Matrecension

Idag övertalade jag Josefin till att gå ut och äta. Inte för det var så svårt, eftersom hon numera är rädd för skolmatsalen efter alla omskrivningar i media. Ko-san fick det bli eftersom jag de senaste dagarna har känt enorma cravings efter just - nudlar! Det var dock inte bara jag och Josefin, utan även besvikelse satt med vid matbordet.
Woken var inte lika god som den varit i mina tankar, snarare småäcklig då det fanns något så kallat löv i som rent ut sagt smakade avskyvärt. Även om detta löv bara dök upp cirka 4 gånger så var det ändå den enda smaken jag kom ihåg efter att jag ätit upp. Inredningen och mysighetsfaktorn var dock hög, kanske ska ge stället en andra chans i framtiden? De hade ju trots allt pornografi på toaletterna.

Därefter fick det bli ett besök till biblioteket. Där upptäckte vi att de hade en fikaservering som vi använde för att förtränga löv-smaken. En kanongod kladdkaka med kallt te och plastdukar.

Så för dagen får det bli följande resultat:

Ko-san:
+ för mysig stämning och som sagt porr på toaletten.
- för inte så god mat (vilket egentligen är huvudsaken till att man går dit).
= Det får därför sluta på 2,5 riskorn av 5 möjliga.

Bibliotek-café:
+ för god och billig kladdkaka.
- för kallt te och omysig stämning som fick en att vilja gå därifrån efter 5 minuter (kanske pga att de är rädda att bli nästa HoB och råka ut för ungdomar-som-beställer-en cola-och-sitter-i-5-timmar-fenomenet?).
= Resultatet får bli 2 läslöss av 5 möjliga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0