par skor som jag gillade! Ni har kanske redan listat ut att det är dem på bilden?
Jag köpte de svarta och mamma tog de bruna. Perfekt när man har samma storlek och kan låna av varandra! En annan sak som också är perfekt är att när man köper 2 skor på Skopunkten så får man 50% på ena paret. Underbart.

Boys Are Stupid!

Detta är mina bästa vänner och jag gillar dem!



Bästa boken på länge



Har precis läst ut denna boken och jag säger bara: bästa boken på länge! Vilket säger en hel del då jag läser cirka 1 bok i veckan. Denna tog inte mer än 2 dagar att läsa ut, det var helt enkelt omöjligt att lägga den ifrån sig. Otroligt, otroligt bra! LÄS DEN!

Studenten närmar sig med storsteg



Idag levererades våra studenmössor, jag var så klart först i kön att hämta ut min!
Idag har jag även ihandlat skor till den stora dagen :)



Jag älskar att det är små blommor på insidan av mina skor! Jag vet att det inte kommer synas när jag har dem på mig, men jag absolut älskar sådana små söta detaljer! Och hey, brukar inte folk alltid säga att det är insidan som räknas?

Shoppingsug x1000

Har suttit och kikat efter en vit studentklänning i cirka en timme nu. Men allt jag lyckats med är att hitta ett dussin superfina klänningar (men som dock inte är studentmaterial) och att ha ökat min shoppingsug till max!

Den jag fastnade för allra mest var den dundersöta klänning från ASOS. Jag.vill.ha.den.
Jag är öppen för förslag från folk som vill köpa den till mig.


Annars fastnade jag som vanligt rätt mycket för blommigt. Jag vet inte vad det är med mig och blommor. Jag bara gillar dem. Dessa två här under är från Forever21 och Nelly.


Svar till Maria



Maria skrev en kommentar och smickrade mig, tack så mycket för det! :) Dock skrev du ingenstans var jag kunde svara så du får ditt svar här i ett inlägg. Svaret på din fråga är att jag har en systemkamera, Nikon D40. Jag är kalasnöjd, lätt att använda och verkligen prisvärd!

Ett evigt ögonblick



Detta är vad jag har ägnat dagen åt. Sortera och valt ut bland alla 250 foton som jag framkallade förra veckan.
Det är verkligen kalasroligt med foton! Märkte även att jag behövde ett helt fotoalbum till..

En fredagkväll med BASEN


Igårkväll kom BASEN på besök hem till mig, eller ja åtminstone 75% av den, den andra 25% hade fullt upp med annat.
Så då ställde vi till med en liten fin fredagsmiddag.




- Spenatsoppa med scones och kokta ägg. Helt klart över förväntan, supergott!!






Efter maten badade vi bubbelpool och när vi var skrynkliga som russin så virade vi in oss i morgonrockar och gjorde oss beredda på efterrätten.




Som bestod av choklad-fundé. Alltså massor med frukt som vi sen satt och doppade i choklad medan vi pratade om stora saker.

Toppen middag med andra ord. BASEN borde satsa på en karriär som kockar?

SVT uppmuntrar till one night stand?

Om det finns någon artist jag hatar så är det äckel-frida som gjort låten "dunka mig gul och blå". Nu ska hon minsann dyka upp och visa sitt fula tryne i "Så ska det låta" på SVT. Är det fler än jag som undrar vad som hänt med SVT, ska de verkligen stötta en artist som sänder ut ett budskap om att det är okej för unga tjejer att gå ut på krogen och ragga upp en främling att ta med hem, vem som helst bara den är villig? Och dagen efter vakna upp och känna sig som "man blivit knullad av en elefant" (för att citera från låten rakt av), hitta någon så ful bredvid sig att man vill sparka personen ur sängen och därefter gå ut på nytt och ragga upp någon annan. 
Nej, finns det inga bättre personer att ta med i programmet så kanske SVT bör överlägga att lägga ner det.














Och egentligen, vem vill "dunka" någon så ful?

Now I know - I want to win the war



Hur ska jag kunna veta vad jag ska göra med mitt liv?
...när jag inte ens är gammal nog för att ha roligt.

Tre små känslor

Igår hjälpte Elin mig med en fotouppgift som jag har i skolan. Det är nämligen så att vi ska ha en fotoutställning med temat känsla. Till min idé behövdes en modell, det var där elin kom in i bilden! Min tanke var nämligen att man med hjälp av ögonen skulle kunna avläsa 3 helt olika känslor: Rädsla, Ilska och glädje.
Idag har jag suttit och redigerat fotona och kommit fram till 2 olika alternativ. Är tacksam om någon vill tycka till om vilken som är bäst!






Sjukt tråkigt att vara sjuk



Jag hatar att vara sjuk. Framför allt när det inte ens går att vara hemma från skolan, dricka varm chokladmjölk och titta på onödiga tv-program. Nej, då måste man gå till skolan. Åtminstone om man vill ha någorlunda koll på vad som händer där och inte hamna tok mycket efter.
En annan sak som jag hatar med att vara sjuk är att jag blir så fruktansvärt rastlös om kvällarna av att inte träna, hur klarar folk av det?

Instängd

I fredags eftermiddag var jag på dansföreställningen "Instängd", tillsammans med mina dansvänner Mik & Tess.
Jag skulle passa på att ta lite rörelseoskärpa-bilder till en fotouppgift. Perfekt med dans då eftersom hela grejen går ut på att de ska röra sig. Kanon föreställning och jag lyckades minsann knäppa några lyckade bilder!


En bild säger mer än tusen ord?

Ni har kanske märkt en sak. Och om ni inte har märkt det så säger jag det nu rakt ut. Jag är trött på min blogg.
Det är dock trevligt att sen vid ett senare tillfälle blicka tillbaka och läsa, det är anledningen till att jag inte vill lägga ner den. Vem vet, motivationen kanske återkommer?

Men nu för tillfället så ska jag sluta skriva och istället bara uppdatera med lite bilder av livet. Har trots allt användt min kamera flitigt den senaste veckan. Så flitigt att jag har fyllt 2 hela 1gb-minne. Så istället för att ordbajsa ska jag nu bildbajsa lite.

Surt sa räven!

Jag är supersugen på glass och tänkte att det skulle bli den perfekta motivationen till att sen sätta igång med mina läxor. En fin liten sockerkick så där. Förväntasfull och glad traskar jag ut till frysen för att upptäcka att glassen är SLUT! Tack livet, inte ens lite glass kunde jag få. Nu känner jag mig ju jätte motiverad till att beta av läxhögen.

Eight days a week

Jag har hamnat lite efter i bloggvärlden. Tiden räcker helt enkelt inte längre till. Men nu har jag en stund över så då kan ni få veta att jag haft en toppen nice helg! Fredagen bjöd på basen, snurriversal och lyan. Lördagen så bjöd Nathalie på 18-årsfest för så väl vänner som släkt. Och till sist söndagen där jag och Vilhelm har bakat pizza!

Nu väntar dock en fullspäckad vecka, som jag blir trött av att bara tänka på. Puuuh.
Men för att skjuta upp allt lite till så ska jag nu ta mig en tallrik glass :)

PUSS!

RSS 2.0