Your empty lies

Igår hade jag en mysig dag, låg i sängen och tittade klart på säsong 1 av sex and the city medans det regnade och åskade ute, härligt! :) Sen tog jag bussen in till stan och kollade runder lite innan Nathalie också kom in, så gick vi och käkade på HoB! Underbart gott, körde på fullkornspasta och allt med för att vara lite extra nyttiga! :) Sen inhandlade vi popcorn och jordgubbar och begav oss till Kosmorama där vi bänkade oss för att se på bio - Sex and the city, the movie!
Den var precis lika bra som alla har sagt, riktigt, riktigt bra tjejfilm! Det blev en hel del både tårar och skratt! Och att den varade i 2,5 timme märktes inte ett dugg, tiden bara flög förbi :)
Efter filmen så stack vi hem till Nathalie och försökte städa hennes garderob (kvinnan vägrar ju att slänga något alls så det gick inte så bra), så istället låg vi bara och snackade innan vi till sist satte på en film och somnade!

Idag har vi ätit supergod frukost och varit en snabbis runda på gymmet. Ska fixa till mig lite nu för sen blir det att dra sig upp till IP och stötta vårt A-lag, kan ju hålla tummarna på en roligare match än sist! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0